Hitler återvänder! Och han har “det” fortfarande.

I ett filmklipp kan man se hur folk reagerar när Hitler återvänder till Berlin. Nästan 70 år av fientlig propaganda, men ändå flockas människor i glädje och beundran runt honom. Texten från filmklippet är här nedanför översatt till svenska.

Text: Tobias Lindberg 2017-06-27

hitler-atervander-010

Under 2014 gick och körde en Hitler-imitatör omkring i Berlin som en del i marknadsföringen av en kommande film. Skådespelaren, Oliver Masucci, berättade senare hur chockad han blev över det varma mottagandet som många turister och även en den tyskar visade “Hitler”.

stod-donera-swish-013

Från The Daily Mail:

“Folk flockades runt mig. En berättade att hon älskade mig och bad mig krama henne”

Äldre människor började öppna sina hjärtan för honom.

“Under inspelningen insåg jag: Jag behövde egentligen inte spela – människor kände ett behov av att tala, de ville öppna sig inför en faderlig Hitler som lyssnade på dem. Jag störde mig över hur snabbt jag kunde vinna över människor. Jag menar, de talade med Hitler.”

Legender dör aldrig, herr Masucci! Må hans ande resa sig igen och hela denna sjuka och förstörda värld.

Det spanska citatet i slutet av filmen översatt till engelska:

“It is necessary that I die for my people, but my spirit will rise from the grave, and the world will know that I was right.” – Adolf Hitler.

Dementi

Avslutningsvis gör jag detta tillägg för att de som är rädda för sanningen inte ska kunna använda yttrandefrihetsfientlig svensk lagstiftning för att straffa mig för det som är skrivet i denna text. Så tokig är nämligen vår lagstiftning, där de svenska domstolarna har tolkningsföreträde och alltså kan slå fast vad någon menar med en viss formulering även om personen inte alls menade det så, att sådana här övertydliga dementier måste tillfogas texter som berör vissa bestämda ideologier och avsnitt av vår historia.

Så om nu någon skulle få för sig att det som jag skriver i denna artikel skulle vara någon slags hyllning eller uppmaning till förintelse av något folkslag så kan jag meddela att så inte är fallet.

Jag har studerat detta med den påstådda “förintelsen” mycket noga och har insett att det hela bara är en stor lögn. En myt. Judar samt andra folkslag och grupper spärrades in i koncentrationsläger, ja, men det var inte annorlunda än vad andra nationer gjorde, där till exempel USA spärrade in tyskar och japaner under andra världskriget och inte heller var det några 6 miljoner som dog eller någon avsiktlig utrotningskampanj genom t.ex gasning som utfördes. Istället var det svält och sjukdomar, framförallt i krigets slutskede när hela Tyskland kollapsade på grund av de allierades anfall och bombningar, som gjorde att koncentrationslägerfångar dog, men även om många dog så var antalen mycket lägre än vad som påstås.

Allt detta kan den som vill läsa mer om i artikeln ““Förintelsen” är en bluff” som förklarar det viktigaste på ett bra sätt och har massor av länkar och referenser för den som vill kontrollera informationen eller till och med fördjupa sig ännu mer.

Dessutom, om jag nu skulle råka ha helt fel om allt detta, vilket jag vet att jag inte har, men om vi ändå bara för resonemangets skull säger att förintelsen verkligen gick till på det sätt som den officiella historieskrivningen säger att den gjorde, så är i vilket fall inte förintelse av något folkslag någonting som jag vill se eller som jag förespråkar.

3 tankar kring ”Hitler återvänder! Och han har “det” fortfarande.

  1. Erik Öhman

    Vinnarna skriver historien. Ungefär som Kristian “Tyrann” från Danmark. Enligt Nordiska unionen skulle en kung regera över Norge, Danmark och Sverige. Kristian var rättmätig tronarvinge, Men vi svenskar gjorde uppror.

    Finns till och med dokument från ett tyskt befäl som på uppdrag av brittiska regeringen kom med ett intyg om att det aldrig förekom några gasningar i koncentrationslägret. Men det dokumentet försvann från den officiella historien.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *