Red Ice förklarar varför nationalsocialismen uppstod

Med bolsjevismen kom förfallet, svälten och dekadensen till Tyskland. Berlin var under 20-talet syndens huvudstad där desperata mödrar ställde upp på vad som helst för att föda sina barn. Ur detta kaos reste sig dock ett motstånd.

Text: Tobias Lindberg 2017-06-14

red-ice-forklarar-varfor-nationalsocialismen-uppstod-010

I detta filmklipp förklarar Henrik Palmgren och Lana Lokteff pedagogiskt varför nationalsocialismen uppstod i Tyskland.

Nordfront skrev såhär om filmklippet:

“Efter att vissa personer kring den amerikanska alternativhögern har börjat kalla USA:s subversiva Antifa-aktivister för ”dagens brunskjortor” och jämfört den totalitära kulturmarxism som driver dem med ”nazism”, har Henrik Palmgren och Lana Lokteff från Red Ice tagit bladet från munnen och gått ut i försvar för nationalsocialismen.

I ett nyligen uppladdat videoklipp förklarat dem bland annat varför nationalsocialismen uppstod i den tyska Weimarrepubliken, vilken uppgift SA-männen hade och varför jämförelsen med dagens systemlakejer inom den amerikanska Antifarörelsen inte håller måttet.

Bland annat visar man klipp med bilder och diskussioner från mellankrigstidens dekadenta Berlin och påpekar att den ”tolerans” för perversioner och antisocialt beteende som förespråkas av dagens vänsterextremister de facto förverkligades av deras föregångare i Weimarrepubliken – något som de tyska nationalsocialisterna och SA bekämpade framgångsrikt.”

Filmklippet kommer från Red Ice Weekend Warrior, ett program som sänds en gång i veckan för Red Ice medlemmar. Vill du se mer material som detta från Red Ice Weekend Warrior måste du bli medlem på Red Ice.

stod-donera-swish-013

Referenser

https://youtu.be/Oph14OIUdQ0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *