Pedofilhärvan “Pizzagate” sammanfattas

Här sammanfattar Ben Swann, Nya Tider och Red Ice det viktigaste av alla de besvärande fakta och underliga sammanträffande som utgör det som har kommit att kallas Pizzagate-skandalen.

Text: Tobias Lindberg 2017-01-19

pizzagate-010

Pizzagate kallas den härva av avslöjanden som av många bedöms kunna vara tecken på existensen av ett stort amerikanskt pedofilnätverk med förgreningar högt upp i maktens korridorer.  Bland annat innefattar Pizzagate personer som de inflytelserika bröderna John och Tony Podesta samt platser som restaurangen “Comet Ping Pong Pizza” i Washington DC.

Här är Ben Swanns sammanfattning i programmet “Reality Check”:

Även den svenska tidningen Nya Tider har i artikeln “Nätgrävare pekar ut Hillarys medarbetare som pedofiler” sammanfattat det mesta om Pizzagate-skandalen på ett bra och ingående sätt. Troligtvis går denna artikel att läsa för alla, men om så inte skulle vara fallet så kan det bero på att man måste vara prenumerant på Nya Tider för att läsa den, vilket jag är och rekommenderar att alla andra också är. Nya Tider är nämligen Sveriges i nuläget bästa papperstidning.

stod-donera-swish-012Även Red Ice har gått igenom Pizzagate i bland annat en intervju och en rapport.

Här intervjuar Red Ice den brittiska videobloggaren “Reality Calls” om Pizzagate:

Här är en längre rapport som Red Ice gjorde om Pizzagate:

Referenser

https://youtu.be/-GZFHLAcG8A

http://nyatider.nu/natgravare-pekar-ut-hillarys-medarbetare-som-pedofiler/

https://youtu.be/oSLKt1Veg6U

https://youtu.be/MViY26-eL1I

2 tankar kring ”Pedofilhärvan “Pizzagate” sammanfattas

    1. admin Inläggsförfattare

      Intressant blogginlägg där om CIA! Ja, många säger ju att det är så det ofta fungerar, att de allra högsta inom de olika styrande organisationerna bara tas in efter att de har gjort riktigt avskyvärda saker som dels bevisar att de gör vad som helst för att få makt och som dels gör dem kontrollerbara eftersom de inte vill att det de har gjort ska komma ut.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *