Islamister skickade sina minderåriga döttrar att spränga sig själva

Ett filmklipp visar islamister som instruerar och kramar om sina sju och nio år gamla döttrar innan de skickar iväg dem på ett självmordsuppdrag. Kort efter inspelningen dödades tre polismän i en explosion på den polisstation i Damaskus där den yngsta dottern tros ha gått in.

Text: Tobias Lindberg 2016-12-26. Uppdaterad 2017-01-02.

islamister-skickade-dottrar-att-spranga-sig

Den 21 december släpptes ett filmklipp som visar hur två små arabiska flickor, sju och nio år gamla, skickas ut på ett uppdrag av sina föräldrar där de ska offra sina liv för Jihad. I filmklippet ser man hur flickorna instrueras av sina föräldrar, hur den burkaklädda mamman upprepade gånger kramar om om flickorna, hur pappan med ett stort skägg hjärntvättar dem och hur flickorna slutligen efter att ha klätts helt i svart och iförts hijab säger “Allahu Akbar”.

stod-donera-swish-012

Kort efter att klippet hade spelats in dödades tre polismän i en explosion på en polisstation i Damaskus. Precis innan explosionen tros den sjuåriga flickan ha gått in på polisstationen och misstankarna är att någon då fjärrutlöste bombbältet som hon bar. Förödelsen efter explosionen var stor och bland all bråten hittades vad som tros vara de söndersprängda kvarlevorna av den lilla flickan.

[Uppdatering 2017-01-02] Mannen som tros vara pappan i filmklippet sägs nu vara död enligt en artikel i RT och han ska ha hetat Abu Nimr. Till skillnad från artikeln i Daily Mail rapporterar RT att syriska myndigheter har uppgivit att ingen dog i explosionen på polisstationen, utan att det bara var en polis som blev lätt skadad. [Slut på uppdatering.]

Referenser

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4054312/Jihadi-parents-teach-young-daughters-suicide-bombers-kiss-goodbye-startling-footage-shortly-seven-year-old-walked-Damascus-police-station-blown-remote-detonator.html

https://www.rt.com/news/371887-syria-suicide-bomber-girls-father/

4 tankar kring ”Islamister skickade sina minderåriga döttrar att spränga sig själva

 1. Jocke

  Bara blotta tanken att skicka sina barn in i döden är hemsk. Vilka jävla as dessa människor är.
  Bra jobbat på informationskriget.se som vanligt!

  Svara
 2. Berra

  Hur kan människor låta sig indoktrineras att gör en sådan sak i guds namn? Sjukt..

  Vem är sjukast? Människan som gör det eller guden som tydligen uppmanar människan att göra så..går det att skylla en sådan sak på en gud verkligen?

  Sjukast är nog dom som frivilligt släpper in babblar i vårt land.

  Svara
 3. Peter the Kid

  Riktigt indoktrinerade, sjuka, störda människor som gör detta i bullshit-bluff-profeten Muhammeds namn. Måtte jävulen ta dessa människor.

  Bra sida, fortsätt med detta. Ska skicka ett bidrag 🙂

  Svara
 4. Don Olborne

  Hur? De här djuren kopierar Propheten Muhmmad handlingar . Quran föder hat hos dem .

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *