Gör det för Danmark!

gor-det-for-danmark-001En bra nyhet som omväxling. På Red Ice Radio finns en artikel som berättar om en serie kampanjer från företag, städer och kommuner i Danmark som under det senaste året på ett roligt och positivt sätt har uppmanat danskar att skaffa fler barn, vilket kan ha givit en positiv effekt på barnafödandet.

I sommar kommer det nämligen födas 14 % fler barn i Danmark än en normal sommar. Tänk om liknande kampanjer bara kunde drivas i Sverige samtidigt som massinvandringen stoppades, något som kunde vara räddningen undan den det långsamma folkmord på oss européer som pågår nu. Kanske är det bara lite positiva budskap som behövs till skillnad mot all propaganda av idag som vi ständigt får nedkörda i halsen om hur vi européer är orsaken till allt elände och alla orättvisor i världen. Intressant i detta filmklipp är dessutom att alla par man ser är infödda danskar, inga blandpar med mockafärgade barn som annars är så vanligt förekommande och nästan har kommit att bli normen i all annan reklam och underhållning idag.

Så, när kommer vi att få se en kampanj som heter “Gör det för Sverige”?

I artikeln finns ett filmklipp där man kan se smakprov ur dessa kampanjer.

stod-011

För den som vill kan filmklippet som finns i artikeln ses här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *