Asylsökare skulle massera tonårspojke, men tog honom på snoppen under kalsongerna

En 54-årig palestinsk man åtalades den 2:a juni vid Skaraborgs tingsrätt, misstänkt för att ha sexuellt ofredande en lite äldre tonårspojke i 15–17-årsåldern i dennes hem i Älgarås genom att medans han masserade pojken stoppa in sin hand innanför pojkens kalsonger och ta honom på snoppen samt att försöka få in sin hand mellan pojkens skinkor. Pojken var familjehemsplacerad hos ett par där kvinnan i familjen arbetar för Röda Korset och nu ägnar mycket av sin tid åt att hjälpa nyanlända. Trots att hon hade hört saker om den palestinske mannen som borde ha gjort henne vaksam så lät hon honom ändå umgås med hennes familj i deras bostad och massera den pojke som hon har föräldraansvar för. Än en gång slås man av hur naiva och oansvariga många av dessa “hjälpare” är och hur deras behov av att känna sig och i omgivningens ögon verka duktiga ofta till och med verkar övertrumfa deras instinkt att skydda sina egna barn eller de barn de ansvarar för.

Text: Tobias Lindberg 2016-06-08

skaraborgs-tingsratt-002-fb-anpassad

Bara för en månad sedan i Skåne så dömdes ett så kallat ensamkommande barn som enligt egen utsago och svenska myndigheters uppgifter är 15 år gammal vid Lunds tingsrätt för att ha sexuellt ofredat en 10-årig flicka genom att ta henne på brösten medan hon låg och sov, vilket fick flickan att vakna och bli rädd. Det allra mest chockerande i detta fall från Skåne var att flickans mamma hade tagit in två så kallade ensamkommande barn från Nordafrika som hon inte visste någonting om, som kan ha svåra trauman bakom sig, som kan vara mycket äldre än de uppger, trots att hon hade egna minderåriga barn hemma och att hon till och med lät sin 10-åriga dotter somna själv, helt oövervakad, i soffan i ett mörkt vardagsrum tillsammans med en av dem. Att det hela inte slutade mycket värre än det gjorde var nog bara ren tur.

stod-000

Den som vill kan läsa om detta med den 10-åriga flickan från Skåne som blev sexuellt ofredad medan hon sov i denna artikel i Exponerat:

http://www.exponerat.net/ensamkommande-domd-for-sexuellt-ofredande-mot-en-flicka-mamman-oppnade-sitt-hem-for-flyktingbarn/

Här finns domen:

https://minfil.org/o5Remcb2be/Lunds_TR_B_3972-15_Dom_2016-05-06.pdf

Vad gäller fallet med tonårspojken från Älgarås som ofredades sexuellt av den palestinske asylsökande mannen så reagerar man på uppgifterna i förundersökningsprotokollet om hur ofta personer från asylboendet var hemma hos familjen trots att familjen förutom den 15–17-årige sonen också hade en ännu yngre dotter, att de bjöd de asylsökande männen på alkohol där, att de lät den palestinske mannen vara hemma hos dem trots att de visste att föräldrar på asylboendet var oroliga för mannen angående sina döttrar och att de på ett rätt underligt sätt brukade låta honom massera frun i familjen när han var där och vid detta tillfälle även sonen.

Föräldrarna i familjen hävdar att de bara hade bjudit på ett glas vin vid tillfället, men den åtalade palestiniern beskriver det som att det handlade om rätt stora mängder av både vin och sprit.

Trots att den palestinske mannen mitt framför ögonen på de båda föräldrarna under massagen hade hållit på och klämma på pojkens bröst på ett sätt så att pojken fick hålla för brösten med sina händer för att, som pojken sa, palestiniern skulle förstå att det var fel, så lät de den palestinske mannen gå bort med pojken till soffan lite längre bort i rummet och fortsätta massagen där.

Här kan ni läsa stämningsansökningen (åtalet) mot den palestinske mannen:

Skaraborgs TR B 717-16 Aktbil 3

Här kan ni läsa förundersökningsprotokollet som innehåller det mesta av uppgifterna:

Skaraborgs TR B 717-16 Aktbil 4

Onekligen verkar det som att många av de som är allra mest aktiva i mottagandet av migranter är farligt naiva och oansvariga. De verkar allt som oftast inte ens inse vad det är som de faktiskt gör och vilken fara det som de ägnar sig åt utgör för egna barn eller det omkringliggande samhället. Genom att hjälpa till och möjliggöra denna allt för stora invandring som helt säkert kommer att göra Sverige till ett mindre säkert land så orsakar dessa människors stora naivitet oss alla stor skada.

1 tanke kring ”Asylsökare skulle massera tonårspojke, men tog honom på snoppen under kalsongerna

  1. P. E. Nis

    Tyvärr är det en allmän uppfattning att svenska flickor och pojkar är tillåtet sexvillebråd. Tidigare var det den svenska blonda flickan som var tillåtet villebråd. Nu har det även blivit unga pojkar som har blivit betraktade på samma sätt. I vissa kulturer är homosexualitet förbjuden, kanske är det så att det “förbjudna” som lockar ? Och kanske är det så att en blond svensk pojke är mer spännande än en från samma kultur ?? Som många svenske kvinnor ser på mörkhyade tillfälliga älskare.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *