Lara Logan om mass-gruppvåldtäkten hon utsattes för

Lara Logan, reporter för 60 Minutes, som under ett uppdrag under revolutionen på Tahrir Square 2011, blev våldtagen och misshandlad av en stor mobb av män i ungefär 25 minuter innan hon tursamt räddades levande.

Troligtvis var det en så kallad Taharrush hon utsattes för, vilket är en företeelse i en del arabiska länder där en stor grupp av män planerat utsätter kvinnor en utstuderat grym och ofta långvarig gruppvåldtäkt där de både döljer och möjliggör vidrigheterna genom att vara så många som står runt och deltar att inga omkringstående ens uppfattar vad som sker.

Alla ni som inte har sett denna väldigt starka intervju där Lara Logan berättar om det hemska hon utsattes för måste genast göra det.

https://youtu.be/bO12X1nhzzk

stod-000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *