EU-parlamentets symbolism

eu-parlamentet-strasbourg-babels-torn-001Man kan fråga sig varför EU-parlamentets “Louise Weiss”-byggnad, den tornliknande delen, är så lik den klassiska målningen av “Babels torn” av Pieter Brueghel den äldre från 1563? Likheterna är för stora för att det ska vara en slump.

Läs vad The Vigilant Citizen skriver om den poster som användes när idén om EU-parlamentet lanserades, som visade en bild på Babels torn med stjärnor som symboliserade medlemsstaterna som var upp-och-ned-vända precis som pentagram som symboliserar ondska.

stod-000

Läs vad The Vigilant Citizen skriver om den staty som står utanför EU-parlamentet som föreställer gudinnan Europa när hon luras att kliva upp på tjuren som för bort och våldtar henne.

http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-eu-parliament/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *