Förändring kräver engagemang!

Gällande deltagandet på Folkets demonstration och att jag för en dryg vecka sedan skrev att jag kände mig missnöjd med att inte fler dök upp.

Jo, jag vet att det finns alla möjliga problem för oss alla och jag brukar inte heller alltid vara den bästa på att engagera mig i allt som man borde engagera sig i. Inte heller är jag på något sätt sjuk eller skröplig som vissa andra kanske är. Jag vet att det inte alltid går för alla, men faktum är ändå att vi faktiskt måste börja ställa upp om det något ska kunna förändras.

En del av behöver nog inte känna er träffade då ni säkert har bra anledningar till varför ni inte kom, men andra av er som läser detta kanske borde känna er träffade. Jag vet egentligen inte, utan det vet ni bäst själva. Jag vet bara att vi borde ha varit många fler som deltog i Folkets demonstration.

Jag tog i alla fall tåget 30 mil enkel väg, 60 mil tur och retur alltså, för knappt 600 kr och offrade vad som skulle ha varit en härlig dag med familjen då jag fick gå hemifrån kl. 07:00 och var hemma igen kl. 21:00. Detta för att det här är något som måste göras.

Vi borde ha varit många tusen där på Norrmalmstorg i lördags för en och en halv vecka sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *