Mordet på LaVoy Finicum

Det är inte så ovanligt att människor som kämpar för sin egen och andras frihet blir mördad av staten för att de utgör ett hot mot elitens kontroll över samhället. Vad som däremot är väldigt ovanligt är att en sådan avrättning, som den på LaVoy Fidicum i Oregon, USA, fångas på film.

Text: Tobias Lindberg 2016-03-15

mordet-pa-lavoy-finicum-000I filmklippet visas film tagen från två olika filmkameror samtidigt, både från polisens helikopter/drönare och filmklipp inne från bilen.

Undersöker man detta noga så är det tydligt att LaVoy Finicum blev avrättad av Oregon-polisen och FBI, trots att han var obeväpnad och stod med armarna utsträckta, kanske på uttrycklig order från högt upp inom FBI. Vidare fanns det FBI-agenter på plats och misstankar finns att det var en agent som ingår i en nationell elitinsatsstyrka som sköt LaVoy Finicum.

För den som vill finns det uppförstorade versioner av filmen från helikoptern/drönaren som man kan hitta på nätet.

I nedanstående text förklaras det att LaVoy Finicum blev skjuten med tre skott och han hade inte haft något vapen i händerna. Polisutredningen som gjordes kom fram till att polisens agerande var berättigat eftersom de hävdade att han försökte komma åt sitt vapen. Detta är dock något som de bara påstår, det finns nämligen inga bevis för det och han tog aldrig fram något vapen. Andra hävdar att polisutredningens påståenden inte stämmer och att LaVoy Finicum tog sig i sidan precis innan de dödande skotten avlossades för att han sekunder tidigare precis när han klev ut ur bilen hade blivit skjuten där.

http://thefreethoughtproject.com/cellphone-video-lavoy-finicums-truck-shows-happened-oregon

Här nedanför är ett reportage där Infowars David Knight berättar om vad som händer.

LaVoy Finicum var en av ledarna för den milisgrupp som för att göra en poäng ockuperade en liten federal byggnad som stod tom mitt ute i ödemarken i Oregon, en åtgärd som inte riskerade att skada någon människa men hade en stor medial kraft. LaVoy Finicum och de andra i bilen var på väg för att tala vid en föreläsning när de utsattes för bakhållet. Andra kända personer som ingick i denna milisgrupp var bröderna från den kända Bundy-ranchen.

stod-000

Här kan den som vill läsa mer om händelsen göra det i en bra text på Veterans Today:

http://www.veteranstoday.com/2016/01/27/the-political-assassination-of-lavoy-finicum/

—————————————-

Detta skrev jag den 4 januari 2016 om den här historien med milisgruppens ockupation av den federala byggnaden i Oregon:

“Här är viktig information för den som vill förstå situationen med milisgruppen som har tagit över en federal byggnad i Oregon. Alex Jones reder ut vad som händer och vilka riskerna är.

https://www.facebook.com/AlexanderEmerickJones/videos/10153825479203459/

Här är viktig information för den som vill förstå situationen med milisgruppen som har tagit över en federal byggnad i Oregon. Alex Jones reder ut vad som händer och vilka riskerna är.

Viktigt att veta är att det finns en lång historia som detta följer på där federala myndigheter stegvis beskär befolkningens rättigheter till det land de i århundraden har brukat. Konflikten på Bundy-ranchen som utspelades för något år sedan är en del av allt detta.

Alla ni som inte har satt er in i detta, läs alla sidor om konflikten på Bundy-ranchen innan ni börjar säga att milisen gör fel i det de gör nu.

Att göra motstånd mot det de federala myndigheterna gör är helt rätt, det som är frågan här är väl snarare om sättet som milisgruppen nu gör motståndet på är det rätta och om tillfället är det rätta.

Om inte en tillräckligt stor andel av den amerikanska befolkningen förstår det som sker så finns risken att de som styr i USA och de federala myndigheterna lyckas använda denna situation för att vända folkets mot de som kämpar för sina friheter i Oregon och mot hela den frihetsrörelse som idag växer sig starkare och starkare i hela USA.

Den största risken är att de som i nuläget styr i USA och de federala myndigheterna använder sig av situationen i Oregon för att smutskasta frihetsrörelsen i USA och för att kanske kunna få igång ett avväpnande av den amerikanska befolkningen.

Att skapa en false flag-händelse i en situation som den i Oregon för att ytterligare trigga situationen är inte heller svårt för någon av alla de olika black ops-grupper som finns inom de amerikanska underrättelsetjänsterna.

Helt klart är detta en riskabel situation som är värd att följa och lära sig mer om.

Bäst vore nog att alla inom frihetsrörelsen i USA kunde vänta ännu ett tag med allt sådant som i nuläget kan leda till starten på en väpnad konfrontation. Frihetsrörelsen växer enormt snabbt i styrka och om man bara fortsätter som nu kommer frihetsrörelsen troligtvis kunna genomdriva de förändringar de vill längre fram ens utan att behöva ta till våld eftersom de då kommer att ha så stort stöd.”

————————————————-

Även detta skrev jag den 4 januari 2016:

“Det är verkligen larvigt att tala om milisgruppen och Bundy-bröderna i Oregon som någon slags terrorister som CNN, andra medier och en del människor jag känner gör.

Dessa människor har åkt till ett ställe mitt ute i ödemarken där det inte finns en själ och säger att de inte har för avsikt att skada någon, men kommer att försvara sig om de blir attackerade. Vad är det för slags terrorism? Helt riktigt, det är inte terrorism.

Allt detta visar bara hur larvigt det är när olika intressen och personer försöker att jämföra detta med exempelvis den islamiska terrorismen vi ser på olika håll runt om i världen, verklig terrorism där avsikten är att skada och döda folk.

http://www.infowars.com/cnn-declares-oregon-occupiers-domestic-terrorists/

I följande filmklipp kan man se hur avsides denna plats verkligen är:

https://youtu.be/w2l–HC8N-8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *