Parasiterna som skor sig på migrationskrisen

parasiter-utsugare-migrationskrisen-gp-001Det man slås av  i denna historia är de otroliga summorna som skattebetalarna tvingas att lägga ut för detta. I denna familjs fall så handlar det om 40.000 kr/mån för två campingstugor som familjen bor i nu under rätt dåliga omständigheter och om de flyttar till en lägenhet, en 2:a, så skriver tidningen att det kommer att kosta 50.000 kr/månad.

50.000 kr/mån för en 2:a!!!

40.000 kr/mån för två campingstugor, på vintern!!!

Ingen lägenhetstvåa kostar generellt så mycket pengar i verkligheten, inte ens om stora renoveringar ibland måste göras i en del lägenheter efter att ha använts som asyllägenheter.

stod-000

Vad gäller campingstugorna. Vintern är en tid när dessa stugor normalt ändå bara står tomma, i vart fall i de flesta delarna av landet, vilket är en av orsakerna till att de är så dyra att hyra för betalande sommargäster som i normala fall använder dem, eftersom de få månader som de normalt används ska betala byggkostnad och allt underhåll, men ändå tar de nu nästan ut lika mycket för dem per vecka som de gör under högsäsong.

Det  riktigt vidriga är dessa j–a parasiter som skor sig på denna katastrof för Sverige som den nuvarande migrationskrisen utgör och det unkna system som gör detta möjligt, med alla sina ryggradslösa och ibland även medskyldiga tjänstemän och politiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *