Nyhetstips och kommentarer 2016-03-04

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Här är en viktig artikel som radar upp bevisen för att det är den höga invandringen till Sverige som står för en stor del av Sveriges både absoluta försämring och relativa försämring i förhållande till andra länder i PISA-undersökningen.

http://www.dagenssamhalle.se/kronika/invandring-saeker-faktor-bakom-pisa-tappet-22744

Det nämns inte i artikeln, men eftersom andra generationens invandrare räknas som infödda svenskar i all svensk statistik så kan troligtvis detta sedan förklara nästan hela den resterande nedgången. Svenskar presterar, om man ser till etniska svenskar, nästan exakt lika bra som för 30–40 år sedan relativt till grupper i andra delar i världen och då var vi bland de bästa i världen.

Enda anledningen att detta inte är allmänt känt är för att “våra” medier gör allt för att blanda bort korten.

Trodde någon att vi bara som genom någon magi blev sämre så här snabbt som det har gått? Självklart beror det på invandringen. Ingen annan faktor i Sverige har förändrats så snabbt och stort som den.

——————————————

stod-000

———————————–

Tankeväckande och bra om en av de grupper av behövande som vi redan har här i vårt samhälle, men som nu verkar glömmas bort då alla pengar idag går till makthavarnas projekt att fylla Sverige med invandrare!

—————————–

Bra filmklipp från CBN News angående FN:s prognos att Sverige kommer att vara ett u-land redan 2030.

Här är artikeln från CBN:

http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2014/April/Soviet-Sweden-Model-Nation-Sliding-to-Third-World

—————————————

Oroande! Google är på väg att införa att deras sökmotor ska ranka sajter efter deras “trovärdighet”. Alltså censurering.

—————————————————

Är detta vår framtid tro? =)

Idiocracy. Har ni inte sett den så gör det. Jag tycker att den är en klockren komedi i och med att det ryms så mycket av verkligheten i allt det överdrivna, fast verkligheten gånger 100 då… Denna film tar verkligen överdrifterna hela vägen.

Ibland är humorn lite väl barnslig, men det vägs å andra sidan upp av andra saker med bra poänger.

———————————–

Australiensiska 60 Minutes filmteam hade varit i krigszoner runt om i världen, men aldrig råkat ut för något för än de kom till Rinkeby i Sverige, en av det nya Sveriges 53 så kallade “No Go”-zoner.

http://www.news.com.au/entertainment/tv/masked-men-attack-60-minutes-crew-in-sweden/news-story/acdf5f61158f5a647bf35ef4283beaa8

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2561/60-minutes-tv-crew-attacked-and-beaten-in-sweden.html

———————————————

Nr. 23 på listan av vad som hotas av mångkulturen, vårt livsnödvändiga personliga utrymme. 😉

waiting-for-the-bus-like-a-swede-001

———————-

Friskare utan vaccin – med fd cancerforskaren Ann-Charlotte Stewart, Ph.D

NHF Sweden inbjuder till föreläsning om vacciner med historisk bakgrund till de moderna vaccinerna inklusive HPV-vaccinet; deras innehåll och tänkta verkan; förväntade skador o biverkningar samt vaccindetox och hur man stärker immunförsvaret.

http://www.thenhf.se/vaccinforelasning-12-mars-2016-kl-15-30/

————————————

Den 30 januari någon timme innan Folkets demonstration skulle börja på Norrmalmstorg i Stockholm lämnade jag ett lite finare grillställe efter att ha beställt mat eftersom de när jag skulle betala meddelade att de inte tog emot kontanter. Jag sa “Skämtar ni eller?”. Hon som stod i kassan sa “Nej” och då sa jag “Ja, då ska jag inte ha något”.

Det blev lite extra jobb att hitta ett annat bra ställe att äta på, men jag tänker fan inte stödja sådana ställen.

Bra artikel här från Motgift om några av farorna med ett kontantlöst samhälle!

https://www.motgift.nu/2016/02/27/faran-med-det-kontantlosa-samhallet/

———————————–

stod-000

————————————–

Martin Fredriksson, frontfigur i vänsterextrema researchgruppen, har avslöjats som avlönad av SÄPO under ungefär 10 års tid.

http:/www.friatider.se/researchgruppen-p-s-pos-l-nelista

—————————

Ännu en anledning att det svenska styret måste bort så snabbt det bara går. Svenskarna vill inte närma sig NATO! Speciellt inte på detta smygande sätt. Punkt!

unvis.it/http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ekot-regeringsparteier-ense-om-nato-avtal

——————————————–

Professor Jan Tullberg har kalkylerat att asylinvandringen under 2015 kommer att kosta Sverige sammanlagt 583 miljarder kronor under dessa asylinvandrares livstid. Man räknar då på ungefär 80 år.

Det innebär en kostnad på 3 miljoner per asylinvandrare i snitt under deras livstid. Och då är alla de asylinvandrare som får jobb och bidrar inräknade. Totalt innebär asylinvandringen ett kraftigt minus. Ju fler Sverige tar in ju mer går vi back.

I Norge kom statliga forskare fram till att varje asylinvandrare skulle kosta Norge 4 miljoner kronor i snitt under sin livstid och om man räknade om dessa norska siffror till svenska förhållande så skulle varje asylinvandrare i Sverige kosta 4 miljoner i snitt under sin livstid.

Dessa kostnader som professor Jan Tullberg räknade fram är alltså bara kostnaden för 2015 års asylinvandring. Den som kommer under 2016 kommer att läggas upp på detta. Den under 2017 uppe på det. Osv osv.

Den som förstår detta inser att Sverige kommer att kollapsa under detta.

http://www.breitbart.com/london/2016/02/19/claim-2015-migrant-crisis-cost-sweden-same-as-14-years-of-defence-budgets/

—————————————–

I Oslo var hälften av alla som dömdes för våldtäkt under 2015 invandrare från Asien, Mellanöstern och Afrika. Då dessa bara utgör 18,2 % av befolkningen så är det en otrolig överrepresentation.

Denna undersökning som gjordes av norska TV2 bekräftar samma mönster som bland annat en annan rapport från 2011 visade.

http://www.rights.no/2016/02/domsoversikt-fra-oslo-2015-bekrefter-politirapport-fra-2011-men-det-forteller-visst-ikke-stort/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *