Bevis för att vaccin ökar risk för autism förstördes av myndighet

En chefsforskare på USA:s folkhälsomyndighet, Dr. William Thompson, lämnade över mer än 100.000 sidor med uppgifter till den amerikanska kongressen som bland annat avslöjade att MPR-vaccinet mot Mässlingen, Påssjuka och Röda hund kan öka risken för autism och avslöjade att han och andra forskare på myndigheten hade förstört bevis för detta på order från överordnade chefer.

Text: Tobias Lindberg 2015-11-03

vaccin-mpr-william-thomson-ben-swann-001I en utmärkt artikel sammanfattar Robert F. Kennedy Jr. skandalen där en av USA:s folkhälsomyndighet Centers for Disease Control and Preventions (CDC) högsta forskare Dr. William Thompson för något år sedan fick “visselblåsar-status” efter att ha avslöjat att CDC hade uteslutit uppgifter om att vissa grupper av barn får en ökad risk att utveckla autism av MPR-vaccinet (Mässlingen, Påssjuka och Röda hund) ur en CDC-rapport från 2004.

Förutom att Dr. Thompson erkände att detta hade utelämnats så avslöjade han även:

– att forskarna hade förstört material som bevisade detta,

– att hans chefer på CDC hade uppmanat honom att ljuga,

– att han ansåg att tiomersal orsakar tics och autismliknande tillstånd.

Artikeln är väldigt läsvärd och bör läsas av alla! I artikeln finns även två utmärkta filmklipp som jag har lagt in här nedanför i denna text.

Tyvärr händer ingenting i detta ärende trots att alla fakta är avslöjade eftersom den kommitté i kongressen som ansvarar för detta hittills har vägrat att hålla förhör i frågan. Både kommittén och media får stora summor från läkemedelsbolagen, vilket är en trolig förklaring till varför ärendet står still.

Gällande det ena filmklippet i artikeln, det med CBS:s Ben Swann som ni kan se här nedanför, så sammanfattar det CDC-skandalen på ett mycket bra sätt.

Det är otroligt bra att en så pass känd reporter som Ben Swann i vanlig mainstreammedia kommer ut med uppgifter som dessa, eftersom en stor del av allmänheten fortfarande bara lyssnar på det som kommer från etablerad media. Trots att allt i reportaget inte är perfekt eftersom Ben Swann mot slutet av filmklippet felaktigt påstår att vacciner på det stora hela är bra och genom historien har räddat miljontals liv, så måste man ändå ge erkännande till ett reportage som detta eftersom mesta av det som sägs ändå är både bra och korrekt och då filmklipp som detta det med framgång kan spridas för att öka folks kritiska tänkande gällande vacciner.

stod-donera-swish-013

Här är en text som Informationskriget.se tidigare skrev om skandalen på CDC och William Thompson.

För en bra uppräkning av hur omfattande CDC:s svekfulla agerande är rekommenderas dokumentären “Trace Amounts“. Här kan ni se dokumentärens trailer:

Här är Robert F. Kennedy Jr. artikel:

http://ecowatch.com/2015/11/01/cdc-vaccine-cover-up-autism/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *