Abortindustrins skrämmande verklighet

Ja, det är oerhört jobbigt att titta på filmklipp som detta där man ser ett aborterat barn som fortfarande lever och rör sig när det ligger i metallskålen efter aborten, men det är allas vår plikt att se och höra om abortindustrins skrämmande verklighet!

Text: Tobias Lindberg 2015-08-24

abort-planned-parenthood-002I det sjunde filmklippet som släpps av The Center for Medical Progress berättar en f.d. anställd på en abortklinik hos StemExpress, ett företag som samarbetar med Planned Parenthood, om vad hon som helt nyanställd upplevde den korta tid hon jobbade där innan hon sade upp sig. Hon berättar om  hur avtrubbade de som jobbar på abortklinikerna är, hur de verkar ha “glömt bort” att det är aborterade barn de jobbar med och om hur det var när hon för första gången såg hur det gick till när hjärnan på ett aborterat barn skulle tillvaratas och hur hon deltog i detta för att hon som ny inte vågade säga ifrån.

Det är dags att alla inser att aborter är en oerhört lönsam industri och det är vår plikt att omöjliggöra att olika intressen kan tjäna pengar på eller få tillgång till kroppsdelar, organ eller vävnad från aborterade barn för kommersiella, medicinska eller vetenskapliga syften. Bara när dessa incitament har försvunnit kan vi vara säkra på att inga oacceptabla intressen tillåts påverka hur många aborter som görs.

Här berättar Infowars Nightly News om filmklippet från The Center for Medical Progress:

Här är filmklippet direkt från The Center for Medical Progress:

Här kan du läsa mer som Informationskriget.se har skrivit om abort.

http://www.informationskriget.se/category/new-world-order/agenda-21/abort/

stod-002

4 tankar kring ”Abortindustrins skrämmande verklighet

 1. Lisa

  Jag skulle inte klara av att se den. Jag sitter och skakar nu. Är numera på alla sätt och vis emot abort som av någon märklig anlednng har kopplats ihop med kvinnlig frihet. Det leder bara till en enda stor avsnarsfrånvaro och avtrubbning. Vi behandlar oss själva lika illa som vi behandlar många djur med en fasansfull känslokyla.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jo, jag håller nog egentligen med dig, men samtidigt så ser jag det som i stort sett omöjligt att förbjuda alla aborter, dvs. även de tidiga aborterna. Jag kan tycka att vi borde skärpa abortreglerna ytterligare en aning än vad som är tillåtet idag. Kanske borde det inte vara tillåtet med abort efter vecka 12 eller något sådant. Har man varit klumpig nog att inte hinna bestämma sig innan så får man stå sitt kast. Vill man absolut inte ha barnet men man har gått över 12 veckor så kan man adoptera bort det efter födseln. Undantag ska självfallet vara om det finns risker för mammans liv, då kan såklart senare aborter tillåtas.

   Sedan så vore det allra bästa om folk generellt blev mer ansvarsfulla så att det blev färre oönskade graviditeter. Det är detta man borde arbeta för och där verkar samhället i stort tyvärr i fel riktning med det ansvarslösa liv vi tillåter ungdomar samtidigt som media sexualiserar ungdomarna på ett oacceptabelt vis.

   Svara
 2. Viktor

  22 år Kille här och vill bara slänga in varför jag tror det blir så mycket oönskade graviditeter (därmed aborter) . Ska försöka hålla mig så kort jag kan.

  Porr impotens, låter löjligt första gången du hör det men tänk efter.. allt vi kopplar till njutning är ämnen som utsöndras i kroppen vilket vi kan bli avtrubbade för. Människan är inte gjort för att ha snabbt internet och tillgång till porr. Finns mängder om detta på nätet, största rörelsen är nofap.com

  Som porr impotent (själv lidit av detta samt mina manliga vänner) så kan man fortfarande få igång den och man kan ha sex MEN som exempel är det inte lika starka erektioner, vilket leder till att inte man får till det med kondom och i stundens hetta struntar man i den.

  Ja men man hade ju inte kondom förut, då hade vi inte problemet?
  Nej men vi hade inte internet och så otroligt med fritid att föröka oss heller

  Ser gärna att det talas mer om det här ämnet, råder stor tabu att prata om det.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Viktor: Ja, det kan säkert vara så att en del av förklaringen är den du lade fram, men sedan tror jag nog att saker som sexualiseringen av både barn och ungdomar genom medierna och nöjesindustrin och tillgången på preventivmedel, dagen-efter-piller och relativt säkra aborter också spelar in. Tack för tipset om nofap.com, jag ska titta på den sidan!
   /Tobias

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *