Byggnad klarade flygkrasch 1945, var naturlagarna annorlunda då?

empire-statebuilding-planecrash-001Visste ni att Empire State Building trotsade naturlagarna när byggnaden inte föll ihop i sitt eget fotspår i fritt-fall-hastighet, trots att ett B-25-bombplan kraschade in i den 1945? Är det inte helt fantastiskt?

För idag vet vi, tack vare olika offentliga utredningar, att 150 % av alla byggnader som träffas av flygplan faller samman på detta sätt och att passagerarplan som kraschar med åttakantiga byggnader upplöses i atomer så att inga rester blir kvar och skapar hål i fasader så små att en jetmotor knappt kommer igenom.

Om byggnaderna däremot hade byggts i samma otroliga material som de påstådda kaparnas pass så hade allt kunnat sluta på ett helt annat sätt. Dessa pass klarade de enorma temperaturerna som smälte ner skyskrapornas stålbalkarna som vore de smör i en stekpanna och hittades efteråt oskadade bland rasresterna. Tänk om bara hemligstämplarna kunde lyftas från utredningsmaterialet så att framtidens ingenjörer kan del av hemligheterna bakom materialet i dessa oförstörbara pass.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/B-25_Empire_State_Building_crash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *