Bra om fluor på RT

Bra reportage om fluorets negativa effekter av Abby Martin på RT.

Text: Tobias Lindberg 2015-04-17

fluor-rt-abby-martin-001Här är ett väldigt bra reportage om fluorets negativa effekter från RT:s Abby Martin. Reportaget tar upp en del om vad som gäller för fluorid generellt och och en del om problemen med vattenfluoridering.

Man ska inte glömma bort att även om vi inte har vattenfluoridering i Sverige så är syftet med alla olika fluortillskott som tandvård och företag förespråkar, som t.ex. fluorskölj, fluortabletter och fluoriderad mjölk, att skapa fluoridnivåer i kroppen hos de som tar dem som motsvarar de som personer som bor i områden med så kallade “optimala fluoridnivåer” har. Så alla nackdelar och skador som beskrivs för de som bor i områden i världen med fluoriderat vatten drabbar också alla de som här i Sverige tar olika former av fluortillskott. Därför bör vi svenskar faktiskt också lyssna på det som sägs om vattenfluoridering.

stod-000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *