Dagens kommentarer och tips 2015-02-07

Dokumentären “Fluoridegate – An American Tragedy” av Dr. David Kennedy är mycket bra och sevärd. Den  tar upp det mesta av problemen med det otroligt skadliga ämnet fluor ur ett amerikanskt perspektiv, vilket innebär att det till stor del handlar om vattenfluoridering, men även mycket som är intressant för oss här i Sverige, om fluorid i tandvårdsprodukter, tas upp.

Här är en väldigt bra intervju med författaren Christopher Bryson om hans utmärkta bok “The Fluoride Deception”. Intervjun visar på ett kortfattat sätt vad hans bok tydligt slår fast, att forskningen som ger stöd för användandet av fluor för att förbättra tandhälsan är storföretagens forskning och att den på intet sätt skiljer sig från den forskning som förr sa att rökning var ofarligt, att DDT var ofarligt, att asbest var ofarligt och att bly i bensin var ofarligt.

2 tankar kring ”Dagens kommentarer och tips 2015-02-07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *