Nyhetstips 2014-11-29

Mike Adams för Natural News visar hur billig en fin Thanksgiving-middag var 1909 och jämför med hur dyrt det är idag vilket beror på det globala banksystemet där bankerna skapar pengar ur tomma intet och på så sätt genom inflationen som skapas av detta rånar alla människor på sina tillgångar.

http://www.naturalnews.com/047807_Thanksgiving_dinner_food_inflation_Federal_Reserve.html

I denna artikel från Natural News förklaras det att en ny europeisk undersökning visar att opastöriserad mjölk stimulerar immunförsvaret och minskar risken att drabbas av förkylningar och infektioner. I artikeln nämns också att det i Europa om och om igen visas en stor korrelation mellan konsumtion av opastöriserad mjölk och mindre förekomst av allergier, detta oavsett om de som dricker mjölken bor på en gård eller inte.

http://www.naturalnews.com/047821_raw_milk_immunity_infections.html

En artikel i Natural News berättar att ännu en höjdare inom teknikutveckling går ut med varningar om att utvecklingen av artificiell intelligens, AI, i förlängningen kan leda till mänsklighetens utrotning. Denna gång var den som framförde denna varning Elon Musk, VD för Tesla Motor’s.

http://www.naturalnews.com/047820_artificial_intelligence_Elon_Musk_human_extinction.html

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *