Somalier ofredade flicka sexuellt och ville ha nakenbilder

En somalier skickade ett flertal sexuella meddelanden till en flicka i klassen under honom och ville även ha nakenbilder av flickan. Nu har han dömts för sexuellt ofredande och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering.

valdtakt-003

En då 15-årig somalier som gick i nian i en skola i Gimo, troligtvis Vallonskolan, skickade under våren 2017 flera meddelanden med sexuella inviter via Snapchat till en flicka som gick i årskursen under honom. Även upprepade förfrågningar om att flickan skulle skicka nakenbilder till honom förekom.

Meddelandena var grova och i domen kan man läsa att flickan har berättat att han bland annat skrivit ”jag vill stoppa in min kuk i din röv” och att han ”skulle runka och tänka på min rumpa”. Flickan upplevde detta som väldigt obehagligt och skrev flera gånger att han skulle sluta att skriva till henne, men somaliern slutade inte och det hela slutade först när flickan berättade för en lärare som polisanmälde det hela.

stod-donera-swish-013

Uppsala tingsrätt dömde somaliern för sexuellt ofredande och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering. I domen skrev rätten att de inte ansåg att somaliern hade ett särskilt vårdbehov och dömde honom därför bara till 30 dagsböter á 50 kronor.

Namn och personnummer på den dömde samt länkar till domstolshandlingar finns i artikeln på Nordfront.

att-gora-020Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.