Sexbrottsdömde vårdaren var invandrare

I en artikelserie har Aftonbladet granskat sexövergrepp på en psykiatrisk avdelning på Sankt Görans sjukhus, men undvek att nämna att den dömde gärningsmannen var en invandrare.

Text: Tobias Lindberg 2018-01-26

psykvard-010

Det var under 2015 som en ung kvinna, efter att ha blivit våldtagen, blev inlagd på en psykiatrisk avdelning på Sankt Görans sjukhus. Inne på avdelningen där hon skulle få hjälp fortsatte dock mardrömmen, då vårdaren som hade hand om henne började utnyttja henne sexuellt.

Kvinnan anmälde händelserna, men polisen som inte tog hennes anmälan på allvar lade snabbt ner utredningen och ledningen för avdelningen vidtog inga åtgärder. Först efter att Aftonbladet började granska fallet så kom det fram att såväl polisen som ledningen hade gjort fel, varför fallet togs upp igen och slutade i en fällande dom.

Att Aftonbladet granskade fallet var mycket bra, men tidningen undvek i alla de artiklar som de har skrivit om fallet en väldigt viktig sak, nämligen att vårdaren som dömdes var en invandrare. En rasfrämling.

stod-donera-swish-013

Vårdaren åtalades för två våldtäkter, flera sexuella ofredanden samt en del andra brott mot flera olika kvinnor och ett barn. Trots att bevisningen inte höll för flera av brotten, bland annat så friades han från våldtäktsanklagelserna, så fälldes han och dömdes nu i tisdags till ett års fängelse för för sexuellt ofredande, övergrepp i rättssak och föregivande av allmän ställning.

Ungefär samtidigt som polisen lade ner utredningen om de sexuella övergrepp som kvinnan på den psykiatriska avdelningen utsattes för så åtalades mannen för flera sexuella övergrepp mot hela 18 olika flickor och unga kvinnor. Mannen fälldes i maj 2016 för dessa sexuella övergrepp och dömdes till skyddstillsyn med särskild behandlingsplan. Sedan efter detta åtalades och fälldes mannen senare igen, bland annat för övergreppen mot kvinnan på den psykiatriska avdelningen.

Som sagt, att Aftonbladet granskade fallet och på så sätt fick polisen att ta upp utredningen igen var bra. Å andra sidan, om inte Aftonbladet tillsammans med andra under årtionden drivit på för globalism och massinvandring så kanske den nu dömde mannen inte ens hade varit här i Sverige och då hade den unga kvinnan sluppit att uppleva detta över huvud taget. Faktum är att hon kanske inte ens hade råkat ut för våldtäkten som gjorde att hon hamnade på den psykiatriska avdelningen till att börja med om det inte vore för Aftonbladet, majoriteten av våldtäkter i Sverige begås trots allt av invandrare vilket går att läsa om genom att följa länken nedan till texten ”Vad som måste göras”.

att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Referenser
Invandrare och invandrares barns brottslighet. En statistisk analys. BRÅ-rapport 1996:2
Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet. Rapport 2005:17