#Metoo Visby

Minns ni den rörelsehindrade kvinnan på Gotland som uppgav att hon hade blivit gruppvåldtagen av flera män? Trots hela #Metoo-hysterin så verkar mainstreammedierna ha glömt detta. Vilka var egentligen männen som polisen i hast hjälpte bort från Gotland?

Text: Tobias Lindberg 2018-01-06

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-011

I tider då mainstreammedierna gång efter annan hänger ut människor som de anser vara dåliga, med både namn och bild, utan att staten på något sätt straffar dem för detta, så är det ingen större sak om vi inom alternativmedierna hänger ut sådana som vi anser vara dåliga. Vilka är de att kasta första stenen?

Vidare så pågår det faktiskt redan idag ett krig här i Sverige, ett krig som de flesta svenskar på grund av fientlig propaganda inte ens är medvetna om och som ännu inte har kommit till den punkt där vapen har börjat användas, men då attackerna är verkliga, riktade mot vårt folk och hotet allvarligt så måste vi göra vad som är nödvändigt för att vi ska klara oss.

Är det dessutom så att någon som har attackerat vårt folk har lyckats undgå straff på grund av bristande vilja eller förmåga hos det svenska rättsväsendet så är uthängningar naturligtvis ännu mer motiverade, speciellt med tanke på att de i frihet fortsätter att utgöra en fara för människor runt omkring dem som faktiskt har rätt att veta.

Av alla dessa anledningar kommer Informationskriget.se lite längre ned i denna text avslöja vilka de fem invandrarna var som misstänktes för den uppmärksammade gruppvåldtäkten hösten 2016 på en rörelsehindrad kvinna på Gotland.

Folkfientliga mainstreammedier

Mainstreammedierna hängde nyligen ut de 23 personer som greps och anhölls under Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg den 30 september. De misstänktes för våldsamt upplopp, men dömdes aldrig för något eftersom utredningen senare lades ner. Trots detta så publicerade GT, som är en del av den Bonnier-ägda Expressen, namn, ålder, bostadsort, uppgifter om personerna var straffad tidigare eller inte samt även annan information och en bild av de flesta av dem. En stor del av dessa personer hade aldrig straffats för något och av de som hade straffats tidigare var nästan samtliga straffade för sitt politiska engagemang, inte för att de var några verkligt kriminella.

Tidigare har framträdande medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen till och med hängts ut medde namn och bild bara för att de är medlemmar i organisationen. De har alltså inte ens vara misstänkta för något, men ändå hängts ut. Även där var det att en del av dem aldrig hade straffats för något.

I #Metoo-kampanjen har mainstreammedierna varit snabba med att hänga ut etniskt svenska män som Martin Timell och Lasse Kronér med namn, trots att de bara var misstänkta för brott, vilket har fått till följd att de och deras program har tagits bort från kanalerna de var anställda på.

stod-donera-swish-013

Samtidigt som uthängningarna av svenskar som kämpar för sitt land och kända svenska män som medieetablissemanget anser har uppträtt klandervärt så har mainstreammedierna närapå konsekvent undvikit att publicera namn och bild på invandrare som misstänks för brott eller uppträtt klandervärt. Ett sådant exempel som kan nämnas är just de invandrarmän som ska hängas ut i denna text för att de satt anhållna misstänkta för att i höstas ha gruppvåldtagit en rörelsehindrad kvinna på Gotland. Varför hängdes inte de ut av mainstreammedierna när deltagare i Nordiska motståndsrörelsens demonstrationståg samt Martin Timell och Lasse Kronér hängds ut? Inte ens när invandrare döms skyldiga till brott så blir de annat än i undantagsfall uthängda. Likadant har det varit när det gäller #Metoo-kampanjen, där mainstreammedierna har undvikit att avslöja namnen på invandrarmän som Soran Isamil och Eshan Fadakar och vänstervridna män som Fredrik Virtanen. Att deras namn ändå har kommit ut beror enbart på att alternativmedierna har avslöjat dem.

Att det är på det här sättet visar att de svenska mainstreammedierna är folkfientliga. De väljer först och främst att attackera de etniskt och nationellt medvetna svenskar som kämpar för att försvara sitt folk, men kan även ge sig på andra etniska svenskar om det bara gynnar etablissemangets agenda, vilket #Metoo-kampanjen med syftet att smutskasta män överlag visar, vilket uppsökande i hemmet från kameraförsedda Expressen-journalister hos svenskar som i sociala medier kritiserar den förda invandringspolitiken visar, medan de gör allt de kan för att undvika att hänga ut invandrare och vänstermänniskor.

Minns ni gruppvåldtäkten på Gotland?

Minns ni uppståndelsen förra hösten efter att fem män som hade suttit anhållna misstänkta för att ha gruppvåldtagit en rullstolsburen kvinna i 30-årsåldern på Gotland plötsligt släpptes? Minns ni filmklippet när en uppretad svensk man ensam konfronterade tre av dessa män precis efter att de hade släppts ur arresten? Minns ni protesterna som organiserades samma kväll i Visby av det så kallade ”Medborgargardet” och hur det gick rykten om att polisen skyndsamt efter frisläppandet hade fört de misstänkta våldtäktsmännen från Gotland undan folkets vrede? Minns ni hur polisen helgen efter frisläppandet av de misstänkta kraftsamlade på ön för att kunna möta gotlänningarnas vrede? Minns ni hur åklagaren ungefär tre månader senare meddelade att utredningen lades ned med motiveringen att det inte gick att bevisa något brott?

Allt detta är saker som många av oss minns väl och som vi är rättmätigt upprörda över.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-020

De tre männen när de konfronterades i Visby.

Trots allt menade åklagaren att männen skulle frias från misstankar eftersom det inte gick bevisa att de hade använt våld, hot eller utnyttjat att den rörelsehindrade kvinnan befann sig i en utsatt situation. Att kvinnan själv hade uppgivit att flera av männen hade haft samlag med henne mot hennes vilja, trots att hon upprepat hade sagt till dem att hon inte ville, var tydligen inte tillräckligt. Hon hade inte vågat göra mer än att säga ifrån eftersom hon hade varit rädd och för att hon hade fruktat att de annars skulle skada henne, men hon hade i alla fall sagt nej innan varje ny man hade påbörjat ett övergrepp på henne. Istället menade åklagaren att männen hade sagt att kvinnan var meddet hela och att det inte gick att bevisa något eftersom kvinnans och männens version av vad som hade inträffat skiljde sig för mycket åt. Hur ofta brukar offrets och förövarnas version stämma överens?

Känner man till alla dessa omständigheter så är man självfallet upprörd!

Det åklagaren måste mena är antingen att kvinnan hittade på eller att männen inte förstod att kvinnan inte ville. Han har visserligen aldrig uttryckt det på det sättet men något av dessa två alternativ måste det vara, då han trots allt friade männen från misstankarna.

Om åklagaren menar att att kvinnan hittade på så är det en viktig sak man måste fråga sig. Hur troligt är det att en kvinna ljuger om att ha blivit gruppvåldtagen av flera män när hon hade DNA-spår från minst två av männen på sig och när hon omgående efter att ha lyckats komma ifrån männen, vid femtiden på morgonen, åkte till polisstationen för att anmäla att hon hade blivit våldtagen? Anmälningen hos polisen följdes sedan direkt av undersökning på sjukhus och sedan av veckor med jobbiga och påträngande polisförhör och olika undersökningar. Hur troligt är det egentligen att någon frivilligt genomgår allt detta för att sätta fast några hon aldrig har träffat förut? Vidare är det väldigt ovanligt att en kvinna har sex med två eller flera män som hon aldrig har träffat tidigare.

Om åklagaren menar att männen inte förstod att kvinnan ville så måste man betänka att det är otroligt ovanligt att en kvinna frivilligt har sex med två eller flera män samtidigt, speciellt som hon aldrig har träffat dem tidigare. Vidare måste det vara skrämmande för en ensam rörelsehindrad kvinna att ha två eller flera påstridiga invandrarmän runt sig som vill komma till. Så man kan verkligen fråga sig vad det är som männen har sagt som har fått åklagaren att tro att männen verkligen trodde att hon frivilligt ville ha sex med två eller flera av dem? Förundersökningen skulle kunna kasta ljus på detta, men innehållet i den är inte tillgänglig för allmänheten.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-022

Tänker man igenom allt detta så förstår man att åklagarnas beslut genom hela detta rättsfall, från beslutet att släppa männen ur arresten, ett beslut som togs av den första åklagaren, till beslutet att lägga ner utredningen, ett beslut som togs av den andra åklagaren, var tokiga. De misstänkta männen borde inte ha tillåtits att komma undan utan att fallet hade fått prövas i rätten. Som tur är finns det alternativmedier och nationella organisationer som tar vid där mainstreammedier och myndigheter sviker. Även om de fem misstänkta männen nu inte blir straffade så kommer de i alla fall inte undan helt obemärkt.

Hur det faktum att polisens förundersökningsledare för detta gruppvåldtäktsmål var en arab och om det har påverkat utredningen är också något man kan fundera över? Att den som var förundersökningsledare hette Ayman Aboulaich framgår av denna artikel och här finns hans uppgifter på LinkedIn.

gruppvaldtakten-visby-ayman-aboulaich-010

Polisens förundersökningsledare i fallet med gruppvåldtäkten i Visby.

Här kan den som ville se filmklippet där tre av de misstänkta våldtäktsmännen direkt efter att de hade släppts ur arresten blir konfronterade av en ensam arg svensk man.

Kvarglömd sekretess på domstolshandlingar

Nu under hösten 2017 började Informationskriget.se fundera över hur det kommer sig att identiteten hos de fem män som hade suttit anhållna misstänkta för gruppvåldtäkten på den rörelsehindrade kvinnan på Gotland aldrig hade avslöjats. Redan när männen anhölls försökte Informationskriget få reda på deras identitet, men misslyckades på grund av en lagändring som precis då hade införts. Enda anledningen att någon över huvud taget visste att det hade varit invandrare som hade varit misstänkta var för filmklippet där tre av de misstänkta männen konfronterades. Utan detta filmklipp hade vi inte haft en aning om detta. Utan detta filmklipp hade Informationskriget inte kommit ihåg att kontrollera detta fall ett helt år efter att händelsen hade inträffat.

Men vilka var de andra två männen? Det hade varit fem som hade suttit anhållna. Var de också invandrare? Ja troligtvis, det är trots allt nästan enbart invandrare från Mellanöstern och Afrika som begår gruppvåldtäkter, vilket statistik från bland annat BRÅ har visat. Fast man kunde ändå inte veta säkert.

Samtidigt visste Informationskriget också att sekretessen som finns för anhållna personers identitet upphör när en utredning läggs ner och att åklagaren lade ner utredningen gällande den misstänkta gruppvåldtäkten på den rörelsehindrade kvinnan den 11 januari 2017. Så varför hade inte de misstänkta männens identitet i ett så uppmärksammat fall som detta ännu inte avslöjats? Inte ens på Flashback var det känt vilka männen var.

När Informationskriget kontaktade Gotlands tingsrätt så vägradde inledningsvis att lämna ut de aktbilagor som avslöjade männens identitet. Anledningen var att sekretessen på dessa fortfarande fanns kvar. Trots att vi påtalade att detta var fel och att vi faktiskt har rätt att beställa ut handlingarna eftersom sekretessen sedan länge skulle ha hävts så vägrade de att häva sekretessen. Efter att Informationskriget skickat flera brev, med krav om frågan skulle prövas, så hävdes slutligen sekretessen och vi fick handlingarna skickades till oss.

stod-donera-swish-013

Efter detta är det förståeligt varför de misstänkta männens identitet inte har läckt ut. Många kan ha hört av sig om handlingarna i fråga och fått samma svar som Informationskriget inledningsvis fick. Vet man inte vad som gäller så kommer man inte förbi domstolsanställda som själva inte vet hur reglerna är eller som kanske med viljes låter sekretessen stå kvar trots att de vet vad som gäller.

Att sekretessen stod kvar i detta fall beror troligtvis på ett misstag, men det är inte helt omöjligt att det skulle kunna bero på att någon anställd vid domstolen som medvetet har underlåtit att häva sekretessen för att försvåra för allmänheten att få reda på männens identitet.

Vilka var då männen som kom undan?

I aktbilagorna med framställande om offentlig försvarare framgick fyra av männens namn och födelsenummer. För den femte finns bara namnet samt en uppgift om att han själv hade uppgivit att han var 36 år, vilket troligtvis beror på att personen inte hade något ID-kort på sig.

På sociala medier kunde sedan Informationskriget hitta en av männen och efter noggrann genomgång av den personens olika kontakter, vilka som gillade bilder och inlägg som denne hade lagt upp så kunde till slut, efter att en massa tid hade lagts på detta, samtliga fem hittas.

Två av dem hade delat mycket om sig själva på sociala medier, framförallt på Facebook och Piknu, medan övriga tre knappt hade delat något alls. Bilder på alla fem gick dock att hitta.

Den sjätte personen, han som greps men som släpptes innan de andra anhölls, har vi inte lyckats få någon som helst identitet på.

I bilder från en av männens sociala medier kände Informationskriget dessutom igen en helt annan man, en dömd våldtäktsman som heter Mohammed Maaz, som i december 2016 våldtog en 13-årig flicka på en skoltoalett i Östersund samt utnyttjade en annan flicka, en 14-åring, sexuellt och som Informationskriget tidigare har skrivit ett par texter om. Han visade sig vara kompis med en av männen som greps på Gotland. Mer om detta lite längre ned.

De fem männen som satt anhållna i Visby misstänkta för att ha våldtagit den rörelsehindrade kvinnan var Arya Sadeghi, Jawed Safari, Tamim Hanani, Yonus Huseini och Gholamali Jafari. [1][2][3][4][5]

Arya Sadeghi 19971105-XXXX

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-030

Arya Sadeghi är mannen som bär keps på den kända bilden från filmklippet med konfrontationen i Visby. Utifrån informationen på hans sociala medier så framgår det att han nu idag verkar bo i Bollnäs, att han vid tiden för och innan gruppvåldtäkten på den rörelsehindrade kvinnan bodde i Visby på Gotland och att han befann sig där tillsammans med Jawed Safari och sin bror som heter Omid Sadeghi.

Viktigt att observera är att han själv stavar sitt namn ”Aria Sadeghi” på både Facebook och Piknu. Bara i aktbilagorna från Gotland tingsrätt har hans förnamn stavats ”Arya”. Det kan alltså vara så att hans verkliga förnamn är ”Aria”.

Aria Sadeghi har tre Facebook-konton. Det första har han haft under lång tid och det använder han sig av än idag. Det andra har han haft länge men verkar ha slutat använda det efter gruppvåldtäkten i Visby. Det tredje har också haft länge men det verkar som att hans bror Omid Sadeghi har fått ta över det efter gruppvåldtäkten i Visby.

Det är också viktigt att observera att hans namn i det första Facebook-kontots adress är ”Aria Sharifi”.

På Arya Sadeghis Facebook-konto står det att han nu idag bor i Bollnäs, men då hans bror Omid Sadeghi bor i Östersund så är det inte omöjligt att han också kan befinna sig där. Både i Bollnäs och Östersund finns personer som heter Sadeghi i efternamn, men ingen av dessa heter Arya, Aria, Omid, Sharifi eller Poriya i förnamn.

De två första Facebook-kontona har öppna vänlistor och alla tre har massor av bilder, varför fler ledtrådar säkerligen går att finna för de som vill leta.

Han har även konton på både Piknu och Instagram, men dessa är privata och man kan inte se hans bilder.

Jawed Safari 19951106-XXXX

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-050

Jawed Safari är mannen i blå jacka på den kända bilden från filmklippet med konfrontationen i Visby. Det var han som blev konfronterad först och som på filmklippet erkände att han hade suttit anhållen. Utifrån informationen på hans sociala medier så framgår det att han nu idag verkar bo i Frankrike, att han från tiden direkt efter gruppvåldtäkten tills för bara några månader sedan bodde i Kramfors, att han i Kramfors umgicks med den dömde barnvåldtäktsmannen Mohammed Maaz, att han innan gruppvåldtäkten på den rörelsehindrade kvinnan bodde i Visby på Gotland och att han i Visby umgicks med Arya Sadeghi.

Han har ett konto på Facebook och ett på Piknu och postar mycket på båda.

Han skriver själv på Facebook att han nu idag bor i Paris, men av bilderna att döma verkar han snarare bo någonstans i områdena runt Angoulême, Ruffec eller Poitiers. På flera av bilderna på Piknu står det att de är tagna i Poitiers och jämför man träningslokalerna han är i på många av bilderna med bilder från Fitness Park Poitiers så ser man att det är samma lokaler.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-060a

I Kramfors tränade Jawed Safari på Steel gym, vilket ett otal bilder på hans Piknu-konto vittnar om. På Steel gyms Facebook-konto finns bilder för den som vill jämföra att det verkligen är samma lokaler.

Vad som är riktigt intressant är att bland träningsbilderna från Steel gym så dyker helt plötsligt den dömde barnvåldtäktsmannen Mohammed Maaz upp. Vad är sannolikheten för det? Helt klart har det något med kopplingarna mellan Jawed Safari, Arya Sadeghi, Omid Sadeghi och Mohammed Maaz att göra samt kopplingar mellan Visby, Östersund och Kramfors.

Kanske var det Mohammed Maaz eller Omid Sadeghi som var den sjätte mannen som greps efter gruppvåldtäkten på den rörelsehindrade kvinnan i Visby, den som släpptes innan övriga blev anhållna? Kanske kände Jawed Safari och Mohammed Maaz varandra via bröderna Arya och Omid Sadeghi av vilka den senare till och med bor i Östersund där Mohammed Maaz våldtog och sexuellt utnyttjade två flickor.

På bilderna här under ser man Jawed Safari tillsammans med Mohammed Maaz.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-040

Här är en bild från Mohammed Maaz Piknu-konto där han står med en fotograf på gymmet för att få till bilder som den på den infällda bilden.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-061a

Något man börjar fundera över när man ser bilder som dessa är vad detta är för en typ av människor egentligen? Hur omanligt är det inte att fjanta sig såhär framför en kamera? Hur motbjudande är inte den homoerotiska bilden av Mohammed Maaz och Jawed Safari?

Ännu viktigare frågor är hur det egentligen kan komma sig att en person som Mohammed Maaz finns kvar här i Sverige efter vad han utsatte den 13-år gamla flickan för på den där skoltoaletten i Östersund? Att han ens får röra sig här i vårt land? Att han tillåts fortsätta att utgöra en risk för våra flickor och kvinnor?

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-062a

Till exempel kan man fråga sig om dessa två unga Kramfors-kvinnor, som är med på varsin bild i Mohammed Maaz Piknu-konto, om de visste att mannen som flyttade till staden i januari 2017 var en dömd våldtäktsman? Myndigheterna i Östersund visste det och de hjälpte säkerligen sin skyddsling att flytta till Kramfors, men Kramforsborna fick inget veta. Likadant var det nog med Jawed Safari, att myndigheterna flyttade honom till Kramfors utan att avslöja för någon där att han kom direkt från händelserna i Visby på Gotland.

Av Mohammed Maaz Piknu-bilder framgår att han sedan ungefär två månader verkar bo någonstans i Stockholm. Att han skulle vara i Kairo som han påstår på sitt Facebook-konto stämmer inte.

Tamim Hanani 19931108-XXXX

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-080

Tamim Hanani var en av de anhållna i Visby som vi tidigare inte har sett några bilder på. Han har ett konto på Facebook och ett på Piknu. På dessa finns några bilder och en öppen vänlista för de som vill leta ledtrådar. Informationskriget har inte kunnat avgöra var han bor. På hans Facebook-konto står det att han bor i Hamburg, men det är svårt att avgöra om det stämmer eller inte. I hans vänlista på Facebook hittar man de andra fyra som anhölls.

Yonus Huseini 19950708-XXXX

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-091

Yonus Huseini var den andre av de fem anhållna som vi inte hade sett någon bild av. Inte heller honom gick det att hitta så mycket information om. I adressen på hans Facebook-konto står det Omid Hussaini. Så kanske att han även heter Omid eller att Omid är hans verkliga namn. I hans vänlista på Facebook hittar man resterande fyra som satt anhållna. Han har några få bilder publicerade och en öppen vänlista, så den som vill kan säkert hitta mer om honom.

Gholamali Jafari

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-095

Gholamali Jafari är troligtvis den lite överviktige personen som i filmklippet från konfrontationen i Visby stod längst till vänster när alla tre konfronterades och som precis lyckades vrida bort huvudet när han filmades av kameran. Nu vet vi hur han ser ut. Informationskriget har inte lyckats hitta annan information om Gholamali Jafari än hans Facebook-konto. Vi har inte lyckats avgöra var han bor eller var han håller till idag. Han har dock en öppen vänlista samt några få bilder publicerade på Facebook som är tagna på någon svensk ort och den som vill kan säkert känna igen platser på bilderna och hitta fler ledtrådar.

Några avslutande detaljer

Här är några bilder och ett filmklipp av Arya Sadeghi och Jawed Safari från Visby från tiden innan gruppvåldtäkten på den rörelsehindrade kvinnan.

Här är Arya Sadeghi och Jawed Safari på picknick tillsammans med några vänner någonstans nära Visby.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-101

Här är Jawed Safari i Almedalen.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-103

Här ärr det Arya Sadeghi till vänster på bilden. Han står bakom utomhusbaren på Spring Bar i centrala Visby där han och Jawed Safari arbetade. Det är inte omöjligt att det var någon form av arbete som kommunen hade ordnat åt dem eller att deras lön kanske delvis var bidragssubventionerad då de båda är så kallade ”nyanlända”.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-100

Här kan man se både Arya Sadeghi och Jawed Safari bakom inomhusbaren på Spring Bar. Det kan mycket väl vara så att det var här som någon av de fem som senare anhölls träffade den rörelsehindrade kvinnan kvällen då gruppvåldtäkten skedde.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-104

Här är ett 37 minuter långt filmklipp som är inspelat dagtid inne på Spring Bar där Arya Sadeghi har ett långt samtal med någon över telefon. Först står han inne i baren och talar och senare går han iväg till en annan del lokalen där han sätter sig och talar. Vid ungefär 20 minuter in i filmklippet kommer Jawed Safari och är med och pratar ända tills slutet av filmklippet. Bilderna här under är från filmklippet.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-105

Här är Arya Sadeghi tillsammans med sin bror Omid Sadeghi på Spring Bar i Visby.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-107

Vem var den rörelsehindrade kvinnan

Kvinnan som anmälde att hon hade blivit gruppvåldtagen av fyra eller fem män den här kvällen var svensk. I vart fall ser hon svensk ut och har ett svenskt namn. Samma gäller för både hennes mamma och syster. Det har gått flera olika rykten om att hon inte var svensk, bland annat på Flashback, men dessa är alltså felaktiga.

Vidare var kvinnan rörelsehindrad på så sätt att hon ofta var tvungen att använda rullstol, men hon kan dock gå kortare sträckor.

gotland-gruppvaldtakt-metoo-visby-106aDen aktuella kvällen hade kvinnan varit ute tillsammans med sin man. Bland annat hade hon sjungit karaoke. Han blev trött och ville åka hem, men hon ville vara kvar varför de skiljdes åt. Detta beskrev hon i ett Facebookinlägg.

Senare på kvällen delade hon på en taxi med en av männen som senare anhölls och följde med honom till huset där han bodde för att låna en toalett. På toaletten tvingade sig mannen på henne och sedan tillkom fler män som också gav sig på henne. Gruppvåldtäkten pågick i mer än en timme och när männen var färdiga hjälpte de henne ur huset, varpå hon omgående vid femtiden på morgonen tog sig till polishuset för att anmäla det hela.

Det troligaste är nog att kvinnan följde med mannen som hon delad taxin med in i huset för att hon var intresserad av honom. Att hon skulle ha gjort det för att hon behövde låna toaletten är såklart inte sant. Visby är litet, kvinnan bor i Visby och det hade såklart varit mycket enklare att bara fortsätta hem i taxin om hon behövde gå på toaletten.

Mycket möjligt är att hon hade tänkt sig att vara otrogen mot sin man. Som kuriosa kan nämnas att kvinnan och hennes man, som är av svensk och/eller finsk etnicitet, skiljde sig under vårvintern 2017, bara några månader efter gruppvåldtäkten.

stod-donera-swish-013

Oavsett vad kvinnan hade tänkt sig den där kvällen så verkade det ock som att det hela spårade ur rätt snabbt. Antingen så var hon inledningsvis med på att ha sex med mannen hon hade delat taxi med eller så handlade det redan från början om en våldtäkt. Oavsett vad så förändrades det hela när fler invandrarmän dök upp och började våldta henne. Rullstolen hade de tagit undan och de bar in henne i ett annat rum där allt fortsatte. Hon var vågade inte göra motstånd då hon trodde att de i sådana fall skulle skada henne. Allt enligt hur kvinnan i efterhand har beskrivit vad som inträffade.

Den rörelsehindrad kvinnan verkar vara en som gillar multikultur och likadant är det med hennes mamma och syster som båda bor i Visby. Allt detta framgår tydligt på deras sociala medier. Hennes mamma som är i 50-årsåldern skilde sig i början av 2016 från en 27 år yngre afrikansk man. Det hela kan ha varit ett arrangerat äktenskap för att mannen skulle få uppehållstillstånd eller så trodde hon att han verkligen älskade henne. Hur som helst så tog äktenskapet slut kort efter att han fick sitt uppehållstillstånd och nu idag så bor han på Gotland och är tillsammans med en ung kvinna med svenskt utseende och silikonfyllda bröst. Den rörelsehindrad kvinnans syster är gift och har två barn tillsammans med en nordafrikansk man.

Avslutande reflektioner

Man kan bli väldigt trött på att läsa om kvinnor och flickor som helt naivt umgås med invandrarmän eller till och med följer med dem hem. Man undrar vilken sten dessa kvinnor eller deras föräldrar om det handlar om en flicka har befunnit sig under som har gjort att de har missat det faktum att risken är mycket större att råka ut för våld, övergrepp eller våldtäkter om de umgås med invandrarmän, speciellt om männen är från Afrika eller Mellanöstern, än om de umgås med svenska män. Att det är så är fastslaget i svensk statistik och forskning. Se till exempel BRÅ:s två rapporter om invandrares brottslighet från 1996 och 2005. [6]

Ofta hör och läser man kommentarer från folk som säger att sådana kvinnor och flickor allt får skylla sig själva. Att det var rätt åt dem då de var så dumma att de umgicks med invandrare.

Även om jag till viss del förstår var känslorna bakom sådana kommentarer kommer ifrån så tycker jag ändå att de som säger och skriver sådant har fel.

Saken är nämligen den att det i slutändan faktiskt är vårt eget fel att det är som det är idag. Alltså vi svenska män, att det är vårt fel. Trots allt så är det vårt ansvar att skydda vårt land, vårt folk och våra kvinnor. Vi kan skylla på politiker, systemet, etablissemanget, den globala eliten, judarna eller vilka andra som helst precis hur mycket vi vill, men i slutändan så handlar det ändå enbart om oss själva.

Hade vi uppträtt som de män som vi borde vara så skulle någon massinvandring till Sverige aldrig ens ha påbörjats. Vi hade bara sagt stopp när det började förespråkas i medierna på 60-talet. Majoriteten av befolkningen har alltid varit emot massinvandringen, men ändå så tillåter vi den att fortgå.

Jag säger inte att den propaganda och hjärntvätt vårt folk ständigt utsätts för i medierna och i skolan är någon liten sak, för det är det inte, utan det är en otroligt stark kraft och det är den som får oss att stå tillbaks, som får oss att bara låta det ske, men faktum är ändå att vi om vi bara ville så skulle vi väldigt snabbt kunna sätta stopp för allt detta som pågår nu. Om vi bara bestämmer oss.

Allt handlar om beslutsamhet och mod. Går vi ihop och organiserar i organisationer som verkligen vill rädda vårt folk och vårt land, som till exempel Nordiska motståndsrörelsen, så finns det inget som kan stoppa oss.

Motsatsen är att vi gör som nu, att i stort sett alla svenska män bara är passiva och låter andra bestämma utvecklingen. När vi gör på det sättet, när vi tillåter massinvandring, så kommer invandrarmän springa runt på våra gator och bete sig som om gatorna var deras. Som om kvinnorna var deras. Ja, ungefär som de gör nu och det hela blir bara värre och värre för varje år.

Saken med kvinnor är att de generellt dras till de som uppträder som män. De vill ofta framstå som att de är mer ”kultiverade” än så i sina val av män, men i slutändan är det ofta män som beter sig självsäkert och som visar att det är de som leder som kvinnor finner attraktiva.

Så ska vi då beskylla kvinnor för att en stor del av dem i mångt och mycket bara går efter vad evolutionen har fått dem att tycka är attraktivt?

Svaret på detta är både ja och nej. Självklart måste vi kunna förvänta oss att alla, både kvinnor och män, faktiskt borde ha en känsla för vårt folks överlevnad. Kan vi inte upprätthålla vårt territorium och skydda våra resurser så kommer vi med tiden att upphöra att existera som ett folk. Fast sedan måste vi samtidigt ha en förståelse för att människor agerar enligt sina instinkter. Inte på så sätt att vi accepterar det som sker, utan bara att vi förstår hur det fungerar och att denna förståelse sedan får oss att förändra oss.

För det som verkligen behövs är att vi svenska män, ja alla vi nordiska och europeiska män, för det är likadant i hela västvärlden idag, börjar agera enligt våra instinkter. Precis som kvinnorna är formad av evolutionen att bete sig på ett visst sätt så är även vi män det. Att vårt folks män bara står och ser på när främlingar väller in i vårt land, när de tar våra resurser och övertar våra kvinnor, det är verkligen inget naturligt. Våra instinkter mot sådant ska egentligen vara att vi blir arga och att vi känner ett hat mot det som hotar oss och att det hatet sådan får oss att agera.

Ingen man tycker om att se någon av en annan ras vara med det egna folkets kvinnor. Ingen. Oavsett var du är på jorden så tycker all män likadant när de ser en främling vara med en av deras kvinnor. Ja, om de inte har hjärntvättats med propaganda att undantränga sina instinkter. Hade vi inte haft dessa instinkter enligt naturen så hade vi inte funnits här idag som ett nordiskt folk. De folk som har förlorat dessa instinkter har utrotats.

Och gällande hat så är inte det något dåligt. Om du inte hatar sådant som hotar att skada eller döda det du älskar så älskar du inte heller något. Att älska och hata är två sidor av att vara människa. Förmågan att både älska och hata är något som evolutionen har skapat hos oss för att vi ska kunna överleva, för att vi fanatiskt ska kämpa för att skydda det som är viktigt för oss.

Gällande vår situation idag. Vi är inte är borta än, utan vi har fortfarande möjligheten att ändra oss. Gör vi det så kommer vi i framtiden inte att se sådant som som det som hände på Gotland. Vi kommer inte att behöva se personer som Arya Sadeghi, Jawed Safari och Mohammed Maaz på den jord som tillhör vårt folk. Våra kvinnor kommer att välja män från sitt eget folk eftersom vi beter oss som män och skyddar vårt territorium och våra 13-åriga svenska flickor kommer inte behöva bli våldtagna på skoltoaletter av arabiska män som låtsas vara pojkar.

Gå med i Nordiska motståndsrörelsen nu! Börja kämpa för ditt folk!

att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Referenser

[1] https://minfil.org/67zbq6dcb6/Gotlands_TR_B959-16_Aktbil_2.pdf

[2] https://minfil.org/M1z8qad1b0/Gotlands_TR_B959-16_Aktbil_3.pdf

[3] https://minfil.org/Oez9q3d4b4/Gotlands_TR_B959-16_Aktbil_4.pdf

[4] https://minfil.org/Q8zdq2d9b4/Gotlands_TR_B959-16_Aktbil_5.pdf

[5] https://minfil.org/T2z9qfdcb6/Gotlands_TR_B959-16_Aktbil_6.pdf

[6] BRÅ-rapporterna

Invandrare och invandrares barns brottslighet. En statistisk analys. BRÅ-rapport 1996:2.
http://www.pdf-archive.com/2011/05/08/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1.pdf

Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet. Rapport 2005:17.
https://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/1371914727881/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf