Kamrat i strid

kamrat-i-strid-bechir-010

Bechir Rabani är död. Jag hoppades in i det längsta att det bara skulle vara ett falskt rykte, men tyvärr så var det sant. Att han har avlidit är nu bekräftat med hans släkt.

Jag träffade aldrig Bechir på riktigt. Han bjöd för ungefär ett år sedan in mig till en träff hos Lasse Wilhelmson som jag av olika anledningar valde att inte åka till, vilket jag idag ångrar. Inte heller talade vi någonsin med varandra privat på telefon eller över Skype.

Trots detta känns det underligt nog som att jag kände Bechir riktigt bra och jag känner mig nu väldigt ledsen för att han gått bort. Känslan beror nog på att vi under rätt många år har kämpat för ungefär samma saker och ofta utkämpade vi dessa strider tillsammans.

stod-donera-swish-013

Redan 2012 fick vi kontakt med varandra genom den så kallade ”sanningssökarrörelsen”, en rörelse som här i Sverige bland annat höll till i Facebookgruppen Vaken.se. Kontakten utvecklades till ett samarbete som varade ända fram till idag och periodvis var intensivt.

Med tiden gled vi båda bort från Vaken.se och började engagera oss allt mer i den nationella kampen för det svenska folkets överlevnad. En kamp med kraften riktad mot de globalister som tidigare tog det palestinska folkets land och som nu håller på att ta vårt land ifrån oss. En kamp som bland annat fick oss att tillsammans vara med i både Radio Nordfront och Red Ice Radio.

Med Bechir har vi förlorat en stark kämpe som kommer att sörjas av många. Mina tankar går till hans familj och anhöriga!

Det bästa vi kan göra är att fortsätta den kamp som Bechir förde, till segern. Så hedrar vi honom bäst!

Tobias Lindberg, den 15 december 2017

Sången ”Kamrat i strid” av Kim Wallberg tillägnad Bechir Rabani.

Här nedanför är länkarna till de två radioframträdanden vi gjorde tillsammans.