Arab åtalad för att ha våldtagit 13-årig flicka

Av åtalet mot den 16-årige araben framgår att flickan han misstänks ha våldtagit bara var 13 år. Övergreppet kunde ske under en idrottsdag i skolans regi trots att han knappt två veckor tidigare hade fällts för sexuellt ofredande.

Text: Tobias Lindberg 2017-11-07

valdtakt-003

Den 3 november kom åtalet mot en 16-årige arab som nu står misstänkt för våldtäkt mot barn efter att under en idrottsdag i skolans regi den 17 oktober ha förgripit sig på en 13-årig flicka inne på en låst toalett.

I åtalet beskrivs gärningen som araben står åtalad för såhär:

”Han har härvid på en låst toalett berört målsägandens bröst, rumpa och kön såväl utanpå som innanför hennes kläder, förmått henne att känna på hans penis och därefter fört upp ett eller flera fingrar i hennes vagina.”

Händelsen inträffade på Bollspelsvägen 3 i Malmö, en adress där bland annat Hyllie Sportcenter ligger.

stod-donera-swish-013

Det anmärkningsvärda i denna historia är att skolledningen tillät araben gå kvar på skolan och delta i skolans aktiviteter på ett sätt som gjorde detta övergrepp möjligt, trots att han mindre än två veckor tidigare, den 5 oktober, hade fällts i tingsrätten för sexuellt ofredande vid tre tillfällen och misshandel vid två tillfällen mot tre 14-åriga flickor som gick på samma skola.

Araben erkänner sexuellt övergrepp mot barn, men förnekar penetration. Övergreppet verkar ha avslutats av att en lärare eller personal av något slag öppnade dörren till toaletten och avbröt vad som pågick. Den 13-åriga flickan åsamkades skador av händelsen.

Här kan den som vill se häktningsframställningen för våldtäkten som araben nu misstänks för och domen för målet med de sexuella ofredandena och misshandlarna som han dömdes skyldig för.

I FUP:en från målet om sexuellt ofredande och misshandel framgår att både 16-åringen och flickorna han tafsade på gick på Vittraskolan i Malmö. Det är därmed troligt att både 16-åringen och den 13-åriga flicka som han nu misstänks ha våldtagit går i Vittraskolan.

att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Referenser

Stämningsansökan mål B 9118-17

Kommentera