Rasfrämling dömd – onanerade inför kvinnor på tåg

Rasfrämlingen som drog ner sina byxor inför en mamma och hennes treåriga dotter på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg och som även onanerade framför en annan kvinna dömdes igår för sexuellt ofredande.

Text: Tobias Lindberg 2017-10-04

rasframling-onanerade-tag-010

 

Igår dömdes Mohamed Reza Nejati för sexuellt ofredande vid Varbergs tingsrätt till 100 dagsböter à 50 kronor. Domen är meddelad men inte färdigskriven.

Det var på morgonen den 15 augusti som flera passagerare på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg blev vittnen till att den 30-årige Nejati blottade sig och onanerade inne i tågvagnen.

Bland annat gick han fram och drog ner sina byxor framför en småbarnsmamma och hennes treåriga dotter. En annan kvinna stannade han framför och började onanera.

stod-donera-swish-013

Upprörda passagerare försökte fösa bort den misstänkte mannen tills polisen kom och grep honom på Kungsbacka station. I förhör har han uppgivit att han inte kunde motstå det. Han medger gärningarna samt att han även onanerade utanför tåget, men förnekar brott.

Nejati som alltså har ett muslimskt förnamn och hade tolkbehov på persiska släpptes fri i avvaktan på rättegång efter att ha varit anhållen i ett dygn. Summan på dagsböterna, 50 kronor, är den lägsta möjliga och beror på att han antingen har mycket låg eller ingen inkomst. Utvisning krävs normalt inte för brott där straffvärdet understiger ett års fängelse, varför Nejati kan vara kvar i Sverige och fortsätta utgöra en risk för kvinnor och barn.

Målnummer B1974-17.

att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Referenser

https://minfil.org/r8scCecab9/Varbergs_TR_B_1974-17_Dagboksblad_2017-10-04.pdf

https://minfil.org/0bsbCacabc/Varbergs_TR_B1974-17_Aktbil_1.pdf

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/onanerade-infor-mamma-och-barn-pa-pendeltag

Kommentera