Utredningen mot den våldtäktsmisstänkte läraren i Köping växer

Utredningen mot läraren som misstänks för sexuella övergrepp mot elever på Malmaskolan i Köping växer. Han häktades på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn efter att ha utnyttjat två flickor på skolan, men nu har fler målsäganden tillkommit i målet.

valdtakt-003

Utredningen mot den sexbrottsmisstänkte man som är anställd på en skola i Köping växer. Informationskriget har tidigare skrivit om mannen. Lördagen den 5 maj 2018 häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för sexövergrepp på två 14-åriga flickor på Malmaskolan i Kolsva, Köping kommun, där han arbetade. Brottsmisstankarna bakom häktningen var sexuellt övergrepp mot barn, två fall av sexuellt ofredande och två fall av våldtäkt mot barn. Nu har ytterligare fyra målsäganden tillkommit i målet, men om dessa fyra också är elever på skolan är i nuläget inte känt.

Mannen som nekar till de aktuella anklagelserna har sedan ungefär ett år haft ett vikariat som musiklärare på Malmaskolan. Under perioden 2015 till 2017 arbetade han som idrottslärare på Entréskolan i Västerås. Han uppger att han har tackat ja till en tjänst på en Waldorfskola som ska börja vecka 32, men på vilken ort skolan ligger uppges inte.

stod-donera-swish-013

Mannen adopterades vid tre års ålder från Chile av en svensk familj. Han är idag gift och har ett barn tillsammans med en kvinna som ser ut att ha ungefär samma etnicitet som honom och ett barn från ett tidigare förhållande. Hans fru har två barn från tidigare. Av någon anledning är paret skrivna på två olika adresser i Köping.

Mannen hade tidigare ett svenskt efternam, vilket framgår av en dom från Skövde tingsrätt där han i mars 2015 dömdes för grovt rattfylleri till skyddstillsyn med samhällstjänst på 40 timmar. Hade rätten den gången valt fängelse så skulle straffet ha varit en månads fängelse. När han bytte efternamn framgår inte.

Namn, personnummer och bilder på den misstänkte samt länkar till domstolshandlingar finns i notisen på Nordfront.

att-gora-020Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten “Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.