Syrier häktad för nattklubbsvåldtäkter i Malmö

I fredags begärde åklagaren att en syrier skulle häktas misstänkt för två olika våldtäkter på nattklubbar i Malmö.

moriska-paviljongen-010

På fredagen den 4 maj 2018 lämnade åklagaren in en häktningsframställan på en syrier som misstänks för att vid 02-tiden natten till i tisdags den 1 maj ha våldtagit en kvinna i ett avskilt utrymme på nattklubben i Moriska paviljongen i Malmö Folkets park. Syriern greps sedan vid klockan 02:25 och anhölls på morgonen vid klockan 07:32.

stod-donera-swish-013

På Moriska Paviljongens hemsida kan man läsa att verksamheten i lokalerna sedan 2011 drivs av Re:Orient kulturförening; Nordens största arrangör av kultur- och nöjesevenemang med fokus på Mellanöstern, Nordafrika och Balkan. Lite längre ned på samma sida och med med fetmarkerat text står det att “Vår vision är att vara ett hus för alla och gemensamt med andra skapa en plats som visar kraften och glädjen i ett blandat Malmö!

Bilder ovan visar Moriska paviljongens nattklubb och utsidan av byggnaden.

Den syriska mannen var tidigare anklagad för en våldtäkt som skedde på Kulturbolaget den 22 juli 2017, men försattes av någon anledning på fri fot. Nu kopplas han återigen ihop med denna våldtäkt.

I den ocensurerade artikeln på Nordfront finns namn, personnummer, bilder på den misstänkte mannen och länkar till domstolshandlingar.

att-gora-020Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten “Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.