Skolanställd rasfrämling häktad för våldtäkt

I lördags häktades en man av latinamerikansk etnicitet som var anställd på en skola i Köping på sannolika skäl misstänkt för att att ha våldtagit och sexuellt utnyttjat två flickor på skolan.

valdtakt-003

Det var i lördags den 5 maj 2018 som en anställd på Malmaskolan i Kolsva i Köping kommun, häktades på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, sexuellt utnyttjande och sexuellt övergrepp mot barn. Enligt ett pressmeddelande från Köping kommun ska de som utsatts för övergreppen vara två 14-åriga flickor som är elever på skolan.

stod-donera-swish-013

Övergreppen han misstänks för började enligt häktningsframställan den 1 juni 2017 med sexuellt övergrepp mot barn och sexuellt ofredande. Sedan fortsatte det och blev allt allvarligare tills under februari och mars 2018 då de två våldtäkterna ska ha skett.

Om den misstänkte mannen arbetade på skolan som lärare eller om han hade någon annan uppgift är i nuläget okänt. Av bilderna på den misstänkte verkar det som att han är mexikan eller kanske central- eller sydamerikan och att han är gift med en kvinna som ser ut att ha ungefär samma etnicitet som honom. Paret är skrivna på två olika adresser i Köping och verkar ha tre barn tillsammans.

Namn, personnummer och bilder på den misstänkte samt länkar till domstolshandlingar finns i notisen på Nordfront.

att-gora-020Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten “Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.