Afrikan i Malmö FF åtalas för våldtäkt mot barn

En afrikansk spelare i Malmö FF åtalas för två fall av våldtäkt mot barn. Enligt åtalet ska han ha gjort flickan gravid på en toalett på Folkets park i Malmö. En annan afrikan åtalas för sexuellt utnyttjande av barn gällande samma flicka.

Text: Tobias Lindberg 2018-04-27

En afrikansk spelare i Malmö FF åtalas nu vid Malmö tingsrätt för två fall av våldtäkt mot barn. Han har vid två olika tillfällen haft vaginala samlag med en flicka som bara var 14 år gammal medan han själv var 21 år. Spelaren uppger att han trodde att flickan var över 15 år, men enligt åtalet ska han ha varit väl medveten om flickans ålder och ha varit den som var drivande till de sexuella kontakterna.

Det första samlaget skedde i en lägenhet i Malmö i september 2016 och det andra på en offentlig toalett på Folkets park i Malmö. Vid det andra tillfället ska flickan enligt åtalet även ha blivit gravid.

stod-donera-swish-013

Även en annan afrikansk man åtalas för att ha haft två vaginala samlag med samma flicka under våren 2017, men av någon anledning åtalas han bara för sexuellt utnyttjande av barn trots att han vid tiden för samlagen var 21 år.

Spelaren hävdar att flickan som är född i ett annat land egentligen är äldre än hennes svenska personnummer visar, men vittnen som åklagaren tagit in motbevisar detta och andra bevis gör klart att han även har försökt inleda sexuella kontakter med andra minderåriga.

Malmö FF värvade spelaren i somras från Sirius för 13 miljoner kronor. När han värvades så sa han att han inte ville till en utländsk klubb eftersom han ville bli svensk medborgare, något han förhoppningsvis inte kan bli om han döms skyldig för dessa barnvåldtäkter.

Namn, personnummer och bilder på den misstänkte samt länkar till domstolshandlingar finns i artikeln på Nordfront.

att-gora-020Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten “Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.