Slutligen fälldes araben för våldtäkt mot barn

När inga invandrarvänliga nämndemän påverkade så dömdes den 16-årige araben slutligen för våldtäkt mot barn.

Text: Tobias Lindberg 2018-01-17

blaogd-012-metoo

För knappt två veckor sedan avslöjade Informationskriget hur en 16-årig arab som hade åtalats för att ha våldtagit en 13-årig flicka lyckades undvika att fällas för våldtäkt tack vare tre invandrarvänliga nämndemän. Rådmannen ville döma för våldtäkt mot barn, men nämndemännen ansåg inte att den 13-åriga flickans berättelse var trovärdig och dömde därför istället för sexuellt övergrepp mot barn.

Informationskriget granskade de tre nämndemännen eftersom det var svårt att se varför de misstrodde flickan och fann hos samtliga tre omständigheter som tyder på att de var invandrarvänliga och att det troligtvis var detta som gjorde att de dömde så annorlunda mot rådmannen. Den förste av de tre nämndemännen var Miljöpartist och troligtvis även mångkulturförespråkare. Den andre hade ett adopterat barn och barnbarn. Den tredje var invandrare och arbetade dessutom med nyanlända.

stod-donera-swish-013

När så hovrättens dom kom idag så blev det precis som Informationskriget förutspådde i den senaste artikeln, att araben fälldes för våldtäkt mot barn. När en rådman blir nedröstad av nämndemännen så ändrar nämligen hovrätten nästan alltid på domen så att den blir ungefär så som rådmannen hade velat döma redan från början.

Det ska dock nämnas att en av de tre domarna i hovrätten var av skiljaktig mening och ville döma för sexuellt övergrepp mot barn eftersom han ansåg att bevisningen inte räckte för att döma till våldtäkt mot barn. Han blev dock nedröstad av de andra två.

Trots att araben nu dömdes för det grövre brottet så förändrades inte påföljden. Han döms till ungdomsvård, där de första 6 månaderna ska vara behandling på institution. Beroende på hur han sköter sig och hur behandlingen går kan han komma ut i öppenvården tidigare, men institutionsbehandlingen kan också förlängas. Något som däremot förändrades var skadeståndssumman som höjdes från 21 800 kr till 101 800 kr.

Bara två veckor innan araben våldtog den 13-åriga flickan hade hade fällts i tingsrätten för sexuellt ofredande vid tre tillfällen och misshandel vid två tillfällen mot tre 14-åriga flickor som gick på hans skola.

All denna behandling som araben nu ska genomgå kommer att kosta enorma summor för vårt samhälle och risken är dessutom stor att hela eller stora delar av skadeståndet kommer att betalas av oss skattebetalare. Bättre hade varit att bara utvisa araben ur landet, trots hans låga ålder, då resten av hans familj kan utvisas på samma gång. Någonstans ifrån kommer trots allt hans värderingar och sätt att uppföra sig. Är han kvar här i Sverige så kommer han, trots den behandling han får, bara fortsätta att utgöra en risk för våra flickor och kvinnor.

I hela denna text så utelämnades namn, personnummer och bilder av de personer som diskuteras. På Nordfront finns motsvarande artikel i en ocensurerad version.

att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Referenser

https://minfil.org/ncvdz4d1b3/Sk_ne_HR_B_3169-17_Dom_2018-01-17.pdf