Svensk polis jagar lagliga demonstranter

Lördagen den 11 november 2017 jagade polisen ett lagligt demonstrationståg genom gatorna i centrala Göteborg och stoppade det till slut.

Den som inte förstår allvaret i detta kan tänka sig att det istället var t ex socialdemokraterna med sina röda flaggor, eller vilket annat politiskt parti som helst, som polisen med batongerna i högsta hugg hade jagat på detta sätt genom gatorna i en svensk stad. Av det enda skälet att de utnyttjade sin grundlagsskyddade rättighet att under ordnade former demonstrera.

Se även nedanstående filmklipp.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

2 reaktion på “Svensk polis jagar lagliga demonstranter

  1. Micke

    Självklart gjorde polisen rätt. Går du på gatan och stör allmän ordning,utan tillstånd,så får polisen stoppa er. När dom sedan har en sådan intelligensbefriad ledare som står och säger emot,ja då får ni skylla er själva.

    1. admin Inläggsförfattare

      Ja, du vet inte vad du pratar om. Man behöver inget tillstånd för att demonstrera och det polisen gjorde bryter mot våra grundlagar. Helt klart är den intelligensbefriade och okunnige du!

Kommentera