Angående den så kallade Khazarteorin

khazarteorin-010

Oavsett hur ofta folk har kommit dragandes med den så har jag alltid varit skeptisk till den så kallade Khazarteorin, den som går ut på att de så kallade ashkenazijudarna som utgör majoriteten av dagens judar inte skulle vara äkta judar utan att de istället kommer från khazarer som konverterade till judendomen under 800-talet, den som så ofta används som argument för att judarna inte skulle vara en distinkt ras.

stod-donera-swish-013

I den utmärkta texten “Rethinking the Khazar Theory!” lägger David Duke ut argumenten och bevisen för att Khazarteorin, som han tidigare själv var en anhängare av, är felaktig och falsk. Såväl modern genetisk forskning som historiska jämförelser med nutiden används, vilket resulterar i en väldigt läsvärd text.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Referenser

https://davidduke.com/rethinking-khazar-theory/

5 reaktion på “Angående den så kallade Khazarteorin

 1. Alfred

  “distinkt ras”
  Jag fattar inte hur man kan skriva så idiotiskt, helt korrupta hjärnceller i prefrontala cortex!?
  Det finns bara en ras på denna planet “homo sapiens”. Den sista rasen dog ut för 300000
  år sedan “neanderthalare”. Ras-tänkandet hör hemma i 30-talets nazityskland för att
  avhumanisera judar, även i Sverige för att man ville definiera samer – dom som vi stal
  landet från. Nu när vi har dna-teknik sedan tiotalsår har forskarna kunnat kartlägga hur
  lika vi är och varifrån vi ALLA kommer. Religion och kulturella skillnader är bara sociala
  konstruktioner – allts kulturbetingade påhitt eftersom vi människor gillar att identifiera,
  kategorisera och jämföra.

  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, det blir lite lustigt när någon som vill rätta en annan om begreppet “ras” själv blandar ihop “ras” med “art”. 😉

   Homo sapiens är en art och som nästan alla arter här på jorden så består den av undergrupper som kallas raser. Det är nog bra om du friskar upp dina biologikunskaper en aning.

   1. Norbert Hofer

    Denna nya definition på ras är ju den politiskt korrekta och man lobbar stenhårt för att banka in skiten i skallen på oss alla.
    Dessutom, nu när Alfred lille är så glad för forskning så har det ju kommit fram bevis för att samtliga judar är av en distinkt särprägel, de är alltså ett utpräglat folkslag.

  2. Norbert Hofer

   Du store tid alltså!
   När det gäller ras så har admin gett ett uttömande svar till stackars Alfred men jag avser ta upp hans påstående angående samerna.
   Så Alfred lille, när stal vi detta land från samerna då?
   Jag är väldigt nyfiken på när detta ska ha hänt så bara fram med dina fakta tack!
   Det är väldigt populärt att jämföra samerna med Nordamerikas urinvånare och hävda att den stora stygga svensken kom och stal landet men något bevis för detta lägger man aldrig fram. 🙂
   Det är rena nojan påstår jag och det är intressant våra motståndare faktiskt kan anse att ett folk har den exklusiva rätten till ett land – men det är ju bara när det spelar ens egna syften såklart, patetiskt.
   Sen om man faktiskt värnade samernas rättigheter och kultur, något jag gör för den delen, så borde man inte vara anhängare av det samhälle våra politiker vill skapa, ett samhälle som då verkligen kommer att innebära dödsstöten för samernas identitet och särprägel.
   Vill man vara vass så kan man säga att detta är det storsvenska förtrycket av samerna i modern tappning, nämligen det mångkulturella samhället man så lovordar och bland dem lille Alfred kan jag tänka mig.

Kommentera