Nolltolerans med personer som stödjer #Jagärhär

Så, nu har jag tagit bort ett helt gäng Facebook-vänner eftersom de var med i gruppen ”#Jagärhär”. Några av dem hörde av sig efter mitt tilltag och berättade att de hade gått ur gruppen eftersom de höll med mig om att det gruppen håller på med är dåligt.
Mitt tips är att ni andra gör likadant! Kan vi alla lyckas få någon eller några att gå ur så gör det stor skillnad.

jagarhar

Gruppen #Jagärhär är fiender till allt vad yttrandefrihet är. Deras sätt att tysta alla som inte tycker som dem är inte okej och jag har inget överseende med personer som stödjer dem. Det är nolltolerans som gäller från och med nu.

Själv blir jag avstängd från Facebook hela tiden numera och för någon månad sedan så stängde serverhotellet som jag hade haft Informationskriget.se på sedan 2014 plötsligt ned mitt konto. Jag fick tre dygn på mig att flytta bloggen, trots att jag inte hade skrivit något som var olagligt. Allt på grund av #Jagärhärs aktiviteter.

Sådant är inte okej, så jag kan helt enkelt inte ha folk som är med i den gruppen som vänner. Det är för riskabelt och eftersom jag inte vill bo i ett samhälle där folk inte kan uttrycka sina åsikter så gör jag så här i ett försök att motverka gruppen.

stod-donera-swish-013

Jag skickar med en länk till en väldigt bra text om #Jagärhär som jag hoppas att alla läser och delar vidare.

https://www.nyatider.nu/nya-tider-granskar-jagarhar-del-2/

Gällande att #Jagärhär lyckades stänga ned Informationskriget.se så uppnåddes absolut ingenting med detta. Bloggen låg nere i något dygn, det var allt. Under tiden flyttades bloggen till en annan del av världen där den är ännu svårare att komma åt.

Vidare hörde yttrandefrihetsvänliga aktörer av sig när Informationskriget.se hade problem och erbjöd hjälp med serverplats och domäner. Ur detta har nya kontakter och samarbeten uppstått som har gjort Informationskriget.se ännu starkare.

Istället för att ha funnits helt öppet på en server i Sverige är bloggen nu dold på hemlig plats och om någon yttrandefrihetshatare mot förmodan skulle lyckas finna den pågår i detta nu installationer av bloggen på fler servrar på andra platser i världen som kommer att ta vid om en går ner.

Det är något som är sjukt i ett samhälle när en grupp som #Jagärhär, som samarbetar med SVT och Facebook Sverige, tvingar en liten blogg att dölja sig på hemliga servrar i andra länder eftersom de pressar stora kommersiella serverföretag att avsluta små privata bloggares konton trots att inget olagligt har skrivits.

Så borde det inte vara. Följer man lagen, vilket Informationskriget.se gör, så borde man kunna ge uttryck för sina åsikter, utan att få en modern form av åsiktspolis på sig. En åsiktspolis som istället för att som förr skötas direkt av staten nu opererar som en Non-governmental organization och som i hemlighet och på olika sätt samarbetar med staten och multinationella företag som tillåtits ta över samhällsfunktioner som borde vara kontrollerade av folket.

Det hela är en riktig soppa, men som alltid så gör förtryck att en motståndsrörelse växer fram. Alla försök att tysta oss gör oss bara starkare. Så fortsätt ni bara, snart kommer vi efter er!

Kommentera