16-årig arab häktad för våldtäkt mot barn i Malmö

Mainstreammedierna rapporterade om att en 16-åring häktades den 20 oktober i Malmö misstänkt för våldtäkt mot barn. Vad de inte berättade var att den häktade hade arabiskt ursprung.

Text: Tobias Lindberg 2017-10-30

Mainstreammedierna berättade nyligen om att en 16-årig pojke hade blivit häktad den 20 oktober i Malmö misstänkt för att den 17 oktober ha våldtagit en flicka under en idrottsdag som deras skola hade. Flickan var yngre än 15 år, varför brottsrubriceringen är våldtäkt mot barn.

Något som var särskilt uppseendeväckande i detta fall var att den nu våldtäktsmisstänkta pojken bara ungefär två veckor tidigare, den 5 oktober, hade blivit fälld för sexuellt ofredande vid tre tillfällen och misshandel vid två tillfällen som hade begåtts under september 2016 mot tre 14-åriga flickor som gick på samma skola.

Trots att 16-åringen var dömd för dessa sexualbrott så tilläts han alltså att gå kvar på skolan, något som möjliggjorde den våldtäkt som han nu står anklagad för, mindre än två veckor efter den fällande domen mot honom.

Något som mainstreammedierna inte nämnde var att pojken hade arabiskt ursprung.

stod-donera-swish-013

Av häktningsframställningen för våldtäkten som han nu misstänks för och av domen för målet med de sexuella ofredandena och misshandlarna som han dömdes skyldig för framgår att 16-åringen heter Hamzah Saeed med födelsenummer 20010829.

Av förundersökningsprotokollet (FUP) till målet om sexuellt ofredande och misshandel framgår att han behövde arabisk tolk.

I FUP:en från målet om sexuellt ofredande och misshandel framgår att både 16-åringen och flickorna han tafsade på gick på Vittraskolan i Malmö. Det är därmed troligt att skolan som både 16-åringen och den minderåriga flicka som han nu misstänks ha våldtagit går i är Vittraskolan.

att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förändras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Referenser

Häktningsframställan i det pågående målet om misstänkt våldtäkt mot barn:
https://minfil.org/X5v6L5cfb4/Malm__TR_B9118-17_Aktbil_5.pdf

Dom i det avslutade målet om sexuellt ofredande och misshandel:
https://minfil.org/k3z7L3c7b2/Malm__TR_B_10280-16_Dom_2017-10-05.pdf

FUP i det avslutade målet om sexuellt ofredande och misshandel:
https://minfil.org/haz4Lbc9b2/Malm__TR_B10280-16_Aktbil_7.pdf

 

Kommentera