Han pratar könsroller med 10–12-åriga svenska barn

En av bilderna i en nypublicerad lärobok om sex riktad till nyanlända invandrare visar en minderårig flicka som vill ha sex med en vuxen. Tidigare i veckan skröt mannen bakom boken om att han höll så kallade ”Workshops” om könsroller för 10–12-åriga svenska barn.

Text: Tobias Lindberg 2017-10-19

Inti Chavez Perez har nyligen givit ut en lärobok om sex riktad till nyanlända invandrare. Boken heter ”Jag och du” och finns på svenska, engelska och arabiska. Tidigare har han gett ut ”Lätta sexboken” som riktar sig till barn.

Här är framsidorna på två av hans böcker.

I läroboken om sex riktade till nyanlända invandrare finns bilder som de här nedanför. Den ena ser ut att visa en invandrare som tänker på gruppsex med våldsinslag och den andra en flicka som frågar en vuxen om de ska ha sex.

Särskilt stötande är bilden med den uppenbart minderårig flickan som frågar den vuxna kvinnan om de ska ha sex.

Något som alla bör fråga sig är vad det egentligen är för människor som väljer att ta med sådana här bilder i läroböcker om sex riktad till nyanlända?

Den vuxna kvinnan på bilden svarar visserligen att hon vill vänta, men det kan ändå ge en antydan till nyanlända med förvirrade uppfattningar om hur det är här i Sverige att våra svenska barn vill ha sex med vuxna.

stod-donera-swish-013

I måndags lade Inti Chavez Perez upp ett inlägg på sin blogg där han på en bild poserade med små svenska flickor och i texten stolt förklarade att han på ett bibliotek hade haft en ”workshop” om könsroller för ett tjugotal barn i 10–12-årsåldern.

Gällande åldern som uppges på deltagarna på denna ”workshop” så måste jag påpeka att några av flickorna på bilden till och med ser ut att kunna vara yngre än 10 år. Så frågan är om den nedre åldern, 10 år, kanske nämndes för att det inte skulle se allt för illa ut? Som far till tre barn med många kompisar så får man en rätt bra förmåga att avgöra ungefär hur gamla barn är.

Efter den negativa uppmärksamhet som publiceringen av hans senaste bok väckte så tog han dock ner sitt blogginlägg om ”workshopen” med småflickorna, men som de flesta borde veta så blir det mesta som publiceras på nätet kvar på nätet.

Ogillar du det som pågår, hur etablissemanget driver en agenda som går ut på att sexualisera och förvirra barn allt längre ned i åldrarna, så måste du börja engagera dig. Se till att böcker som dessa inte ges ut, att personer som  Inti Chavez Perez inte får påverka våra barn och att svenska barn inte ska behöva prata om könsroller redan i 10–12-årsålddern. Ring och skriv till företag och kommuner. Hör av dig till Inti Chavez Perez. Klaga på bibliotekets ansvariga. Engagera dig politiskt. Detta får inte fortsätta!

Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förändras. I texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

En reaktion på “Han pratar könsroller med 10–12-åriga svenska barn

  1. Johan

    Helt jävla sinnessjukt! Både rasblandningspropaganda och propaganda för pedofili!

    Dessa sjuka fenomen gör en definitivt motiverad att trappa upp ens bidrag till vår frihetskamp. Du gör ett ovärderligt bra arbete både här på Informationskriget och på Radio Nordfront/Radio Regeringen, Tobias

Kommentera