Rasfrämling dömd – onanerade inför kvinnor på tåg

Rasfrämlingen som drog ner sina byxor inför en mamma och hennes treåriga dotter på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg och som även onanerade framför en annan kvinna dömdes igår för sexuellt ofredande.

Text: Tobias Lindberg 2017-10-04. Uppdaterad 2017-10-12.

rasframling-onanerade-tag-010

Igår dömdes Mohamed Reza Nejati för sexuellt ofredande vid Varbergs tingsrätt till 100 dagsböter à 50 kronor. Domen är meddelad men inte färdigskriven.

Det var på morgonen den 15 augusti som flera passagerare på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg blev vittnen till att den 30-årige Reza Nejati blottade sig och onanerade inne i tågvagnen.

Bland annat gick han fram och drog ner sina byxor framför en småbarnsmamma och hennes treåriga dotter. En annan kvinna stannade han framför och började onanera.

stod-donera-swish-013

Upprörda passagerare försökte fösa bort mannen tills polisen kom och grep honom på Kungsbacka station. I förhör har den misstänkte uppgivit att han inte kunde motstå det. Han medger gärningarna samt att han även onanerade utanför tåget, men förnekar brott.

Mannen som alltså har ett muslimskt namn och hade tolkbehov på persiska släpptes fri i avvaktan på rättegång efter att ha varit anhållen i ett dygn. Summan på dagsböterna, 50 kronor, är den lägsta möjliga och beror på att Reza Nejati antingen har mycket låg eller ingen inkomst. Utvisning krävs normalt inte för brott där straffvärdet understiger ett års fängelse, varför Reza Nejati kan vara kvar i Sverige och fortsätta utgöra en risk för kvinnor och barn.

Målnummer B1974-17.

[Uppdatering 2017-10-12]

Här är domen. Målsägande fick utdömt ett skadestånd på 5000 kronor.

[Slut på uppdatering]

Referenser

https://minfil.org/r8scCecab9/Varbergs_TR_B_1974-17_Dagboksblad_2017-10-04.pdf

https://minfil.org/0bsbCacabc/Varbergs_TR_B1974-17_Aktbil_1.pdf

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/onanerade-infor-mamma-och-barn-pa-pendeltag

http://archive.is/GG4Sn

https://minfil.org/sdeaG8ceb6/Varbergs_TR_B_1974-17_Dom_2017-10-03.pdf

2 reaktion på “Rasfrämling dömd – onanerade inför kvinnor på tåg

    1. Tobias Lindberg Inläggsförfattare

      Men det är inget konstigt, man hör av ordet vad det betyder. En person som står rätt långt ifrån vår ras. Alltså en som inte är nordbo eller som inte är europé. Ungefär.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *