Var inte den styrande elitens nyttiga idioter

Slut upp med Nordiska motståndsrörelsen i Göteborg imorgon. Revoltera mot de verkliga förbrytarna, de som styr världen, som påbörjar alla krigen, som äger medierna och som kontrollerar det internationella banksystemet. Var inte den styrande elitens nyttiga idioter genom att gå på lögnerna i deras medier.

Text: Tobias Lindberg 201-09-29

Nordiska motståndsrörelsen växer snabbt och de som styr är rädda för den kraft rörelsen håller på att bygga upp. Deras fruktan syns i den hets vi nu ser i medierna mot morgondagens demonstration i Göteborg. Anledningen till rädslan är att Motståndsrörelsen i en nära framtid kommer att ställa den styrande eliten här i norden inför rätta och tillsammans med nationella rörelser i andra länder kommer att sätta ett stopp för den styrande elitens förtryck av världens folk och krossa deras internationella banksystem.

Så, slut upp med Nordiska motståndsrörelsen i Göteborg imorgon den 30 september!

Gå inte på mainstreammediernas propaganda om vilka som står på den ”goda” respektive ”onda” sidan imorgon. Glöm inte bort att de som kontrollerar dessa medier som nu ylar i falsett är samma elit som har startat alla krig i modern tid, som kontrollerar världens vapenhandel, som styr EU och som sitter i G20 och i Bilderberggruppen och överlägger hur de bäst ska suga ut världens folk.

Hetsen mot Motståndsrörelsen har den senaste tiden nått osannolika nivåer, vilket nedanstående filmklipp tydliggör på ett lite lustigt sätt.

Fråga er själva hur det kommer sig att de som styr är så beslutsamma att krossa Nordiska motståndsrörelsen? Tror ni att det är för att de bryr sig så mycket om oss vanliga människor?

Har ni aldrig funderat över hur det kommer sig att ledarna för EU, G20-länderna, IMF med flera plötsligt verkar stå på samma sida som er som anser er vara vänster, som är fackligt engagerade, som står på den lilla människans sida mot de som styr världen?

Jo, svaret på detta är att ni i detta faktiskt står på fel sida.

Jag själv var vänster tidigare och trodde precis som de flesta av er att nationalsocialister och andra nationella var dåliga, att de var kunniga eller onda. På senare år har jag dock insett att så inte är fallet, utan att vi i detta har blivit lurade. Hjärntvättade.

Idag är jag nationell, men kämpar fortfarande i huvudsak mot samma huvudfiender som jag gjorde när jag såg mig själv som socialdemokrat eller som vänsterpartist eller när jag var aktiv inom Rättvisepartiet socialisterna eller när jag stod och vägde mellan om jag hörde borde gå med i Enhet eller De fria.

Min kamp är i stort fortfarande densamma, bara det att jag har lärt mig att bättre se igenom all desinformation som de som styr är så mästerliga på att sprida.

Var inte den styrande elitens nyttiga idioter. Tänk igenom varför de rikaste familjerna och individerna i världen vill att ni ska hata oss nationella. Gör inte som deras mainstreammedier vill att ni ska göra imorgon, utan slut istället upp med Motståndsrörelsen så påbörjar vi tillsammans den kamp som en gång för alla kommer att krossar den styrande eliten!

Lyssna gärna här när Nordiska motståndsrörelsens presstalesman, Pär Öberg, i en intervju hos Ingrid & Conrad berättar om vad Nordiska motståndsrörelsen vill uppnå. Om ni tidigare bara har hört mainstreammedierna version om Motståndsrörelsen så kommer ni att bli förvånade. Det ni har fått höra tidigare är nämligen inte sanningen, utan bara vad den styrande eliten säger om sin största fiende.

Här står allt det praktiska om demonstrationen imorgon och här nedanför kan ni se Nordiska motståndsrörelsens mobiliseringsfilm inför imorgon, 30 september, i Göteborg.

Sprid denna text till fler!

Imorgon står vi sida vid sida i Göteborg, tillsammans mot förbrytarna!

Referenser

https://youtu.be/R7NmPhStfU0

https://www.spreaker.com/user/9063921/ingrid-och-conrad-110-med-paer-oeberg

http://www.revoltera.nu/

14 reaktion på “Var inte den styrande elitens nyttiga idioter

 1. Magnus Johansson

  Den politiska scenen i Sverige är mycket förvirrad. NMR är, som jag ser det, varken nationella eller nationalsocialistiska, utan istället en alleuropeisk hednarörelse med en ny nordisk stornation som mål. Den kristna grund som nationalsocialismen bygger på är helt frånvarande i NMR och kristna medlemmar motarbetas i rörelsen. Trots detta kallas NMR nationalsocialistiskt av både sina egna representanter och judekontrollerad massmedia.

  Svara
  1. Tobias Lindberg Inläggsförfattare

   Jag tycker inte att det stämmer alls det du skriver. Nationalsocialism måste inte alls bygga på kristendomen, utan det centrala är att en bygger på folket, på blodet. Sedan så upplever jag inte alls att kristna motarbetas inom Motståndsrörelsen. Jag tycker mest att det låter som att du med det du skriver verkar vilja skapa splittring. Är det vad du är ute efter?

   Svara
  2. Simon Holmqvist

   Det stämmer inte att Nordiska motståndsrörelsen är en hednisk rörelse. Organisationen förespråkar och praktiserar religionsfrihet. Som katolik och medlem i Motståndsrörelsen har jag aldrig motarbetats, tvärtom.

   Att det nationalsocialistiska Tyskland hade en mer kristen framtoning har sina naturliga förklaringar, då det var betydligt mer vanligt med kristna nationalsocialister då. Idag är de flesta nationalsocialister (och nordbor) inte kristna, vilket förstås speglar av sig på samma sätt idag.

   Svara
   1. Simon Holmqvist

    Det var framförallt Magnus Söderman, som inte längre är medlem i Motståndsrörelsen, som öppet hetsade mot kristendom i artiklar och under föredrag. Det finns definitivt medlemmar som är väldigt kritiska mot kristendom även idag, men det är för den skull inga problem att vara kristen i Motståndsrörelsen.

    Svara
    1. Magnus Johansson

     Simon: ”Det finns definitivt medlemmar som är väldigt kritiska mot kristendom även idag, men det är för den skull inga problem att vara kristen i Motståndsrörelsen.”

     Det var inte vad den avhoppade kristna NMR-medlemmen som kontaktade mig ansåg.

     Var det du, Simon, som på Nordfront.se under artikeln https://www.nordfront.se/svenska-kyrkan-kan-infora-valsignelse-av-skilsmassa.smr raderade min kommentar där jag citerade Adolf Hitler i hans tal i Passau i oktober 1928?

     Svara
   2. Magnus Johansson

    Simon: ”Att det nationalsocialistiska Tyskland hade en mer kristen framtoning har sina naturliga förklaringar, då det var betydligt mer vanligt med kristna nationalsocialister då. Idag är de flesta nationalsocialister (och nordbor) inte kristna, vilket förstås speglar av sig på samma sätt idag.”

    ”Mer kristen framtoning” är en en missvisande beskrivning; rörelsen var kristen. Att nationalsocialismen är kristen är en följd av att dess skapare var kristna, inte att det var vanligt med kristna nationalsocialister. Du för samma relativistiskt bedrägliga resonemang som den judiskt dominerade makteliten.

    Svara
 2. Magnus Johansson

  I Mein Kampf och NSDAP:s partiprogram är det tydligt att nationalsocialism bygger på kristendomen. Vilka viktigare källor för nationalsocialism anser du finns?

  Jag blev nyligen kontaktad av en kristen nationalist som inte kunde vara kvar i NMR därför att kristendomen motarbetades. I kommmentarer på Nordfront.se är det också tydligt dels hur lite medlemmar och sympatisörer vet om den kristna grunden och dels deras fientlighet till religionen ifråga.

  Jag vill inte skapa splittring, bara säga sanningen.

  Svara
  1. Tobias Lindberg Inläggsförfattare

   Specificera de stycken i Mein Kampf som du anser säger att nationalsocialism måste stå på en kristen grund. Det blir lite larvigt att fortsätta att diskutera utifrån vad du anser. Jag anser nämligen inte att det är tydligt. Jag anser att det går att vara såväl asatroende, kristen som icketroende samtidigt som man är nationalsocialist och inte heller anser jag att det ligger något i et du säger om att man inte kan vara kristen och samtidigt medlem i Motståndsrörelsen. Det är ingen fientlighet till kristendomen inom rörelsen.

   Svara
    1. Tobias Lindberg Inläggsförfattare

     Jag har läst Mein Kampf, men bara därför så kan jag den såklart inte utantill. Det jag bad om var att du skulle specificera ett stycke som sa att nationalsocialism måste stå på en kristen grund. Det du hänvisade till sa inte det. I texten stod det att NSDAP är kristet, men det är inte samma sak som att nationalsocialism måste stå på en kristen grund.

     Saken är nämligen den att partiet var kristet för att Tyskland var ett kristet land, med en befolkning som i huvudsak såg sig som kristna. Hade Tyskland varit asatroende/hedniskt så hade det stått att NSDAP var asatroende/hedniskt. Svårare än så är det inte.

     Gällande ditt andra stycke och länken till texten av den norska kvinnan. Saken är att jag tycker att den är jättebra. Jag håller helt med henne. Jag själv är mycket mer kritisk till kristendomen än vad Nordiska motståndsrörelsen som organisation är. Trots detta håller jag med rörelsen gällande kristendomen och asatron. Vi får acceptera kristendomen eftersom den har funnits så pass länge i våra länder. Den är i nuläget en del av vårt folk. Jag hade själv helst sett att kristendomen aldrig hade kommit till Europa eftersom jag anser att den har gjort mer dåligt än bra, men nu kom den ändå och därför får vi utgå från att det är så och göra så gott vi kan av situationen. Vi får leva med att vi har kristna, asatroende och ateister i våra länder.

     Svara
     1. Magnus Johansson

      Tobias: ”Det jag bad om var att du skulle specificera ett stycke som sa att nationalsocialism måste stå på en kristen grund.”

      Om du hade läst texten ordentligt som jag länkade till hade du sett var motsvarande stycke i Mein Kampf finns.

      Tobias: ”Saken är nämligen den att partiet var kristet för att Tyskland var ett kristet land, med en befolkning som i huvudsak såg sig som kristna.”

      Nej, inte alls. Nationalsocialismen är kristen därför att dess skapare var kristna och tydligt uttalar att rörelsen är kristen.

      Tobias: ”Saken är att jag tycker att den är jättebra.”

      Det spelar ingen roll vad du tycker; det som är viktigt här är nationalsocialismens förhållande till kristendomen.

     2. Tobias Lindberg Inläggsförfattare

      Jag läste exakt det du hänvisade till. Punkt 24 stycke 2. Saken är inte att jag inte hittade det i Main Kampf utan att det inte stod vad du säger ett det stod. Att det står att NSDAP är kristet är inte samma sak som att det står att nationalsocialism måste stå på kristen grund.

      Gällande detta som du skriver ”Nationalsocialismen är kristen därför att dess skapare var kristna och tydligt uttalar att rörelsen är kristen.” så har du fel. Nationalsocialism kan lika gärna vara asatro/hedniskt. Det viktiga är folket/blodet och att folkets karaktär fungerar ihop med den religion man väljer.

      Du har snöat in dig och låst fast dig på detta att nationalsocialism måste vara kristet. Det är osunt och förstör kampen. Vi har viktigare saker att syssla med idag.

      Acceptera att både kristendom som har utvecklats i Europa och asatro/hedendom fungerar inom nationalsocialismen och att det är den linjen som Nordiska motståndsrörelsen förespråkar!

 3. Magnus Johansson

  Tobias: ”Saken är inte att jag inte hittade det i Main Kampf utan att det inte stod vad du säger ett det stod. Att det står att NSDAP är kristet är inte samma sak som att det står att nationalsocialism måste stå på kristen grund.”

  Hur kan du hävda att nationalsocialismen inte bygger på kristen grund mot bakgrund av vad som står i både Mein Kampf och i NSDAP:s program? Du argumenterar ungefär som Svenska kyrkan när den kallar sig kristen. Den tycker att den kan bortse från viktiga saker i tron och ändå vara kristen. Det är korruption. Att du anser att det krävs en formulering du har hittat på är att likna vid halmgubberetorik.

  Tobias: ”Nationalsocialism kan lika gärna vara asatro/hedniskt. Det viktiga är folket/blodet och att folkets karaktär fungerar ihop med den religion man väljer.”

  Var i de nationalsocialistiska källskrifterna hittar du stöd för den uppfattningen?

  Tobias: ”Du har snöat in dig och låst fast dig på detta att nationalsocialism måste vara kristet. Det är osunt och förstör kampen. Vi har viktigare saker att syssla med idag.”

  Det handlar inte om något insnöande. Det kan inte förstöra en rättvis kamp att vara sanningsenlig. Utgör sanningen ett hot mot kampen är den inte värd att föra.

  Tobias: ”Acceptera att både kristendom som har utvecklats i Europa och asatro/hedendom fungerar inom nationalsocialismen och att det är den linjen som Nordiska motståndsrörelsen förespråkar!”

  Varför ska jag acceptera något som är falskt? Du visar en mycket frånstötande översittarattityd.

  Svara
  1. Tobias Lindberg Inläggsförfattare

   Magnus: Jag håller inte ed dig och anser att du har fel. De viktigaste argumenten är redan framlagda. Du får nöja dig med det. Som jag sa så har vi viktigare saker att fokusera på idag istället för att diskutera om småsaker som denna. Jag hoppas att du förstår det och att även du också börjar prioritera det.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *