”Gråt inte! Var tyst innan jag ger dig den här i skallen! Fucking järnrör”

Hon grät och sa nej, men de höll upp ett järnrör och skrek att om hon inte började suga av dem så skulle de slå in hennes bakhuvud. Sedan började de räkna ner.

Text: Tobias Lindberg 2017-08-07. Uppdaterad 2017-08-07 Kl. 17:09 Se slutet av texten.

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-010

Det var på natten mot den 9 juni som 16-åriga Christoffer Sundmalm och 15-åriga Elias Sefbom gruppvåldtog en 16-årig flicka i ett skogsparti i Vårberg sydväst om Stockholm. Genom våld och hot om våld, där de bland annat hotade att slå in hennes huvud med ett järnrör, tvingade de henne att utföra oralsex på dem samt ha vaginala samlag med dem.

Från åklagarens stämningsansökan:

“Elias Sefbom och Christoffer Sundmalm har tillsammans och i samförstånd med våld och hot om våld tvingat målsäganden Sekretess A till samlag och annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförlig med samlag genom att trycka in sina fingrar i hennes underliv, tvinga henne att utföra orala samlag på dem samt med våld och kraft trycka in sina könsorgan i hennes underliv.

Utöver det ovannämnda våldet har Christoffer Sundmalm och Elias Sefbom tillsammans och i samförstånd lagt sig på målsäganden och tryckt en kudde i hennes ansikte, utdelat slag mot målsägandens ansikte, tagit ett hårt grepp om hennes arm samt utdelat slag mot hennes höft/rumpa, i samband med eller i anslutning till våldtäkten.
Hoten har bestått i verbala hotelser om att målsäganden ska skadas eller dödas och att hennes saker ska förstöras, och ett järnrör eller annat metallrör har svingats mot målsäganden, i samband med eller i anslutning till våldtäkten.

Målsäganden fick hudmissfärgningar, hudavskrapningar, slemhinneavskrapningar i slidförgången samt smärta till följd.”

stod-donera-swish-013

I domen nämns att gärningsmännen filmade gruppvåldtäkten:

“I den första filmen som spelats in ca kl. 4.05 ses Elias Sefbom och Christoffer Sundmalm när de uttalar något i stil med att där är hon de våldtog och hora till målsäganden en bit bort. I de två följande filmerna, varav den sista är från omkring kl. 4.50, ses i en film målsäganden utföra oralsex på Elias Sefbom och i en annan Christoffer Sundmalm ha samlag med målsäganden bakifrån.

[…]

När det gäller filmerna ger den andra filmsekvensen där målsäganden genomför ett oralt samlag med Elias Sefbom starkt stöd till målsägandens uppgifter att hon genom våld och hot tvingats till de sexuella handlingarna. I slutet av den filmsekvensen hörs nämligen målsäganden gråta och Christoffer Sundmalm, som står med ett järnrör bakom henne, säger ”Gråt inte! Var tyst innan jag ger dig den här i skallen! Fucking järnrör”.”

För att verkligen förstå hur vidriga dessa gärningsmän är så kan den passage i domen nämnas där Christoffer Sundmalm säger åt flickan att hon skulle ställa sig på alla fyra när han skulle våldta henne så att han inte skulle smutsa ner sina nya vita skor.

“Elias genomförde sen ett vaginalt samlag med henne. Han sa till henne att sära på benen mer. Hon grät och sa att det gjorde ont, men han fortsatte och till slut särade hon på benen för att det skulle vara över fortare. Elias kom i henne och på stenen bredvid.

Därefter sa Christoffer att hon skulle suga av honom, vilket hon gjorde. Efter det sa Christoffer att de skulle ha samlag bakifrån. Hon bad att han istället skulle ligga över henne som Elias gjort. Men Christoffer hade nya vita skor och han ville inte smutsa ner dem så han ville inte ha sex med henne liggandes. Hon blev tillsagd att hålla i lastpallen så han skulle kunna ha sex med henne bakifrån. Lastpallen var väldigt låg, bara några cm över marken. Hon gled därför framåt för hon kunde inte hålla ett stadigt grepp, Christoffer skrek att hon skulle stå still och att han annars skulle slå henne. Christoffer sa att hon istället skulle hålla i Elias. Hon stod framåtlutad och höll i Elias ben medan Christoffer stod bakom henne. Christoffer frågade Elias om han skulle köra andra också, dvs. analt, men Elias sa att han inte skulle göra det. Hon tror att Christoffer också kom i henne, men hon såg inte honom så hon är osäker. Hon grät och märkte att Elias filmade och bad honom sluta filma. Under hela tiden övergreppen pågick bad hon dem sluta och bad om att hon skulle få gå därifrån. De brydde sig inte om det.”

De två gärningsmännen hävdar att de är oskyldiga genom en häpnadsväckande berättelse om att att flickan var med på det och att de såg ut som en våldtäkt eftersom de egentligen höll på att spela in en porrfilm.

Här förklarar Elias Sefbom:

“Målsäganden var med på att filma. De tänkte göra en porrvideo tillsammans, hon Elias och Christoffer. Han tror att de bestämde det när de var på väg till skogen men han är inte säker. Han har inte berättat det tidigare för det har varit ”skämmigt”. Det är normalt för honom och Christoffer att spela in porrfilmer. Det har de gjort många gånger tidigare. Det finns porrfilmer när någon gråter. Han tycker att det är normalt att någon gråter och att någon hotar att slå in huvudet med järnrör. Han har inte uppfattat att det var obehagligt för målsäganden utan vad han vet var hon med på det. Om målsäganden ändrat sig hade hon kunnat springa därifrån. Det var nära centrum och folk i rörelse, han såg bl.a. två pensionärer som gick stavgång. Innan han hade samlag med målsäganden frågade han henne två gånger om hon ville ha sex och hon svarade ja båda gångerna.”

Rätten tror dock inte på gärningsmännen, utan slår istället fast följande.

“Målsäganden har lämnat en lång, sammanhängande och detaljrik berättelse som varit konsekvent och saknat motsägelser eller logiska luckor. Såvitt framkommit står det hon berättat inför rätten i väl överensstämmelse med vad hon tidigare uppgett till polisen under olika förhör i förundersökningen. Hennes uppgifter får också stöd av de olika fynd som gjordes vid vallning på platsen samt av de filmer som spelats upp.

[…]

Målsägandens uppgifter om våld får även stöd i rättsintyg och fotografier över de skador hon uppvisat.

[…]

Elias Sefbom har i avgörande delar ändrat sin utsaga under utredningen. Han har i de inledande förhören nekat till att det skulle ha förekommit sexuella handlingar utomhus och när filmer kommit fram uppgett sig ha minnesluckor från händelsen pga. berusning. Även Christoffer Sundmalm har ändrat sina uppgifter utan att ha gett övertygande förklaringar till detta. Han har först vid huvudförhandlingen berättat att ytterligare en person, Sebastian, varit med i lägenheten ett tag. Christoffer Sundmalm har även först vid huvudförhandlingen uppgett att Elias Sefbom och målsäganden kan ha haft sex med varandra i lägenheten. Det är tydligt att Elias Sefbom och Christoffer Sundmalm sedan de tagit del av förundersökningen i dess helhet försökt ge stöd åt varandras uppgifter.

Elias Sefboms och Christoffer Sundmalms berättelser stöds inte av annan bevisning och har enligt tingsrätten en låg trovärdighet. Deras uppgifter påverkar inte den i övrigt starka bevisning som lagts fram genom målsägandens berättelse och övrig utredning i målet.”

Här är de två gärningsmännen uppgifter.

CHRISTOFFER Erik Sundmalm
20010319-8032
Fjärdholmsgränd 9 A, Lgh 1503
127 44 Skärholmen

Elias Sefbom
20010726-4152
Lammholmsbacken 254, Lgh 1101
143 47 Vårby

Utifrån deras konton på sociala medier, uppgifter de avslöjar där, de vänner och kontakter de har samt kommentarer och annat som förekommer där så är det tydligt att båda gärningsmännen har utländska mammor och svenska pappor. De verkar ha vuxit upp med sina utländska mammor i förorten med frånvarande pappor. Trots de svenskklingande namnen så är de alltså inte etniska svenskar, utan av blandat ursprung.

När det gäller Christoffer Sundmalm så har hans mamma ett väldigt svenskt namn, vilket hon kan ha fått genom giftermål, men ser ut att ha sydamerikansk bakgrund. I domen framgår det att innan gruppvåldtäkten utomhus så hade de flickan och de två gärningsmännen befunnit sig i Christoffer Sundmalms hem, en lägenhet, där han bodde tillsammans med sin mamma och yngre bror.

Här är Christoffer Sundmalms Facebook. Konto 1 och konto 2. Backups finns nere bland referenserna.

Här är Elias Sefboms Facebook. En backup finns nere bland referenserna.

Intressant vad gäller Christoffer Sundmalms Facebook är att han här om dagen bytte namn på sitt huvudkonto från christoffer.sundmalm.3 till det nuvarande finnsintemertyvarr samt att det namnet som syns på toppen av sidan byttes från Christoffer Sundmalm till det helt påhittade Gustav Enberg. Vidare har han haft ett rätt stort ras i antalet vänner från 211 i förrgår till 185 idag, vilket troligtvis innebär att informationen om vad han och Elias Sefbom har gjort har börjat sprida sig inom deras vänskapskrets. Om nu fler av deras vänner skulle “råka” få reda på vilka de är nu efter denna artikel är skriven så vore det ännu mer positivt. Så skicka gärna en länk av artikeln till de ni tycker behöver läsa om detta.

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-020

Här är några bilder av gärningsmännen och som ni ser är samtliga några eller flera år gamla.

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-030

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-031

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-032

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-040

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-041

gruppvaldtog-flicka-hotade-med-jarnror-042

Fallet diskuteras i denna tråd på Flashback. Där finns länkar till fler bilder på gärningsmännen.

I dagboksbladet som är utskrivet idag den 7 augusti 2017 så framgår att båda gärningsmännen har överklagat domen. Utöver detta så står även namnen på gärningsmännens föräldrar utskrivet.

På grund av gärningsmännens låga ålder och att de tidigare var ostraffade så dömde tingsrätten dem till väldigt milda straff trots att brotten de utsatte den 16-åriga flickan för var så grova. Christoffer Sundmalm som var 16 år vid tillfället för våldtäkten och Elias Sefbom som skulle fylla 16 år om en dryg månad dömdes till sluten ungdomsvård i 10 respektive 8 månader samt att solidariskt betala målsäganden ett skadestånd på 165 000 kronor. Tingsrätten skriver dock att straffvärdet bara för den grova våldtäkten hade varit på minst fem års fängelse om de hade varit vuxna.

Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. Christoffer Sundmalm och Elias Sefborn är trots de att-gora-002svenskklingande namnen rasfrämlingar och en produkt av årtionden av skadlig massinvandring. Detta har skapat de problemfyllda förorter som idag finns nästan överallt i vårt land och som är fyllda med en allt för stor andel av människor med bristande moral. På detta kommer splittrade familjer där pojkar och män växer upp utan inflytande från sina fäder. I texten “Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Vad som är viktigt att förstå att det inte är personer som Christoffer Sundmalm och Elias Sefborn, hur vidrigt det de gjorde än var, som är det verkliga problemet, utan huvuddelen av skulden för den situation vi befinner oss i ska läggas på den inhemska och globala elit som har skapat detta. De som ligger bakom den kulturmarxism och massinvandring som under årtionden har förstört vårt samhälle. Var gärna arg på individerna som utför vidrigheter som dessa unga gärningsmän, det är bra, men glöm inte bort att lägga huvuddelen av er ilska och energi på att organisera er för att krossa den marxism, globalism och sionism som är roten till dagens problem.

Glöm inte heller bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör om du uppskattar det du läser. Använd Paypal eller swisha på 0723-781776.

[Uppdatering 2017-08-07 Kl. 17:09]

Aktbilagor gällande Christoffer Sundmalm:

https://minfil.org/C8C8f7c9b1/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_31.pdf

https://minfil.org/YeC9f5cab3/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_53.pdf

Aktbilagor gällande Elias Sefbom:

https://minfil.org/35Cff2c0bb/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_6.pdf

https://minfil.org/feD9f3c2be/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_54.pdf

[Slut på uppdatering]

 

Referenser

https://minfil.org/WaN8e6cbbd/TRSTN_B_2017_8067.pdf

https://www.flashback.org/t2861323

https://www.facebook.com/finnsintemertyvarr

http://archive.is/Ox45A

https://www.facebook.com/christoffer.sundmalm

http://archive.is/h5a9V

https://www.facebook.com/elias.neymar.3

http://archive.is/MEQ1u

https://www.flashback.org/t2861323

https://minfil.org/R0Aef0c7be/Dagboksblad_B_8067-17.pdf

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

https://minfil.org/C8C8f7c9b1/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_31.pdf

https://minfil.org/YeC9f5cab3/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_53.pdf

https://minfil.org/35Cff2c0bb/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_6.pdf

https://minfil.org/feD9f3c2be/S_dert_rns_TR_B8067-17_Aktbil_54.pdf

Kommentera