Rasfrämlingar åtalas för gruppvåldtäkten i Eksjö

Idag åtalades de två afghanska männen som i början av sommaren gruppvåldtog en ung kvinna i Eksjö. Enligt åtalet våldtogs kvinnan vaginalt, analt och oralt samt hotades att bli dödad om hon berättade något.

Text: Tobias Lindberg 2017-08-01

valdtakt-eksjo-013

Idag den 1 augusti 2017 lämnade åklagaren in åtalet mot de två afghanska männen, Seyyed Komail Mosavi och Fardin Atighi, som natten mot den 10 juni misstänks för att ha gruppvåldtagit en 18-årig kvinna på Storegårdsområdet centralt i Eksjö.

Enligt åtalet är våldtäkten att betrakta som grov eftersom den berusade kvinnan våldtogs vaginalt, analt och oralt av de två männen som betvingade henne genom att med sin tyngd hålla henne nere samt hotade att döda henne om hon berättade.

Vittnen hörde kvinnan skrika, gråta och säga saker som ”rör mig inte” och ”låt mig vara” samt hur männen sa något i stil med ”håll henne”. Poliserna som kom till platsen och grep de två afghanska männen såg hur de höll i hennes ben och hörde kvinna säga ”hjälp mig” och ”släpp mig”.

stod-donera-swish-013

De båda misstänkta afghanska rasfrämlingarna ska ha varit höga på hasch och de ska bland annat ha hällt i kvinnan alkohol. Av åtalet framgår också att det troligtvis fanns DNA-spår på den unga kvinnan och/eller hennes kläder.

Åklagaren yrkar på att männen fälls för grov våldtäkt och ringa narkotikabrott samt utvisas ur Sverige under 10 år. Båda de afghanska männen nekar till våldtäktsanklagelserna, men en av männen erkänner ringa narkotikabrott.

I texten ”Rasfrämlingar häktade för gruppvåldtäkten i Eksjö” kan man läsa och se mer uppgifter om och bilder på de två misstänkta rasfrämlingarna.

Här är några av bilder på Seyyed Komail Mosavi från hans konton på sociala medier.

valdtakt-eksjo-Seyyed-Komail-Mosavi-030

Här är några av bilderna på Fardin Atighi från hans konton på sociala medier.

valdtakt-eksjo-Fardin-Atighi-030

valdtakt-eksjo-041

Troligtvis bodde de misstänkta afghanska männen i ett HVB-hem i det gamla polishuset i Eksjö som bara ligger ungefär 400 meter från platsen för våldtäkten. I texten Mer om mångkulturens Eksjö – Gruppvåldtäkten och aggressiva rasfrämlingar” så kan den som vill läsa om detta och jämföra bilderna från deras boende och det gamla polishuset.

eksjo-gruppvaldtakt-aggressiva-rasframlingar-053

Av det som har inträffat och informationen om var dessa två afghaner bodde får man hoppas att folk drar korrekta slutsatser angående om man bör ha nyanlända boende nära inpå.

Inledningsvis påstod de båda afghanerna att de var 17 år gamla, men under en omhäktningsförhandling i juli så meddelade tingsrätten att de sannolikt var 18 år eller äldre.

I Eksjö finns föreningen ”Tillsammans Eksjö” som har jobbat hårt för att få in fler nyanlända och göra Eksjö mer mångkulturellt. Glöm inte bort att meddela dem vad ni tycker om deras verksamhet.

En av medlemmarna i Tillsammans Eksjö är Eksjöbon Mathias Jonsson som även är aktiv i ”Eksjö mot rasisms” och gjorde musikvideon ”Välkommen hit” som ni kan se här nedanför.

Vänder sig någon till föreningen ”Tillsammans Eksjö” med kommentarer som den på bilden här nedanför så får man dock inga svar, utan kommentarerna raderas omedelbart. Denna kommentar raderades efter bara någon minut.

fraga-tillsammans-eksjo-om-skuld-till-gruppvaldtakt-021a

att-gora-002Situationen vårt folk befinner oss i idag är dålig och i texten ”Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Glöm inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör om du uppskattar det du läser. Använd Paypal eller Swisha på 0723-781776.

Referenser

https://minfil.org/r0lfd7c6bd/Atal_B917-17.pdf

http://www.informationskriget.se/2017/06/18/rasframlingar-haktade-for-gruppvaldtakten-i-eksjo/

http://www.informationskriget.se/2017/06/21/mer-om-mangkulturens-eksjo-gruppvaldtakten-och-aggressiva-rasframlingar/

http://www.informationskriget.se/2017/07/11/gruppvaldtaktsmisstankta-i-eksjo-troligtvis-vuxna/

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

Kommentera