Rasfrämlingarna dömda för Facebookvåldtäkten i Uppsala överklagar till HD

Nyligen överklagade de tre rasfrämlingarna som på en fest i januari i Uppsala våldtog och filmade en redlöst full svensk kvinna sina domar till Högsta domstolen.

Text: Tobias Lindberg 2017-07-28

Det var tidigt på morgonen den 22 januari 2017 som den beryktade filmen spelades in där en armenisk stod och gjorde narr av och skrattade åt en svensk kvinna som han några timmar tidigare hade filmat och Livestreamat på Facebook medan hon blev våldtagen.

I efterhand vet vi att alla tre invandrarmännen dömdes för detta i tingsrätten och att straffen skärptes i Hovrätten. De två afghanerna dömdes för våldtäkt och armeniern som vi såg i filmklippet dömdes bland annat för att ha underlåtit att rapportera om våldtäkten som han bevittnade.

I denna notis på Nordfront finns namn, personnummer och bilder på de tre dömda rasfrämlingarna.

Här kan den som vill se filmklippet när armeniern morgonen efter står och gör narr av och skrattar åt den våldtagna kvinnan.

En av domarna finns länkade till här nedanför.

De två som våldtog är båda afghanska medborgare och dömdes till ett år och fyra månaders fängelse respektive två år och åtta månaders fängelse i Hovrätten. Den tredje som man ser i filmklippet är en 24-årig svensk medborgare med iransk invandrar­bakgrund dömdes till åtta månaders fängelse i Hovrätten.

stod-donera-swish-013

Här är en av informationskrigets texter som skrevs kort efter våldtäkten och i den avslöjas bland annat att kvinnan har blivit våldtagen en gång tidigare av en annan invandrare och så finns även de flesta av bilderna samlade:

http://www.informationskriget.se/2017/01/23/facebookvaldtakten-offrldeet-valdtagen-en-gang-tidigare/

Målet överklagades den 19 juli 2017 till Högsta domstolen av samtliga av de tre dömda männen som alla vill bli friade.

att-gora-002I inlägget “Vad som behöver göras” förklarar jag vad vi måste göra för att lösa den situation vårt folk idag befinner oss i.

Uppskattar du det arbete som Informationskriget.se har lagt ned på att informera detta så ska du inte glömma bort att stödja det genom att donera med Paypal på Informationskriget.se eller swisha på 0723-781776.

Kommentera