Felaktigt utpekad gärningsman är internationellt efterlyst terrorist

Flera medier berättar idag om hur synd det är om den man som felaktigt blev utpekad för att vara gärningsmannen i gårdagens terrordåd i Stockholm. Informationskriget kan nu avslöja att mannen faktiskt är en internationellt efterlyst islamist som ägnar dagarna åt skapandet av en världsomspännande islamisk stat. Istället för att tycka synd om honom så borde han utvisas!

Text: Tobias Lindberg 2017-04-08

rustam-ahmedov-001

Efter fredagseftermiddagens tragiska händelser, där en lastbil användes för att döda och skada människor på Drottninggatan i Stockholm, greps en 39-årig uzbekistansk man på fredagskvällen i Märsta misstänkt för inblandning i terrordådet.

På morgonen idag gick några alternativmedier ut och berättade att den gripne mannen heter Rustam Akhmedov och lade dessutom upp bilder av honom. Några av medierna som gjorde det var Avpixlat, Snaphanen och Fria Tider. Senare under dagen visade det sig att dessa uppgifter inte var korrekta. Den utpekade mannen hade gått ut på sociala medier och berättat att han inte alls var den som hade gripits och att han nu funderade på att stämma de som felaktigt hade pekat ut honom.

stod-donera-swish-013

Nu kan Informationskriget.se avslöja att denne man, Rustam Akhmedov, som felaktigt pekades ut som terroristen som genomförde gårdagens lastbilsattack i Stockholm faktiskt råkar vara en internationellt efterlyst terrorist.

Rustam Akhmedov bor i Södertälje med fru och fyra barn och arbetar därifrån för att skapa en världsomspännande islamisk stat genom den internationella islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir.

Propagandan sprider han från sina konton på VK och Facebook. På Facebook heter han Рустам Ахмедов, vilket är den ryska stavningen av namnet Rustam Akhmedov eller Rustam Ahmadov som det också kan stavas. VK är den ryska motsvarigheten till Facebook.

Här är ett filmklipp producerat av organisationen Hizb ut-Tahrir där Rustam Akhmedov talar.

Organisationen Hizb ut-Tahrir kallas även för “Det islamiska befrielsepartiet” och är en extrem sunnimuslimsk rörelse som förespråkar sharialagar och har stött tjetjenska terrorister.

Det har framkommit information om att Rustam Akhmedov är internationellt efterlyst för terrorbrott i Ryssland och att ryska myndigheter i januari begärde att Sverige skulle överlämna honom, men av någon anledning hörsammade inte svensk myndigheter detta. En del säger att anledningen var att svenska myndigheter inte vill lämna ut människor till Ryssland.

Att ryska myndigheter har försökt få tag i Rustam Akhmedov och att han sedan en tid har funnits i Sverige framgår av organisationen Hizb ut-Tahrirs egna pressmedelanden.

pressmeddelande-hizb-ut-tahrir-010

Vidare finns det ryska hemsidor där man kan läsa om Rustam Akhmedov och i ett inlägg på Flashback skriver Tomas Jerlerup om honom.

Något man kan fråga sig är hur svenska myndigheter kan låta en man som Rustam Akhmedov röra sig fritt i vårt land. En internationellt efterlyst fanatisk terrorist.

Man behöver nämligen inte göra mer än att titta på de bilder han har lagt upp på sina konton på sociala medier för att förstå hur fanatisk han är och läsa lite på nätet för att förstå vilken extrem organisation som Hizb ut-Tahrir är, men ändå har alltså de svenska myndigheterna och underrättelsetjänsten släppt in honom.

Här är några exempel på de bilder Rustam Akhmedov har lagt upp av sig själv på sina konton.

rustam-ahmedov-010

rustam-ahmedov-vk-034-liten

rustam-ahmedov-vk-036-liten

rustam-ahmedov-vk-032-liten

rustam-ahmedov-vk-033-liten

rustam-ahmedov-vk-035a-liten

rustam-ahmedov-vk-038-liten

rustam-ahmedov-vk-037

På ungefär var tredje bild som han har lagt så håller han upp sitt finger på detta sätt. Läs gärna om vad detta tecken betyder och minns alla gånger ni har sett medlemmar och terrorister i Nusrafronten, al-Qaida och ISIS göra samma gest. Till och med några av de små barnen håller upp ett finger när de står utanför Fjärilshuset i Hagaparken norr om Stockholm och samtliga kvinnor/flickor, även de allra minsta, är beslöjade.

Sprid gärna denna information vidare och hör av er till svenska myndigheter om att ni vill att han ska utvisas från Sverige. Läs även Nordfronts utmärkta artikel om Rustam Akhmedov som de publicerade för bara en timme sedan.

Referenser

http://www.informationskriget.se/2017/04/07/terrorattack-i-stockholm/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/BaA97/terrormisstankt-gomde-sig-bland-tagpendlare

http://archive.is/HtWNU

https://vk.com/id357158184

http://archive.is/4xZGS

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009656325020

http://archive.is/9WxaZ

https://translate.google.at/#ru/en/%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%20%D0%90%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2

https://youtu.be/0ThGCkQyYmI

http://www.hizb-ut-tahrir.info/en/index.php/press-releases/central-media-office/12388.html

https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=ru&u=http://m.prokazan.ru/news/view/114620&prev=search

https://www.flashback.org/sp60390334

https://www.nordfront.se/nordfront-avslojar-utpekad-garningsman-ar-internationellt-efterlyst-terrorist.smr

8 reaktion på “Felaktigt utpekad gärningsman är internationellt efterlyst terrorist

  1. anonym

    Det ni ska tänka noggrant på. Ett så uppenbart mönster som så skrämmande många i Sverige verkar vara totalt blinda för är religionen som dessa odjur följer. Man måste skilja på kristna och muslimer. Många kristna har flytt muslimska länder pga folkmord, våldtäkt och andra barbariska dåd i mån om att själva lojalt bidra till samhällsnyttan i sin tacksamhet för mottagandet. Dra inte alla över en kam. Kom ihåg att de kristna som en gång i tiden flytt från barbarerna står på er sida i ofantligt större grad än vad Medelsvensson-pk gör.

    1. admin Inläggsförfattare

      Visst har väl religionen en del i det hela att göra, men jag lutar själv åt att det mesta i skillnaden i beteende som påverkar benägenheten att använda våld och begå brott beror på arv snarare än miljö, alltså ras snarare än religion.

Kommentera