När afrikanerna kom till festen – Uppdateringen

När de två afrikanerna anlände till festen misshandlade de en annan afrikan till medvetslöshet och kort därefter våldtog en av dem en ung svensk kvinna. Detta är en uppdatering av gårdagens text om händelsen.

Text: Tobias Lindberg 2017-02-03

nar-afrikanerna-kom-till-festen-uppdateringen-010

Igår berättade Informationskriget om hur ett sällskap bestående av tre unga svenska kvinnor och en ung afrikansk man hade bjudit in ytterligare två afrikanska män till en fest de hade och hur allt snabbt urartade efter deras ankomst. Den unge afrikanske mannen blev misshandlad till medvetslöshet med slag och sparkar och en av de unga kvinnorna blev våldtagen. De båda afrikanska männen, Fayed Mwangi (971125-0432) och Richelieu Jarara (950729-4198), dömdes senare till fängelse för grov misshandel och den ena även för våldtäkten samt för en annan våldtäkt som han hade begått mot en annan, en flicka, ett halvår tidigare. Allt detta kan ni läsa om här.

Resten av denna text är en uppdatering med bilder och information som man helst bör läsa efter att man har läst gårdagens text.

stod-donera-swish-013

Här efter kommer de tre unga kvinnorna kallas “D”, “C” och “E” och den unga afrikanska mannen som var deras vän kommer att kallas för “A”. “E” är den som bor i lägenheten och “D” är den som till sist blev våldtagen.

De två gärningsmännen, Fayed Mwangi och Richelieu Jarara, nämns antingen vid namn eller på det sättet som vittnen och målsäganden benämner dem. Richelieu kallas även för “Rich” eller “Richie”.

I ett förhör har “C” beskrivit hur det kom sig att de två afrikanerna bjöds in till den lilla festen.

“”D” frågade om fyra killar fick komma, men “E” sa nej. Vi pratade lite och tyckte det skulle vara roligare med lite fler killar så vi sa kanske två då? “E” sa okej till två killar.

Direkt när Fayed och Richelieu kom till den lilla festen började de “vara på” de unga kvinnorna på ett väldigt intensivt sätt.

nar-afrikanerna-kom-till-festen-uppdateringen-011

Fler bilder av de båda afrikanska gärningsmännen finns längre ned i texten.

“C” berättar om när de två afrikanerna kom till lägenheten. Den hon benämner som den otatuerade killen är Fayed, medan hon benämner Richelieu som den tatuerade för den stjärn-tatuering som han har på armen (se bild längre ned i texten).

“När killarna kom in i lägenheten frågade den ena av dem som “C” kallade för killen med ingen tatuering ( Identifierades senare som Fayed av polispatrull /förhörsledarens anteckningar.) om tjejernas kompis “A” var “C:s” pojkvän. “C” svarade, nej det var han inte. Efter det var killen utan tatuering väldigt på “C” och tog på henne och hånglade med henne. “C” tyckte att det var lite mycket och tyckte att han skulle lära känna henne mer innan han höll på som han gjorde men att hon lät honom göra det.”

I det andra förhöret beskriver “C” samma händelse på följande sätt.

“De kommer och direkt när de kommer in så frågar den otatuerade killen “A” om jag var hans flickvän. Vi stod och dansade när killarna kom. “A” svarar Nej, vi är kompisar. Och direkt började den otatuerade killen dansa med mig. Han började ta på mig, han tryckte sin kropp mot min och greppade min rumpa med båda händerna och försökte pussa på mig. Han pussade också, på min mun. Jag gjorde inte motstånd, men tog det lugnt. Han fortsatte vara på och drog in mig i “E:s” sovrum och puttade ner mig på sängen. Han ville ha sex. Han ville ha ner mig i sängen och jag sa “Jag tänker inte ligga med dig.” Han sa då han kunde ge mig oralsex men jag sa nej. Jag hittade på olika ursäkter och sa kanske senare tillslut. Han verkade nöjd med det och lät mig gå ut från sovrummet. Han försökte inte hålla kvar mig.
De nya killarna fortsatte vara på oss tjejer hela kvällen.”

Något man förvånas över är att de unga kvinnorna inte reagerar på ett mer bestämt sätt mot hur de afrikanska männen beter sig. Självklart så skulle de inte ens ha bjudit in två afrikanska män de inte känner till en fest, eller ännu hellre att de inte borde ha festat med afrikaner över huvud taget, men om man nu bortser från det och bara tänker på hur de två afrikanerna betedde sig så tycker man ändå att de fyra vännerna borde ha reagerat annorlunda. Istället för att säga ifrån bestämt när de betedde sig olämpligt, istället för att utropa “Vad fan håller du på med?” så var det att de “tyckte att det var lite mycket”, men “att hon lät honom göra det”.

Lät honom göra det? Hur är egentligen samhällets och föräldrarnas uppfostrat av svenska flickor och unga kvinnor om de inte har mer respekt och stolthet för sig själva än så?

Två av de unga kvinnorna börjar till slut tröttna på de två inbjudna afrikanernas aggressiva sexuella närmanden och ville att de skulle gå. Kanske att de inte reagerade på det sätt de borde ha gjort, men ändå. Vad som är chockerande är att den tredje unga kvinnan, trots hur de inbjudna afrikanerna hade betett sig, fortfarande verkade tycka att de skulle stanna.

“C” beskriver det så här.

“Jag fick med mig “E” in på toaletten och förklarade jag tyckte det var obehagligt med killarna. Jag ville inte ha de där, utan jag ville åka hem. Jag menade vi måste få ut de på något sätt. “E” var enig med mig. Vi kom överrens att säga att hennes föräldrar var på väg hem eller så, för de inte skulle bli sura för vi bad de gå. “E” pratade med “D” och jag gick på balkongen med “A”. Det var taktiskt för att få de med på tåget att killarna skulle gå. “A” var med på det. Men “E” berättade att “D” av någon anledning ville de skulle stanna. Det här var tidigt på kvällen, kanske runt 21-tiden. Jag började ringa min kontaktlista. Mina vänner. Jag ville de skulle komma så jag kunde känna mig tryggare.”

“C” fortsätter.

“Jag satt i “E:s” sovrum och den otatuerade killen kom in. Han tog på mig, försökte pussa på mig och försökte ha sex igen. Han kom nära mig men jag puttade bort honom och sa jag var i ett viktigt samtal och bad honom gå. Vilket han gjorde. Jag gick sedan ut på balkongen och fortsatte prata i telefon. Då kom han dit och satte sig på knä/huk bredvid mig och började pussa mig mellan benen. Han kom ungefär en decimeter mot skrevet från knät, jag hade byxor på mig så det var utanpå de han gjorde så. Jag fick upp min fot mot hans axel och fick bort honom. Han sa “om 5 minuter kommer jag åter”.

Även “E” blir sexuellt ofredad och beskriver detta så här. FL är förhörsledaren.

“E: Fayed var obehaglig direkt och höll på att tafsa på mig och “C”. Vi sa till “D” att vi ville att killarna skulle gå men hon höll typ på att flirtade med Rich.
FL: När du säger att Fayed tafsade på dig vad menar du då?
E: Han tog mig typ på på insidan av benen och tryckte upp mig mot väggen, tog mig på rumpan.Han lyfte typ upp mig mot köksbänken och försökte hålla på men jag ville inte.
FL: Lyfte han upp dig eller vad gjorde han?
E: Fayed tryckte upp mig så att jag hamnade uppe på köksbänken. Jag och “C” sa till “A” att vi kände obehag med killarna och ville att de skulle gå. Fayed hade precis ätit chips också och luktade jätteäckligt.
FL: Du sa att han luktade chips, kysstes ni?
E: Han kysste mig men jag ville inte. Han stoppade in sin tunga och det smakade chips. Jag sa du luktar chips och han slutade och jag typ gick och tvättade sin mun.”

När man sedan hör förhöret med “D” så märker man lite av detta att hon först verkade tycka att de två afrikanerna kunde stanna, även fast de andra ville att de skulle gå, men till slut tröttnade även “D”. “D” beskrev det så här. Den hon benämner som “brodern” är Fayed.

“Jag och “C” och “A” var och rökte på balkongen och de ville säga att “E:s” föräldrar skulle komma hem. De sa “Vi kommer säga så”: Jag var undrande “Vad?” De sa att han var så på. Med på menade de att “brodern” strulade. Dansade. Kramades och försökte pussas. Han hade inget avstånd som. När jag sa till honom så gjorde han inget mer. Men det var obehagligt.

“E”, “C” och “A” ville att alla skulle ut. Jag gick in och mötte Rich, vi dansade han och jag. “E” vart irriterad för vi ramlade över bordet och hon blev sur. Sedan dansade jag med “A” och då blev Rich sur på “A”. Han puttade på “A” med en hand, och “A” förklarade att vi är kompisar, att jag är hans tjejkompis. Jag sa åt Rich att sluta hålla på. Sen så… Jag menade det räcker nu. Det var kaos och jag ville också de skulle gå. De hade behandlat alla tjejer så respektlöst.”

“E” beskriver detta så här.

“FL: Ni pratade med “D” och “A” men “D” höll på med Rich vad hände sen?
E: De fick ju vara kvar på grund av att “D:s” flirtade med Rich. “A” ville dansa med “D”. Rich blev sur och sa åt “A” att inte dansa med hans tjej. Bråket började i mitt rum där de började putta på “A”. “D” sa åt både Rich och Fayed att de fick lämna lägenheten.”

När slutligen alla ville att de två afrikanerna skulle lämna festen blev stämningen snabbt sämre och bråket som till slut ledde till den grova misshandeln av “A” började. Handgemänget började i “E:s” sovrum, samma ställe där “D” bara lite senare blev våldtagen. Alla parter beskriver vad som hände och i vilken ordning allt skedde på olika sätt, varför det är svårt att säga hur allt exakt gick till.

Vad som verkar ha hänt är i alla fall att det när de två afrikanerna ombads att lämna lägenheten så blev det bråk om en sprejburk som tillhörde Richelieu som hade försvunnit. Han menade att det var pepparsprej. Stämningen blev allt hätskare och kortare bråk uppstod. Bland annat trycktes “C” upp mot en vägg med ett strypgrepp om halsen och “E” fick en kraftig örfil. “A” fick motta fler slag. “C” låste något moment in sig på toaletten, varpå de båda afrikanerna försökte få upp toalettdörren med en stor kökskniv eftersom de trodde att hon tänkte ringa polisen.

Kniven som de försökte öppna toalettdörren med. Det syns skador på kniven och dörren.

Kniven som de försökte öppna toalettdörren med. Det syns skador på kniven och dörren.

När Richelieu till slut fick tag på sprejburken så startade den grova misshandeln av “A” med att han sprejades i ansiktet. Sedan slog och sparkade både Fayed och Richelieu “A” på både kroppen och huvudet tills han ramlade ihop i hallen och sedan fortsatte de att slå och sparka även när han låg ned och efter att han hade svimmat.

När “A” sedan låg helt stilla slutade de efter ett tag att slå och sparka på honom och började istället riva ut porslin, glas och andra prydnadsföremål ur ett stort skåp som de sedan slängde omkring sig och på “A” samt att de sparkade sönder hallspegeln.

hallen-009

Hallen efter den grova misshandeln. Hallspegeln är sönderslagen och porslinsrester finns på golvet.

Någonstans här tog sig “C” och “E” ut i trapphuset och började ringa på grannlägenheterna för att få hjälp. En av de som öppnade dörren var en man med grekiskt ursprung som satt och åt middag med familj och vänner. Han och en till man i middagssällskapet följde med de unga kvinnorna till lägenheten för att hjälpa dem.

stod-donera-swish-013

Innan “C” och “E” återvände med hjälp från de två grekiska männen så hade Fayed avbrutit vandaliseringen av lägenheten och istället givit sig på “D” som var kvar i lägenheten och chockad hade satt sig i soffan efter att hon trodde att hennes vän hade blivit ihjälslagen.

Fayed tog tag i “D” och sade åt henne att komma. När hon vägrade tog han tag henne i håret och drog henne neråt så att hon inte kunde stå rakt samtidigt som han drog henne in i sovrummet. Där tvingade han ner henne på sängen och påbörjade våldtäkten.

sovrummet-007

Sovrummet där “D” blev våldtagen.

När de två grekiska männen samt “C” och “E” kom till lägenheten så lyckades de stoppa Richelieu som fortfarande höll på att slänga omkring saker genom att en av männen tryckte upp honom mot väggen. När Richelieu lugnade ner sig så släppte de honom, varpå han passade på att smita från lägenheten.

Under tiden som den ene greken var upptagen med Richelieu så upptäckte de övriga att “D” var försvunnen, letade reda på henne och avbröt våldtäkten.

“D” beskriver det våldtäkten och hur den avbröts så här.

“När killarna misshandlade “A” visste inte “D” vad hon skulle göra utan hon satte sig i soffan. Hon uppger att hon var chockad över att se “A” ligga blodig och orörlig på golvet. När hon satt där kom Rich vän fram till henne och tar tag i hennes hår och säger att hon ska följa med. “D” säger att hon inte vill följa med men Rich vän trycker ner hennes huvud samtidigt som han håller i hennes hår och drar så att hon tvingas gå efter honom in i sovrummet samtidigt som han håller i hennes hår. “D” uppger att hon sagt flera gånger att hon inte ville följa med killen. Rich kompis sa till “D” att om hon inte gjorde som han sa så skulle han slå henne.

De kom in i sovrummet och Rich kompis puttade ner henne på sängen så att hon hamnade på rygg. Han tog av “D” hennes tröja samt byxor och trosor. Killen tog av sin egen tröja och sina byxor och kalsonger, “D” säger att det var mörkt i rummet och att hon inte såg exakt vad killen klädde av sig.

Rich kompis trycker ner “D” genom att ha en hand på hennes bröst. När hon försöker putta bort honom så trycker han hårdare så att hon ska ligga still. “D” säger flera gånger till killen att hon inte vill.

Killen går sedan ner på “D” och slickar henne i underlivet. I samband med det öppnas dörren till sovrummet och “E” kommer in. “D” uppger att hon inte vet om “E” säger något men hon kan ha sagt något i stil med “vad håller ni på med”. “D” säger ingenting till “E” men visar med sitt ansiktsuttryck att hon inte vill vara där. Killen ger “E” en örfil och “E” försvinner iväg för att hämta grannen.

Killen börjar att “pulla” “D” (för in sina fingrar i “D:s” underliv) och försöker sedan genomföra ett vaginalt samlag med “D” men hans penis är för slak för att kunna komma in i henne. Killen säger till “D” att hon måste suga av honom och “D” säger att hon inte vill men killen trycker med våld ner “D” huvud mot sin penis. “D” suger av killen en kortare stund och sedan genomför killen ett kortare vaginalt samlag med sin penis i “D”.
“D” har svårt att uppskatta hur lång tid allt pågick men tror att det kan ha handlat om ungefär tio sekunder av vaginalt samlag. Killen fick inte utlösning och han använde inte kondom.

Under det vaginala samlaget öppnas dörren till sovrummet av grannen och Rich vän som förgriper sig på henne försöker putta igen dörren. Grannen öppnar dörren igen och “D”  mimar till honom “hjälp mig” så att han ska förstå. Grannen skriker att killen ska ut och “D”kan då hoppa upp ur sängen, hon får på sig ett lakan och springer in till grannen där hon väntar tills polis kommer till platsen.

På fråga svarar “D” att hon sa nej fler gånger till killen och markerade med kroppen att hon inte ville genom att försöka putta bort honom. Under hela tiden var “D” livrädd med tanke på vad hon sett att killarna gjort mot “A” och hur de förstört lägenheten. Killen hade även sagt till “D” att om hon inte gjorde som han sa skulle han slå henne. Mot slutet av samlaget vågade “D” inte göra mycket motstånd och hon sa ingenting heller utan lät det bara hända så att det skulle ta slut.

“D” uppger att hon inte vågade göra för mycket motstånd eftersom hon trodde att killen skulle slå ihjäl henne, “hade jag slagit honom hade han slagit sönder mig”. “D” berättar att hon kände sig väldigt liten under tiden övergreppet pågick och att hon såg i killens blick att han var hemsk. Så fort killarna hade börjat skrika om pepparsprayen hade “D” blivit livrädd och det kändes som att de var tvungna att göra som killarna sa, annars skulle något hemskt hända.”

Efter den grova misshandeln såg ena sidan av “A:s” ansikte ut så här.

efter-misshandeln-005

Efter våldtäkten såg den våldtagna kvinnan “D:s” hals ut så här.

efter-valdtakten-006

Förutom att ha misshandlat “A” grovt och ha våldtagit “D” så visade de sig att Fayed även hade rånat “A” efter misshandel. I Fayeds fickor hittade polisen efter gripandet kontokort, ID-kort, busskort och mobiltelefon som tillhörde “A”.

Richelieu greps redan samma natt och på sjukhuset togs dessa bilder.

richelieu-jarara-020

Bland annat behövde hans hand sys på grund av ett skärsår.

richelieu-jarara-021

 

För den som kan och vill så finns det ett filmklipp av Richelieu Jarara som han lade upp på sitt Facebook-konto när han var nästan 17 år gammal. Det kan vara bra för alla som vill ha en bild av en del av den “begåvningsreserv” vi tar in till Sverige idag.

stod-donera-swish-013

Här är en bild av Richelieu. På armen syns stjärn-tatueringen.

richelieu-jarara-001

Här är en bild av Fayed.

fayed-mwangi-025

För den som vill se fler bilder av och andra uppgifter om Fayed Mwangi och Richelieu Jarara kan gå in på deras Facebook-konton.

Fayed Mwangis Facebook

Richelieu Jararas Facebook

Referenser

Dom

https://minfil.org/G901t8b4bd/Solna_tingsr_tt_B_8469-16_Dom_2017-01-30.pdf

FUP:ar:

https://minfil.org/945dt7bfb6/Solna_TR_B_8469-16_Aktbil_43.pdf

https://minfil.org/7751t1b2b2/Solna_TR_B_8469-16_Aktbil_54.pdf

https://minfil.org/8157tab7b4/Solna_TR_B_8469-16_Aktbil_120.pdf

Övriga referenser

http://www.informationskriget.se/2017/02/02/svensk-tjej-valdtogs-och-killkompis-misshandlades-nar-tva-afrikaner-kom-till-festen/

https://www.facebook.com/rich.fox.391/videos/vb.100003510803790/126831094110583/?type=2&theater

https://www.facebook.com/fayed.mwangi

https://www.facebook.com/rich.fox.391

2 reaktion på “När afrikanerna kom till festen – Uppdateringen

 1. sicionom

  hur är tjejerna funtade som går med på detta? och deras föräldrar har förmodligen brustit i
  uppfostran tillsammans med skola, skolkuratorer, svensk alkohol och drogkultur.
  Detta hade knappast hänt i saudi-arabien där döttrar är hårt hållna!
  Problembilden är komplex men det är fruktansvärt det som har hänt. På nittitalet
  kunde man läsa en artikel hur en svensk tjej smittade ned unga män på grekisk
  ö i en allvarlig könssjukdom – jag tycker det säger lite om problemet. Det handlar
  i grund och botten om svenska ungdomars syn på sex, droger och alkohol, spänning
  och experimenterande, låg impulskontroll. Detta utnyttjas av sexmissbrukare från
  andra länder i detta fall afrika men det kunde lika gärna ha varit svenskar eller
  skandinaver. Varför åker en del svenskar till Estland, Polen och går på sexklubbar
  eller Thailand.

  1. admin Inläggsförfattare

   Nej, det du säger om att det lika gärna kunde ha varit svenskar som gjorde detta stämmer inte. Sannolikheten för att araber och afrikaner gör sådant här är mycket större. Människor från Mellanöstern och Afrika är otroligt överrepresenterade när det kommer till vålds- och sexualbrott. Läs BRÅ:s rapporter om invandrares brottslighet från 1996 och 2005 så får du se.

Kommentera