Facebookvåldtäkten – Offret våldtagen en gång tidigare

Den 31-åriga kvinnan som misstänks ha blivit våldtagen av araber i en lägenhet i Uppsala tidigt på söndagsmorgonen under tiden som allt Live streamades på Facebook har vid ett tidigare tillfälle blivit våldtagen av en afrikansk man. Se även filmklippet där en av männen hånar den våldtagna kvinnan bara timmar efter att han hade filmat och live streamat på Facebook under tiden som en av hans kompisar våldtog henne.

Text: Tobias Lindberg 2017-01-23. Uppdaterad 2017-07-28.

facebookvaldtakten-011

Tidigt på söndagsmorgonen mottog polisen minst två anmälningar om att en kvinna hade blivit våldtagen under natten och att händelsen hade Live streamats på Facebook. När polisen kom till platsen streamades det fortfarande från köket i lägenheten där brottsoffret och mannen som hade filmat allting befann sig.

Polisen grep de tre männen i lägenheten misstänkta för grov våldtäkt. Alla tre männen hade Mellanöstern-bakgrund, vilket den som vill kan se på bilderna från lägenheten i slutet av denna text.

stod-donera-swish-012

Han som hade Live streamat det hela är armenier. Enligt uppgift ska hans föräldrar vara armenier som när han var yngre tog sig till Sverige från Iran. Han har alltså levt i Sverige i flera år.

I ett motbjudande filmklipp som finns ute på nätet, som kan ses här nedanför i en version som har bearbetats av Informationskriget.se nu så att den kan spridas utan att kvinnans identitet avslöjas, kan man se hur armeniern i i lägenhets kök flera timmar efter våldtäkten står och gör narr av och skrattar åt den våldtagna kvinnan. Sedan ringer det på dörren och polisen dyker upp. Man hör hur polisen frågar männen som har placerats i vardagsrummet och kvinnan som sitter i köket om vad som har hänt. Kvinnan uppger sitt namn och att hon känner männen, men säger inte så mycket mer. På filmklippet ser man hur polismannen som först stod mitt i bildfältet för smartphonen som fortfarande live streamar går ur bildfältet som om han tar emot något varpå allt blir tyst i köket. Troligtvis har den våldtagna kvinnan givit honom en smartphone med filmbevis på till polismannen som han sedan står och tittar på eftersom hon inte ville säga något högt så att männen i vardagsrummet kunde höra. Efter någon minut ser man hur polismannen verkar ha tittat och lyssnat färdigt varpå han drar ur strömsladdarna precis innan live streamningen tar slut.

Söker man på den 31-åriga kvinnans namn så hittar man att hon har blivit våldtagen en gång tidigare för knappt två år sedan. Den gången var det en afrikansk man som var medborgare i Demokratiska Republiken Kongo som våldtog henne på en efterfest i en lägenhet i Uppsala. Kvinnans uppgifter om våldtäkten stöddes vid det tillfället av en annan afrikansk man som också närvarade vid efterfesten och av rättsläkare som intygade att skadorna hon hade den gången överensstämde med vad hon hade berättat. Tingsrätten dömde våldtäktsmannen vid den våldtäkten till 2 års fängelse och 100 000 kronor i skadestånd. Sedan skärpte Hovrätten straffet till 2 år och 3 månaders fängelse och 115 000 kronor i skadestånd.

stod-donera-swish-012

För att inte röja den våldtagna kvinnans identitet publicerar Informationskriget inte målnumret för den tidigare våldtäkten.

Oavsett om de tre männen som nu är misstänkta döms för våldtäkt eller inte så är de drägg som förtjänar att hängas ut. Deras beteende i filmklippen är motbjudande och jag hoppas att de förr eller senare kommer att få vad de förtjänar.

Under söndagen framkom uppgifter i Expressen om en 21-årig kvinna som säger sig ha blivit våldtagen tidigare av en av de tre männen som nu är misstänkta. Hon ska ha känt igen mannen när hon såg de live streamade filmklippen.

att-gora-001Att bli redlös på fester är aldrig en bra idé, men blir man det i sällskap med invandrare av icke-europeiskt ursprung, särskilt om de kommer från Mellanöstern eller Afrika, så blir riskerna genast mycket högre.

I inlägget “Vad som behöver göras” förklarar jag vad vi måste göra för att lösa den situation vårt folk idag befinner oss i.

Namn, bilder och personnummer på den misstänkte samt länkar till domstolshandlingar och förundersökningsprotokoll finns i artikeln på Nordfront.

[Uppdatering 2017-07-28]

I efterhand vet vi att alla tre männen dömdes för detta i tingsrätten och att straffen skärptes i Hovrätten. Det var två afghaner som dömdes för våldtäkt och så var det armeniern som vi såg i filmklippet som bland annat dömdes för att ha underlåtit att rapportera om våldtäkten som han bevittnade.

De två afghanerna är båda afghanska medborgare och dömdes till ett år och fyra månaders fängelse respektive två år och åtta månaders fängelse i Hovrätten. Armeniern som man ser i filmklippet är en 24-årig svensk medborgare med iransk invandrar­bakgrund dömdes till åtta månaders fängelse i Hovrätten.

Först senare kom de fällande domarna i detta mål som kom att kallas “Facebookvåldtäkten och den första av dem kan laddas ner här:

Målet överklagades den 19 juli 2017 till Högsta domstolen av samtliga av de tre dömda männen som alla vill bli friade.

28 reaktion på “Facebookvåldtäkten – Offret våldtagen en gång tidigare

 1. Freddy

  Vadå, hon för väl ett resonemang om ett plausibelt scenario ? Att hetsa grupper mot varandra är väl standard procedure för den styrande eliten, finns hur många exempel som helst. Så varför inte ? Att vi senaste åren haft alla dessa arrangerade bluffterroristattacker i europa styrker ju hennes teori

  1. admin Inläggsförfattare

   Fast i det här fallet hade hon inga argument. Jag har diskuterat med henne via PM och hon vill inte ens förklara sig. Hon sa att världspressen reaagerade inom 30 minuter och polisen reagerade på nolltid, vilket inte stämmer. Männen streamade flera timmar innan polisen kom. De började före våldtäkten, vid 03:30 våldtogs kvinnan och först efter 08 på morgonen så anmäldes allt till polisen, varpå det tog ytterligare en kvart eller något innan de dök upp strax före kl 9.

   Så hon har inte ens några fakta rätt. Bara för att det har utförts false flags tidigare i historien så innebär det inte att allt är det eller att detta är det.

   1. Freddy

    Bra att du luskar i sånt här in i minsta detalj, men där tycker jag också att det alltid ska ingå att titta på parallella teorin false flag. Om just det här fallet är sådant eller ej är inte på något sätt avgörande för frågan om huvudspåret i det som nu pågår, att “prima” oss svenskar till att be om öppen fascism.

 2. Peppe

  Jag känner en av dem männen som våldtog kvinnan (Emil Khodagholi) ???????????????? gick i samma skola som han för flera år sen, samt att han misshandlade mig och en annan kille vid åtskilliga tillfällen under hösten 2012. Han har fortfarande inte betalat skadeståndet eller böterna som han ska betala enligt Tingsrätten i Uppsala ????????????????????

  1. Knarkhare4000

   Har Herr Khodagoli även gjort sig skyldig till olaga hot genom att framfört hot mot andra personer i Uppsalatrakten oavsett om det har skett muntligt eller via brev,epost,chatt,sms-meddelande?

 3. Knarkhare4000

  Denna regering och den förra regeringen har ansvaret för att deras politik har bidragit till att kriminaliteten har ökat kraftigt sedan 2000-talets början ,och sen har alla regeringar som har styr Sverige sedan 1970 kört med en politik där man daltar med brottslingarna där man föreslår vård och arbetsträning istället för rejäla stränga straff .Det hela startade med att dödsstraffet och prygelstraffet avskaffades 1910,straffarbetsläger avskaffades cirka 1950,uppfostringsanstalten avskaffades cirka 1970, strafflobotomi och straffkastrering förbjöds 1975 agan förbjöds 1979 frigivning efer halva tiden+snack med den maskrosvinspimplande socialtanten infördes under slutet av 1970-talet man har lagt ner flera ungdomsvårdsskolor,fängelser,dragit ner på platser inom rättspsykiatrin och inom övriga psykvården ända sedan 1980-talet.man har till och med sen 1980 dragit ner på polisstationer och domstolar på mindre orter .Nu till huvudämnet Att daltarsamhället har daltat med den armeniska problembarnet i flera år är skandal,trots att han har gjort sej skyldig till andra våldsbrott och om man inte har sett till att begära honom häktad trots att problembarnet har grovt våldtagit tjejen och förnedrat henne så att hon mår psykisk och fysisk dåligt och säkert är jättelessen efter att hon har blivit utsatt för den perversa och sinnessjuka brottsliga förnedringen ,då är det nåt ruttet med det svenska rättssystemet .Hela världen gapskrattar åt det svenska rättssystemet som suger vidrigt .Hade samma brott skett i Ryssland så hade han fått enkel biljett till straffarbetsanstalt i Sibirien på livstid och hade samma brott skett i USA så hade ungjäveln åkt in med rejserfart i minst 30 år på kåken .Det daltas med brottslingarna i Sverige medans brottsoffren inte får den hjälp och stöd de har rätt till.

 4. Fakta

  Hur kan ni börja med att hon våldtagits av araber när ingen arab är inblandad. Hur kan ni snacka om Mellanöstern när de är från Asien. Vet ni överhuvudtaget hur illa det är i stor del av världen o hur lite det har med araber, muslimer o Mellanöstern att göra?? Det här är ett globalt problem där vissa länder utbecklats men så sent som i veckan legaliseras hustrumisshandel i Ryssland, i Sydamerika dör kvinnor som flugor efter våldtäkter på väg till USA. I hinduiska Indien har vi vidriga gruppvåldtäkter o mord osv osv. Det är ett globalt problem ställ inte grupp mot grupp. Dock enig om att det får va slut på allt daltande med kriminella! Vådltäktsmän eller andra kriminella oavsett ursprung!! Kännbara straff nu !

  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, stämmer uppgifterna att de tre männen är från Afghanistan så är det helt korrekt att de inte är araber. Mellanöstern kan man dock säga att de är ifrån ändå.

   Gällande våldtäkter så är det faktiskt skillnad på hur benägna olika folkgrupper är att våldta. De från Mellanöstern och Afrika är väldigt överrepresenterade i vålds- och sexualbrottsstatistiken. Jag har skrivit om detta i detta i inlägget “Vad som måste göras” och i det hänvisat och länkat till forskning och statistik som bevisar detta.

   http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

 5. Knarkhare4000

  Hallå Hallå administratör Ni har inte insett att det är inte tillåtet att publicera fullständiga personuppgifter som rör de inblanddade herrarna i våldtäktsfallet och sen har jag upptäckt att man postat hot riktad mot de misstänkta herrarna Jag anser att det är inte okej att man postar hot och att man hänger ut de inblandades personuppgifter.likaså att slänga upp bilder på de inblandade är också olagligt ta bort bilderna och länkar där man publicerar deras fullständiga persnuppgifter,ta ävenbort inlägg som innehåller hot genast

  1. admin Inläggsförfattare

   Emil Khodagholi har valt att göra sig själv offentlig genom att livesända det hela. Eventuella kommentarer står de som har skrivit kommentarerna för själva.

 6. Markus Andersson

  Det är för mig obegripligt att sånt här drägg får hållas. Att de får fortsätta trampa runt här på vår fosterjord efter något sådant. Att de får fortsätta andas, äta, och må bra. Jag begriper det inte.

 7. Bitemee

  Tack Löfven för att du sett till att sådant här får förekomma i vackra Sverige. Det är DU och dina partikamrater, med era feta löner som gör detta möjligt. Ni göder era feta arslen med pengar från skattebetalarnas konton, ger bidrag och subventioner till människor som profiterar på oss hederliga medborgare och som glider genom straffen på kåken och ut igen på bananskal… Ni ser till att kriminella kan åka mellan kåken och samhället genom svängdörr med gräddfil! Ändra straffskalorna NU och inför LIVSTID för sexualbrott oavsett om det sker mot kvinnor, barn eller män. Ni politiker är så j-la fega! På de få dagar som TRUMP nu varit president i USA har han åstadkommit mer än NI gjort på ett sekel!!!

 8. Knarkhare4000

  Om inte dessa kriminella busungar får ett strängt straff typ minst 6 år för grov våldtäkt och kränkning när en av dom filmade och fottograferade våldtäkten och sen lade ut filmen och fotografierna på nätet då har den svenska rättssystemet havererat och jag håller med föregående signaturnicken “Bitemee” att politikerna i riksdagen är så förbannat fega som inte ser till att stoppa asylsökarinvandringen och stänga igen gränserna samt utvisa de som har fått avslag på sin asylansökan och dessutom envisas med att dalta med brottslingar.Då borde Stefan Löfven och hans kumpaner lämna in sin avskedsansökan direkt för nu är vi svenskar i allmänhet supetrötta på det förbannade daltandet med brottslingar.Dödsttraff för grova brott borde återinföras och sen borde man höja maxstraffet för våldtäkt,sexuellt ofredande,olaga hot,och andra medelgrova brott till livstids fängelse,och stölder,snatteri,skadegörelse,och andra så kallade lindrigare brott bör maxstraffet höjas till 10 år fängelse och sen bör straffarbete för vissa grova brott återinföras igen ,uppfostringsanstalten som avskaffades runt 1970 återinförs förbudet mot agan rivs upp straffmyndighetsåldern sänks från 15 till 10 busungar som begår brott ska kunna dömas till samma straff som för vuxna som begår brott och frigivning efter tredjedel avskaffas och daltarstraff som högst 100 timmars samhällstjänst+snack med socialtanten avskaffas .Men för att få stopp på daltet med brottslingarna så bör man rösta på Sverigedemokraterna hösten 2018.

 9. Knarkhare4000

  Dom tre huvudpersonerna som var inblandad är inte araber som det har gapats om på internet .Två av personerna är afghaner och den tredje inblandade är en armenier som filmade och fotograferade våldtäkten och sen lade ut filmen och bilderna inne på en sluten facebookgrupp

  1. admin Inläggsförfattare

   Knarkhare: Gällande din kommentar så har den redan besvarats tidigare och därför klistrar jag bara in svaret här:

   “Ja, stämmer uppgifterna att de tre männen är från Afghanistan så är det helt korrekt att de inte är araber. Mellanöstern kan man dock säga att de är ifrån ändå.”

 10. Erik

  Nu är ju Emil Khodagholi inte armenier på något sätt. Hans föräldrar och han själv pratar persiska och inte armeniska. Sedan är ju namnet är superiranskt. Googla namnet, inte en enda träff på armenier. Sedan har jag för mig att alla armeniska efternamn brukar sluta med yan eller ian. Fattar inte var folk har fått detta ifrån. Kolla här: http://forebears.io/surnames/khodagholi

  1. Erik2

   Vad babblar du om? Känner du honom eller? Han är Armenier och inget annat. Afghaner och Armenier iblandade om de nu har bott i Kuwait, Tyskland, Uganda eller Polen har det inget med saken att göra. Etniska Armenier och Afghaner så var tyst om du inte vet bättre.

 11. sicionom

  Det är för sorgligt att sånt här inträffar men det har det gjort i alla tider.
  Man måste se på denna typ av företeelse i ett större perspektiv,
  den svenska drog och alkoholkulturen, trasiga människor (kvinnor med
  dålig självkänsla) som lätt hamnar i dåligt sällskap. Två viktiga frågeställningar
  som man ska fundera över 1) Vad är det för kvinnor som råkar ut för detta?
  (bakgrund, familjeförhållanden, utbildningsnivå). 2) Vilka är initiativtagare
  bakom våldtäkt (ledare, sexmissbrukare). Jag tycker det är viktigt att poängtera
  att etnicitet och kultur inte är en orsak till problemet, man ska inte dra alla
  över en kam! Men de som kommer från andra länder och utför kriminella
  handlingar begår stora misstag. Det finns svenskar som åker till Thailand
  för att ha sex med minderåriga men de hamnar inte på bild lika ofta.
  Man måste försöka se helheten och ha perspektiv på händelser så att
  vi inte hamnar i skenrättegångar och andra oegentligheter som att
  en del svenska grupperingar börja ta lagen i egna händer. Det är lätt
  att det kan bli så och då får vi ett väldigt dåligt samhälle med mycket
  våld och rädsla.

  1. admin Inläggsförfattare

   Fast det du säger om att det bara handlar om att folk beter sig värre när de kommer till länder stämmer inte. Du får visa forskning på att svenskar som åker utomlands beter sig lika dåligt som andra som åker utomlands om du vill ge stöd för det du säger. I den forskning som finns, bland annat från BRÅ, vilket jag hänvisar till, så är det tydligt visat att invandrare och speciellt då dem från Mellanöstern och Afrika är överrepresenterade när det gäller vålds- och sexualbrott. Så, fram med forskningen!

Kommentera