Den våldtagna 13-åriga flickans familj missnöjd med domen

Familjen till den 13-åriga flickan som blev våldtagen av Maher Alqalisi i Mariestad är nu missnöjda med domen och straffet som våldtäktsmannen fick.

Text: Tobias Lindberg 2016-06-20

maher-alqalisi-valdtakt-030Flickans familj är efter domen väldigt besviken över att våldtäktsmannen Maher Alqalisi inte dömdes till fängelse och därefter utvisning, vilket framgår av nedanstående reportage från Expressen. Istället fick han ett alltför milt straff på 18 månaders skyddstillsyn där en 60 timmars behandlingsplan ingår. Detta eftersom han påstod att han bara är 16 år gammal, vilket han såklart inte är och som jag har skrivit mer om här.

 

stod-011

3 reaktion på “Den våldtagna 13-åriga flickans familj missnöjd med domen

 1. RoseMarie Hagberg

  Det finns inga tvivel om att det har blivit en felaktig dom i detta fall.
  Gärningsmannen är äldre än han uppgett i domstolen.
  Han har haft facebooksida som talat om det, men som han skyndsamt raderat då det uppdagades den stora lögn som hjälpte honom att slippa fängelsestraff och utvisning.
  Jag anser inte att han har anpassat sig till vårat Svenska samhälle.
  Han våldtar ung flicka.
  Han utnyttjar det Svenska samhället och ljuger rättsväsendet rakt upp i ansiktet och blir trodd.
  Hela rättsväsendet är inte längre för att skydda svenska folket.
  Det har blivit format för att passa alla asylsökanden som inte vill rätta sig efter vårat Svenska samhälle.
  Och detta på grund av rädsla från rättsväsendet för att bli anklagade för rasister.
  Och istället är de rasister mot sitt eget folk.

 2. magitte krogh

  Jag ÄR URFÖRBANNAD! Har en liten svensk tjej på 13 år inget VÄRDE i SVERIGE LÄNGRE? VAD tror man det blir för konsekvenser för denna lilla tjej? Nämndemän/domare/tingsrätt måste ha bevis och den LILLE TJEJ ÄR BEVISET! Detta är ett angrepp på kvinnors innersta väsen och det går inte obemärkt förbi även om kanske männen som dömer tycker att “det var väl inte så farligt” och tänker då på sina egna sexuella upplevelser. Men att bli tagen med VÅLD sätter sina spår och blir ett LIVSLÅNGT LIDANDE om det vill sig illa med självmordsförsök och tablettmissbruk och många besök på psyk.mottagningar. DENNA DOM BÖR ÖVERKLAGAS till HOVRÄTTEN och man ber till HÖGRE MAKT att det ska FINNAS någon vettig person i denna rätt som HELST HAR EN DOTTER i samma ålder och som kan tänka sig in i vad det innebär för den lille tjejen som knappt börja leva!

Kommentera