Våldtäktsmannen Maher Alqalisi tog ner sitt Facebookkonto

Våldtäktsmannen Maher Alqalisi, som våldtog en 13-årig flicka i Mariestad, men undgick både fängelse och utvisning genom att påstå att han bara är 16 år, har sedan jag igår publicerade denna väldigt väldelade artikel om honom tagit bort sitt Facebookkonto, vilket är något som ofta sker när människor upptäcker att det inte var så bra att sprida bilder och information om sig själv om man samtidigt ska hålla på att ljuga och begå brott.

maher-alqalisi-valdtakt-030

Troligtvis har han redan eller är nu i full färd att ta ner bilder och annat av sig själv på Instagram och andra ställen.

Jag tog åtskilliga skärmdumpar, men glömde tyvärr att försöka registrera alla hans sidor på archive.is men om någon annan har gjort det så kanske den som har gjort det kan höra av sig till Informationskriget.

stod-011

Referenser

http://www.informationskriget.se/2016/06/16/efter-barnvaldtakten-lade-han-upp-denna-glada-bild-pa-sig-sjalv/

Kommentera