Tvingades krypa på alla fyra innan somaliern våldtog henne

Fräckt och på öppen gata på en cykelbana bredvid en byggarbetsplats invid Säveån i Göteborg övermannade den 34-årige somaliern, Mustafe Abdi Haji Yussuf, kvinnan genom att trä en tygpåse över hennes huvud, sätta en kniv mot hennes hals och tvinga henne ner på marken i buskaget bredvid cykelvägen. Under hot om att han skulle döda henne om hon skrek tvingades kvinnan att krypa på alla fyra längre in i buskaget och när han ansåg att de var tillräckligt långt in så drog han upp hennes klänning och våldtog henne oralt, vaginalt och analt, genom att slicka henne och sedan föra in sin penis, sina fingrar och något föremål i henne. Allt detta skedde bara 50 meter från bryggan där kvinnans vän, Robert, ovetandes satt och metade och väntade på henne. När Mustafe Abdi var färdig förolämpade han kvinnan som fortfarande stod på alla fyra genom att säga han att hon kunde få 10.000 kronor om hon följde med honom hem så att han kunde knulla henne en hel dag, varpå han tog hennes mobiltelefon och började hälla någon slags oljeliknande vätska över hennes rygg och då hon livrädd frågade vad han han höll på med, då hon fick för sig att han skulle sätta eld på henne, så svarade han att han tvättade bort bevisen. Precis innan han försvann från platsen sade han att han skulle vara snäll och låta henne gå. Sju månader senare greps Mustafe Abdi och trots att han har ett digert straffregister, där en av punkterna var att han hade misshandlat en annan kvinna och hotat henne genom att hålla en kniv i handen, och trots att den våldtagna kvinnan hade uppgivit att hon trodde att det inte var första gången som Mustafa Abdi våldtog på detta sätt, eftersom han uppträdde så metodiskt och lugnt, så dömdes han inte till utvisning efter att han avtjänat sitt straff och kommer sålunda fortsätta vara en fara för alla kvinnor i Sverige.

Text: Tobias Lindberg 2016-05-06. Uppdaterad 2016-09-30.

valdtakt-grov-valdtakt-goteborg-gamlestan-065

Torsdagen den 6 augusti 2015 hade kvinnan som var i 30-årsåldern tillsammans med sin vän Robert gått till Säveån i Gamlestaden i Göteborg för att meta. När de började känna sig hungriga gick kvinnan till en affär invid SKF:s lokaler i Gamlestaden en dryg kilometer bort för att handla. Det var på vägen tillbaks från affären när hon nästan var framme vid den lilla bryggan på Säveåns västra strand intill Kodammsbron där hennes vän väntade som överfallet skedde.

Framför sig på cykelbanan såg hon en man som satt ned på huk och verkade knyta sina skor. Precis efter att hon hade passerat mannen blev hon övermannad bakifrån och fick någon slags tygpåse över huvudet. Genom glipan nedtill på påsen kunde hon se kniven som hade ett rött skaft.

Kvinnan kunde aldrig se mannen under våldtäkten, men var övertygad om att han inte var svensk, då han talade med en tydlig brytning.

Efter våldtäkten tog sig kvinnan till vännen Robert vid bryggan och berättade vad som hänt, varpå han snabbt sprang för att se om han kunde hinna ikapp våldtäktsmannen som tyvärr redan var försvunnen.

stod-donera-swish-012

valdtakt-grov-valdtakt-goteborg-gamlestan-000Först sju månader senare kunde våldtäktsmannen gripas efter att polisen hade fått en träff på hans DNA. Det visade sig att den som hade begått den grova våldtäkten var en 34-årig somalisk man som hette Mustafe Abdi Haji Yussuf som var medborgare i Somalia, men som hade bott i flera år i Sverige. Man kan se en bild av hur han ser ut i artikeln i Fria tider. Rättegången slog fast att han var skyldig till grov våldtäkt och rån och han dömdes till 5 år och 6 månaders fängelse, men underligt nog inte till utvisning från Sverige. Domen finns att läsas och ladda ned i slutet av denna text.

Som det verkar hade den uppenbart “porrskadade” Mustafe Abdi under våldtäkten börjat med att slicka kvinnan som stod på alla fyra, sedan kört in sin penis i hennes vagina 1–2 drag och sedan bytt och kört in penisen i kvinnans anal 1–2 drag innan han överexalterad fick utlösning. Kvinnan hade i rättegången beskrivit honom just som att han verkade “exalterad”.

Här är i kronologisk ordning några av tidningsartiklarna som har skrivits om denna våldtäkt:

http://unvis.it/www.expressen.se/gt/kvinnan-berattar-sjalv-om-overfallsvaldtakten/

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/misst%C3%A4nkt-f%C3%B6r-%C3%B6verfallsv%C3%A5ldt%C3%A4kt-gripen-efter-sju-m%C3%A5nader-1.6525

http://unvis.it/www.expressen.se/gt/valdtagna-kvinnan-han-var-exalterad/

http://www.friatider.se/verf-ll-och-v-ldtog-metande-kvinna-slipper-utvisning

Två av artiklarna från mainstreammedierna är unvisit-länkade. Den som vill se dem som de ser ut får skriva om adresserna själva.

Av bilderna ur artiklarna i GT kan man se var överfallet skedde och var våldtäkten begicks. Se bildmontage nedan. Jämför man de träd man ser, byggarbetsplatsens läge, cykelbanans sträckning, allt man kan se på artiklarnas bilder, med de satellitbilder som finns på Eniro, Hitta.se och Google så kan man se hur otroligt nära bryggan allt skedde. I en av GT-artiklarna används till och med orden “ett stenkast” för att beskriva hur nära det verkligen var.

valdtakt-grov-valdtakt-goteborg-gamlestan-kartor-jamforelse-nummer-pilar-003

De röda siffrorna på alla bilder utmärker samma träd och positioner på alla bilderna. Siffran 3 utmärker det träd man kan se lite längre fram till höger om cykelbanan på bilden högst upp till vänster där kvinnan står med ryggen mot kameran. Samma träd ser man på de tre nedre satellitbilderna där man ser att de två första satellitbilderna är äldre och tagna innan ombyggnationen flyttade cykelbanan närmare Säveån, så som det var när våldtäkten begicks.

Satellitbilden ovan till vänster är tagen innan ombyggnationen, bilden i mitten är tagen när byggarbetet precis hade påbörjats och bilden till höger är tagen när byggarbetet är i full gång på ungefär det sätt som det såg ut när våldtäkten begicks. Av mängden löv på bilden till höger ser man att bilden är tagen någon gång under lövsäsongen och byggarbetsplatsens staket ser ut att vara så nära cykelbanan som det är på bilderna av kvinnan när hon står på cykelbanan i GT-artiklarna.

På bilderna ovan till höger och i mitten kan man se den lilla bryggan utmärkt med siffran 2. Siffran 1 utmärker platsen i buskaget där våldtäkten begicks.

Här nedanför är en bild från Google Maps Street view-funktion där man från bron strax söder om platsen för våldtäkten kan se både buskaget där kvinnan blev våldtagen samt bryggan där vännen Robert satt och fiskade helt ovetandes om vad som skedde bara 50 meter ifrån honom.

valdtakt-grov-goteborg-gamlestan-040

Här är länken till Google Maps Street view-funktion där man kan se ovanstående bild ifrån:

https://www.google.com/maps/@57.722759,11.9988235,3a,15y,0.76h,86.85t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-sNKzw749tj2N36JZ3fPBQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=sv

Det man slås av när man vet allt detta är hur otroligt nära kvinnans manlige vän satt, bara c:a 50 meter ifrån där hon blev våldtagen, men trots detta kunde han inte hjälpa eller skydda henne. Precis intill platsen för våldtäkten fanns en stor byggarbetsplats och intill den en stor motorfartsled, varför kvinnans eventuella skrik troligtvis inte hördes bort dit han satt vid bryggan.

Här nedanför kan ni se en översiktsbild av området i Gamlestaden där allt skedde. På denna överblicksbild utmärker den blåa siffran 1 området där våldtäkten begicks, den blåa siffran 2 platsen där affären ligger där kvinnan hade varit och handlat och den blåa siffran 3 adressen Skånegatan 17 där Mustafe Abdi Haji Yussufs stod skriven.

Våldtäkten skedde alltså bara 2,5 km från där Mustafe Abdi bodde. Nästan alla våldtäkter sker nära där gärningsmannen bor, något som kan vara värt att tänka på när människor från länder som i statistiken är kraftigt överrepresenterade när det gäller våldtäkter placeras i asylboenden och HVB-hem nära där man bor, nära ens arbetsplats, nära ens promenadväg, nära ens barns skola eller nära där ens barn brukar gå, cykla och leka.

valdtakt-grov-valdtakt-goteborg-gamlestan-karta-oversikt-stor-001b

Om någon har problem med hur jag beskriver detta eller tycker att det är osmakligt att höra om alla detaljer så finns det något ni kan göra. Se till att minska mängden migranter som anländer till Sverige från länder som är överrepresenterade i den svenska brottsstatistiken. Ju färre som kommer hit från arabländerna, ju färre våldtäkter begås. Ja, svenska män våldtar också, men per capita så våldtar svenska män mycket mer sällan och det är därför det är så dumt att tillåta massinvandring från arabländerna. Av 10.000 etniskt svenska män visar svensk statistik och forskning att i genomsnitt 4 är misstänkta för våldtäkt och av en grupp på 10.000 män från Mellanöstern och Afrika så misstänks i snitt mellan 18–70 personer för våldtäkter beroende på vilka länder gruppen kommer ifrån. Detta är en otroligt stor överrepresentation. En stor statistisk skillnad som påverkar det faktiska antalet våldtäkter som begås i Sverige väldigt mycket. Jag har skrivit om allt detta, med hänvisningar till svensk forskning och statistik i inlägget “Vad som måste göras“.

I flera texter har jag beskrivit hur bara en liten del av alla de som kommer till Sverige idag är verkliga flyktingar och av de få som är verkliga flyktingar så har nästan ingen flytt direkt ur livsfara, utan de har i nästan samtliga fall befunnit sig i något av alla UNHCR:S flyktingläger i ett säkert område i Syrien eller i något av Syriens grannländer, eller på liknande sätt fast i Eritrea eller Somalia, men sedan valt att lämna det säkra flyktinglägret de befann sig i för att försöka ta sig till något av de nordeuropeiska länderna där de kan få det mycket bättre. Exakt så var det nämligen i fallet med den lilla drunknade pojken Aylan som världens medier spred bilder av efter att hans lilla livlösa kropp hade flutit iland på en grekisk strand i somras. Hans familj hade levt flera år i säkerhet i Turkiet med mat, tak över huvudet och pappan hade arbete, men trots allt detta var familjen inte nöjda och offrade sina barns liv genom att ge sig ut på öppet vatten i en liten gummibåt utan flytvästar. Mamman och de båda barnen, bara 3 och 5 år gamla, dog. den ende som överlevde var pappan. Dessutom finns det mycket som tyder på att pappan kanske inte var så oskyldig som han har framställts som av mainstreammedierna, utan snarare verkar det som att han var en av människosmugglarna som körde båten den dagen när olyckan var framme.

Att jag tar upp alla äckliga detaljer i våldtäkter som denna i Gamlestaden i Göteborg  är just för att jag genom att belysa dem tydligt vill få folk att vakna, för att väcka känslor, så att folk ska bli arga och börja agera, så att “våra” idiotiska svenska ledares galna politik som drar detta helvete över alla kvinnor i Sverige kan stoppas.

Här kan den som vill läsa flashback-tråden om händelsen:

https://www.flashback.org/t2605068

Något man slås av när man läser vad som sägs på flashback är hur nästan alla inledningsvis påstår att kvinnan, som bara någon dag efter våldtäkten gick ut öppet på Facebook och berättade om vad som hade hänt för att varna andra, att hon ljög, att allt är påhittat, att hon är rasist och så vidare. När sedan GT-artikeln kommer så tystnar en del och först när fler artiklar börjar komma och när gärningsmannen slutligen grips så vänder vindarna på flashback. Det är minst sagt skrämmande att se hur hårt attackerad någon blir som vågar yppa att en invandrare har gjort någonting dåligt.

Något som är helt oförståeligt är åklagaren inte yrkade på att Mustafe Abdi, som alltså är somalisk medborgare, inte svensk alltså, skulle utvisas eller att inte Göteborgs tingsrätt valde att utvisa honom. En domstol kan nämligen om den vill välja att utvisa någon trots att åklagaren inte har yrkat på utvisning. Det är inte vanligt att en domstol gör så, men den kan göra det om den vill.

Tittar man noggrant på fallet så verkar det nämligen som att Mustafe Abdi har haft utrustning med sig för att genomföra en våldtäkt. Kniv, tygpåse och någon slags vätska som påminde närmast om symaskinsolja. Att det alltså var planerat. Att det sedan uppenbarligen inte gick att tvätta bort alla DNA-spår med denna vätska förtar inte det faktum att det verkar mycket troligt att Mustafe Abdi hade med sig denna vätska i syfte att använda den för att förstöra bevisen efter en våldtäkt. Varför utvisas inte en sådan person från Sverige?

Utöver detta så hade Mustafe Abdi ett digert straffregister redan innan våldtäkten, med 10 avsnitt i belastningsregistret, varav en gällde att han ett halvår innan han begick våldtäkten hade dömts för misshandel och olaga hot med livsfarligt vapen mot en annan kvinna. Det som hade hänt vid denna misshandel vara att han hade blivit sur slagit en kvinna när hon och hennes väninna hade bestämt sig att gå hem från den lilla fest som Mustafe Abdi och två andra män hade bjudit in dem till. När man läser domen om denna misshandel så är det viktigt att lägga märke till att det i domen står att han han blev sur efter att kvinnorna hade sagt att de skulle lämna festen och att han drog kvinnan som han misshandlade in mot vardagsrummet, inte ut mot dörren. Ändå verkar domstolen under misshandelsrättegången inte ifrågasätta Mustafe Abdis påstående att han hade försökt slänga ut kvinnorna från lägenheten. Jag tycker snarare att det verkar som att Mustafe Abdi försökte hålla kvar kvinnorna. Låter det troligt att han tänkte slänga ut dem när han blev arg för att de skulle gå? Undra vad som hade hänt om han hade varit ensam med kvinnorna i den där lägenheten eller med bara den kvinnan som han misshandlade? Hade han kanske våldtagit de båda kvinnorna om inte två andra män hade närvarat? Eller den ena kvinnan i lägenheten om ingen annan hade närvarat? Varför utvisas inte en sådan person från Sverige?

De båda nämndemännen vid rättegången om misshandeln hade en skiljaktig mening mot rättens ordförande gällande påföljden. Nämndemännen ville att fängelse skulle utdömas istället för villkorlig dom, då han inte hade infunnit sig då frivården skulle göra en personutredning på honom och för att han hade uppträtt arrogant vid rättegången. Varför utvisas inte en sådan person från Sverige?

Vidare kom Mustafe Abdi med den mest idiotiska och sjuka förklaringen om hur DNA-rester från honom kunde hittas på den våldtagna kvinnan med en historia om att han hade givit två kvinnor sperma så som de ville ha för att göra en ansiktsmask av. Varför utvisas inte en sådan person från Sverige?

Nyligen har några domstolar dömt till utvisning till olika länder, bl.a till Syrien, trots att verkställighetshinder för utvisning råder med motiveringen att situationen som omöjliggör utvisning idag mycket väl kan ha förändrats den dag straffet av är avtjänat. Jag har skrivit om detta i inlägget “Svea hovrätt dömer brutal syrisk våldtäktsman till utvisning“.

Jag har vid ett flertal tillfällen försökt att nå kammaråklagare Frida Johansson, som var åklagare vid målet om den grova våldtäkten vid Säveån i Gamlestaden, för att fråga varför hon inte yrkade på att Mustafe Abdi skulle utvisas, speciellt med tanke på de domar som nyligen har dömt till utvisning trots att verkställighetshinder förelåg, men utan framgång. Hon vägrar uppenbarligen att svara. Jag ska fortsätta att ringa henne och hoppas att alla ni som läser detta också ringer till Kammaråklagare Frida Johansson och ifrågasätter varför hon inte yrkade på utvisning. Om hon inte svarar så får vi börja ringa hennes chef, skriva till tidningar och sådant. Frida Johansson nås på telefonnummer 010-5627000. Utöver detta ska jag även ringa till rättens ordförande och ifrågasätta varför inte rätten dömde till utvisning även fast åklagaren inte hade yrkat på det och hoppas att några av er som läser detta också gör det.

Mustafe Abdi Haji Yussuf har dömts två gånger för allvarliga brott och båda domarna finns att läsa och ladda ner här i denna text.

Domen gällande den grova våldtäkten vid Säveån, Mål nr. B 11224-15.

Domen gällande misshandeln av en kvinna i en lägenhet i Göteborg, Mål nr. B 13407-13.

Jag kämpar hårt och mycket tid läggs på det jag skriver här på Informationskriget och behöver därför stöd i forma av donationer. Gillar du vad du läser stöd mig då gärna.

stod-donera-swish-012

9 reaktion på “Tvingades krypa på alla fyra innan somaliern våldtog henne

 1. Nisse

  Sveriges ‘elit’ är så kass att man inte tror sina öron. Vilket sjukt system.
  Våldtäktsmannen skulle ha haft ett högt straff och utvisats till sitt hemland.
  Det här kommer skapa mycket hat. Svenskar verkar lalla omkring och tro att alla är snälla bara man är snäll mot dem. Så naivt. De verkar ha glömt hur mycket våra förfäder har offrat och kämpat för dagens Sverige. Hatet kanske behövs, annars fattar folk inte vad som händer???

  1. Reptilia

   Ja exakt Nisse ♡
   Det är politiker, banker mm. Du ska vara arg på, som har lurat oss alldeles för länge.

   Det finns en massa oskyldiga BARN som lever i dessa temporära tältläger . Och mycket av det beror på vapenexporten som ger enorma vinster för VISSA …

   Men sen så förstår jag inte ens varför Engla mördare och all annan skit inte redan har avrättats utan “rehabiliteras” ????????????

 2. Stefan E

  Jag är lite smått nyfiken.

  Man får höra rätt ofta om den där våldtäktsststistiken. Dock, när det är politiskt korrekt mainstream-media så brukar det hävdas att den statistiken inte stämmer; när man tittar på lite mera “fascistoida” alternativ-sajter så är det snarare vedertaget att det föreligger en statistisk våldtäktsepidemi.

  Grejen är att jag måste erkänna att jag faktiskt inte alls vet riktigt hur det ligger till. Jag vet inte riktigt ens varifrån man kan hämta tillförlitlig data.

  Hur benar man ur det där, månne tro?

  1. admin Inläggsförfattare

   Stefan: I detta inlägg har jag på två ställen länkat till ett tidigare blogginlägg där jag har skrivit om denna statistik och forskning samt hänvisat till BRÅ-rapporterna i fråga. Det är bara att läsa rapporterna och sedan göra sin egen bedömning. Om man sedan väljer att lyssna på de idag hopdiktade politiskt korrekta bortförklaringarna till denna tidigare forskning är väl upp till var och en, men själv tycker jag att det är rätt tydligt när man har satt sig in i allt att det inte alls är något fel med de tidigare rapporterna.

 3. Stefan E

  Som jag läser BRÅ-rapporten, så är svenskfödda, och nordbor ansvariga för den största mängd brott i absoluta antal; medan invandrare, särskilt från Nordafrika, Västasien, etc har en större “överrisk”. Det vill säga, en större andel av de ändå relativt färre individerna som utgör dessa grupper, har typ 2,5 gånger så stor sannolikhet att vara brottsregistrerad.

  Alrajt. Det kan jag köpa.

  Det är någonting som är värt att hålla i åtanke när man pratar invandring. Absolut.

  Jag tror iaf att jag listat ut varifrån PK-media får sin “story”, och varifrån brun-media får deras sida. Ena sidan sätter tyngdpunkt på absoluta antal brott/våldtäkter; den andra tittar på överrepresentation av brottsliga individer som en procent av den gruppen.

  1. admin Inläggsförfattare

   Stefan: Exakt! Eller som jag brukar uttrycka det, kort och koncist. Att de är överrepresenterade i brottsstatistiken. Detta eftersom de per capita begår mer brott än etniska svenskar. I BRÅ-rapporterna är det framförallt redovisat genom hur ofta olika grupper misstänks för brott. Och när det gäller grova vålds- och sexualbrott, som t.ex våldtäkter, är överrepresentationen för de som kommer från arabländer mycket högre än 2,5 gånger jämfört med etniska svenskar.

   Visst kan det säkert vara så att de olika sidorna talar förbi varandra ibland, men helt seriöst så är det enda sättet att uttrycka detta, om man vill tala om saker som har någon relevans när det gäller forskning, hur det ser ut per capita. Alltså så som, enligt dig, “brun-media” uttrycker det. Alla andra sätt att uttrycka detta ger en missvisande bild.

 4. Göte Andersson

  Då jag bor alldeles för långt från Stockholm, har jag inga som helst möjligheter
  att intervjua denna Frida Johansson med anledningen av domen mot denne slusk till Somalier.
  Men finns det ingen som kan bevaka utgången från hennes arbetsplats för
  att få en rejäl intervju med henne och låta denna intervju bli en varning till andra åklagare och rättsordföranden.
  Då det är omöjligt att få en intervju med denna åklagare i direkt på hennes kontor då hon sitter väl skyddad där för intrång, är ovanstående att föredra.

  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, det är samma för min del, att jag bor alldeles för långt ifrån Stockholm, men om någon skulle vilja försöka att få fatt på denne åklagare, Frida Johansson, för att försöka få till en kort intervju gällande hennes val att inte yrka på utvisning, så vore det verkligen toppen. Om någon gör det och spelar in eller filmar detta så får ni väldigt gärna skicka detta till Informationskriget.se.

Kommentera