Beväpna folket

Efter terrorattacken på ett köpcentrum i Kenya 2013 sa den dåvarande Interpol-chefen att en beväpnad befolkning är ett bra skydd mot terrorism. När ISIS ett par år senare attackerade Texas sköts båda terroristerna ihjäl omedelbart, medan terrorister som attackerade Paris hade gott om tid att skjuta ihjäl oskyldiga, utan att någon sköt tillbaks.

Text: Tobias Lindberg 2015-12-07.

isis-attacks-texas-002

Kommer du ihåg massakern på “Teckna Mohammed”-tillställningen i Garland Texas våren 2015?

Den där två ISIS-terrorister beväpnade med halvautomatiska automatkarbiner sköt ihjäl och skadade en stor del av de som närvarade?

Nej, det gör inte jag heller, eftersom en tränad skytt, beväpnad med enbart en pistol, hann att skjuta ihjäl båda terroristerna när de började skjuta mot honom precis momentet efter att de hade skjutit en obeväpnad vakt. Den tränade skytten var en trafikpolis som inte var i tjänst och terroristerna oskadliggjordes utanför den byggnad där “Teckna Mohammed”-tillställningen hölls. [1][2][3]

Kort efter massakern i ett köpcentrum i Kenya 2013 då, en terrorgrupp med band till al-Qaida dödade minst 61 civila, sa den dåvarande chefen för Interpol, Ronald Noble [4][5]:

Ask yourself: If that was Denver, Col., if that was Texas, would those guys have been able to spend hours, days, shooting people randomly?” Noble said, referring to states with pro-gun traditions. “What I’m saying is it makes police around the world question their views on gun control. It makes citizens question their views on gun control. You have to ask yourself, ‘Is an armed citizenry more necessary now than it was in the past with an evolving threat of terrorism?’ This is something that has to be discussed.”

For me it’s a profound question,” he continued. “People are quick to say ‘gun control, people shouldn’t be armed,’ etc., etc. I think they have to ask themselves: ‘Where would you have wanted to be? In a city where there was gun control and no citizens armed if you’re in a Westgate mall, or in a place like Denver or Texas?’

Tänk hur annorlunda de två terrorattackerna i januari och i november 2015 hade kunnat utveckla sig om en om den franska civilbefolkningen hade varit beväpnad och kunnat skjuta tillbaks mot terroristerna.

Förutom att vapen är ett bra skydd mot terrorism så leder mer vapen i händerna på vanligt folk totalt sett också till mindre våld enligt forskningen. [6] Schweiz är ett tydligt och bra exempel på att mycket vapen i händerna på vanligt folk inte leder till mycket våld, ett exempel som kan lyftas fram när hårda vapenlagar förespråkas med argumentet att det är den stora tillgången på vapen som gör USA så våldsamt. [7]

stod-donera-swish-013

De människor som oftast begår brott, terrorister och kriminella, bryr sig ändå inte om vapenlagar, varför det enda hårda vapenlagar leder till är ett samhälle där bra människorna är obeväpnade medan skurkarna är beväpnade. Det sista man vill ha är ett samhälle som dagens, där de enda som bär vapen förutom polisen är skurkarna, medan den stora massan av laglydiga goda människor, de som skulle stoppa terrorister och skurkar nästan omgående om de bara kunde försvara sig, går oskyddade.

Kom ihåg att det enda som kan stoppa en dålig människa med ett vapen är en bra människa med ett vapen. Kom också ihåg att stödja Informationskriget.se om du uppskattar denna text genom att swisha på 0723-781776.

Mer att läsa på samma tema:

Att skjuta tillbaks – Vapen i händerna på vanligt folk räddar liv
att-skjuta-tillbaks-010Ibland räcker det med en vanlig människa med en revolver för att stoppa de som vill döda och skada andra!
http://www.informationskriget.se/2015/11/18/att-skjuta-tillbaks-vapen-i-handerna-pa-vanligt-folk-raddar-liv/


Skärpta lagar mot legala vapen minskar inte terrorn
vapenlagar-002
Som svar på den hemska terror som drabbade Paris under november så levererar EU ett förslag på skärpta vapenlagar i unionen. Det nya förlaget är dock ogenomtänkt och kommer inte att minska terroristers eller kriminellas tillgång på vapen, utan bara göra det svårare för för skötsamma och laglydiga människor att äga legala vapen för jakt, sportskytte och försvar.
http://www.informationskriget.se/2015/12/07/skarpta-lagar-mot-legala-vapen-minskar-inte-terrorn/


Beväpna folket
isis-attacks-texas-002
Efter att terrorister hade attackerat ett köpcentrum i Kenya 2013 sa den dåvarande chefen för Interpol, Ronald Noble, att en beväpnad befolkning är ett bra skydd mot terrorism. När ISIS ett par år senare attackerade Texas sköts båda terroristerna ihjäl omedelbart, medan terrorister som vid två olika tillfällen samma år attackerade Paris däremot hade gott om tid att skjuta ihjäl oskyldiga utan risk att någon sköt tillbaks.
http://www.informationskriget.se/2015/12/07/bevapna-folket/


Baby’s Got a Gun
sjalvforsvar-001
Den ögonöppnande kortfilmen ”Baby’s Got a Gun” förklarar de verkliga orsakerna bakom varför de som styr vill att folket ska vara obeväpnade, rädda och beroende av sina ledare för skydd och försörjning.
http://www.informationskriget.se/2015/08/27/babys-got-a-gun/


Riktig feminism
feminism-riktig-feminism-001
Ingenting jämnar ut oddsen mellan en kvinna och en man som försöker att dominera eller våldta henne bättre än en pistol. I all äkta feminism ingår att möjliggöra att kvinnor kan försvara sig själva, med vapen om de så vill.
http://www.informationskriget.se/2015/08/28/riktig-feminism/


Den amerikanska historien de inte vill att du ska känna till
det-handlar-inte-om-tur-001
USA bildades som en konstitutionell republik för att en amerikanska revolutionens ledare visste att ett folk aldrig kan vara fritt i en utpräglad demokrati. Redan hundra år senare hade dock mäktiga bank- och finansintressen i praktiken lyckats att omvandla landet till en demokrati, bara på pappret och i högtidstal var det fortfarande en konstitutionell republik. Något som bank- och finansintressena däremot aldrig lyckades med, trots sina upprepade försök, var att ta ifrån det amerikanska folket rätten att äga och bära vapen för att försvara sitt liv, sin egendom och sin frihet från såväl brottslingar som tyranniska regeringar.
http://www.informationskriget.se/2015/01/18/den-amerikanska-historien-de-inte-vill-att-du-ska-kanna-till/


ratten-till-sjalvforsvar-ar-medfodd-i-vara-hjartan-010-fbanpassadRätten till självförsvar är medfödd i våra hjärtan
http://www.informationskriget.se/2016/04/14/ratten-till-sjalvforsvar-ar-medfodd-i-vara-hjartan/


Kurt Russel om hårda vapenlagar: ”Jag tycker det är helt galet!”
kurt-russel-om-harda-vapenlagar-010I en intervju med en vapenlags-lobbande politiskt korrekt reporter säger Kurt Russel att det är total galenskap att tro att hårda vapenlagar skulle stoppa terrorister eller göra livet säkrare för vanliga människor.
http://www.informationskriget.se/2015/12/17/kurt-russel-om-harda-vapenlagar-jag-tycker-det-ar-helt-galet/


Så skyddar du dig mot sexövergrepp
sa-skyddar-du-dig-mot-sexovergrepp-i-sommar-nyheter-idag-sjalvforsvar-001
I en riktigt bra artikel på Nyheter Idag hymlas det inte med hur tjejer bäst skyddar sig mot övergrepp. Inget trams om att armband från polisen eller förslag om säkra zoner för tjejer. Rådet som tidningen ger är istället det självklara, skaffa vapen och lär er hur man använder dem. Förslag som ges är pepparspray, elpistoler, knogjärn, knivar och pistoler. Det som passar en bäst. Ja, självklart är allt sådant såklart olagligt att gå runt med i vårt sjuka samhälle, men det som egentligen borde vara olagligt är att genom lagar och regler göra det omöjligt för folk att försvara sig på tillräckligt effektivt sätt. Självklart måste även massinvandringen stoppas och de flesta av alla som har invandrat de senaste årtiondena skickas tillbaks för att ordningen ska återställas, men detta som Nyheter Idag ger råd om är sådant som du själv kan göra omedelbart.
http://www.informationskriget.se/2016/07/15/sa-skyddar-du-dig-mot-sexovergrepp/


 


Referenser

1 tanke kring ”Beväpna folket

  1. Norman

    Rätten att äga och bära vapen för att försvara sitt liv, sin egendom och sin frihet från såväl brottslingar som terrorister ska vara en grundlagsstadgad rättighet för alla svenska medborgare.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *