Främmande DNA-fragment i vacciner kan tas upp av våra celler

Här är en väldigt intressant två månader gammal rapport som bevisar att både friska och skadade celler kan ta upp fria DNA-fragment från sin omgivning.

http://s3.amazonaws.com/soundchoice/soundchoice/wp-content/uploads/2012/08/DNA_Contaminants_in_Vaccines_Can_Integrate_Into_Childrens_Genes.pdf

Visserligen säger den inget helt säkert, annat än att fritt DNA kan inkorporeras in i cellens DNA under just dessa experimentella förhållanden, men rapporten är ändå en stark indikator på att det finns väldiga risker med vacciner eftersom de nästan alltid innehåller främmande DNA-fragment från antingen andra arter eller från mänskliga cancerceller. Att spruta in alla de kroppsfrämmande cellrester och skadliga kemikalier som samtliga vacciner innehåller är sannerligen ett sjukt spel med både hälsan och livet som insats!

Rapportens författare menar även att detta kan vara en bidragande orsak till den explosion av antalet fall av autismspektrumliknande tillstånd som vi har sett de senaste dryga 30 åren.

stod-002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *