NewsVoice om elitens pedofilnätverk

newsvoice-elitens-pedofilnatverk-001NewsVoice har skrivit en mycket bra text om de pågående utredningarna om sexuella övergrepp på barn som verkar ha utförts i stor omfattning av medlemmar i det brittiska parlamentet. Ett ämne som jag tidigare har skrivit en del om här på bloggen. Mycket tyder på att det bland annat har handlat om satanistiska pedofilnätverk där bland andra den ökände och nu avlidne Jimmy Savile deltog i aktiviteterna.

Läs gärna även mina texter om “Elitens mörka historia av övergrepp mot barn” och “Brittksa kungahuset och höga politiker utreds för sexuella övergrepp och mord på barn“.

Det är bra att dessa “monster” nu äntligen kanske ställs till svars, men det man också måste fråga sig är varför alla dessa inflytelserika personer, som tidigare har varit skyddade, nu plötsligt börjar falla? Det finns de som menar att det det pågår en dold maktkamp där det nu statueras exempel för att pressa andra mäktiga personer som också förgriper sig på barn att ställa in sig i ledet. Det pratas om att det hela egentligen handlar om att få de inom den brittiska eliten som motsätter sig fortsatt globalisering att ge upp sitt motstånd och för detta så offras en del mindre betydelsefulla medlemmar av denna grupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *